Предстои ми Инвитро / ИКСИ - Да поговорим - Тема 92

• 12 566
  • 337
  •   3
Отговори
# 315
Flower, в коя клиника сте?

# 316
Здравейте!Бихте ли ми препоръчали гинеколог в Пловдив, който може да вземе PCR за микоплазми контролно изследване.Благодаря предварително!

# 317
Нани аз съм в Щерев. ПИД не съм правила, медикаменти си взимах от аптеката до клиниката като там винаги бяха подготвени с всички възможни дозировки и лекарства. Ако имаш по специфични въпроси питай.

# 318
Относно самокорекцията, тя е възможна и вероятна при мозаечни ембриони. Резултатите от ПИД са % клетки с хромозомни аномалии. Нисък или нулев процент - балансиран ембрион, среден % - мозаечен, при който е възможно да надделеят нормалните клетки или другите и от това зависи дали ще има увреждане (някои съвместими с живота, други не и водещи до аборт), висок % - анеуплоден. Аз например имам мозайка с 55% клетки с аномалии, но 3 различни вида аномалии и тя е възможна за трансфер, но по моите разбирания доста рискова.

# 319
Разбрахме се с доктора и ембриолозите да изследваме 2 от най-качествените морфологично. В клиниката в която съм, материала се изпраща за ПИД в Испания в лабораторията на Igenomix.
При нас възрастта не е фактор, предпоставките са МФ и един мисед в 7 г.с.

# 320
Flower, в коя клиника сте?
В Тутракан, при д-р Любомир Бойчев

# 321
Имам останал 300 единици Gonal f от стимулацията ми в Турция - 120лв. При интерес пишете ми съобщение за лично предаване в София.

# 322
Здравейте,

Имам цяла неотваряна кутия клексан 0,4 + още 3 инжекции - общо 9 инжекции.

Продавам ги за общо 40 лв.

# 323
Момичета след като по време на надраскването преди седмица ми взеха микробиология и се оказа че имам гъбички (без никакви симптоми ) Възможно ли е при влизане на катетъра в матката да се вкарат и там ? Не съм запозната ,но моя позната ми каза ,че е възможно . Слагах три дни кенестен и това е . Казаха ми да чакам цикъл до 2-3 дни и да стартираме ЗЕТ . В момента съм на декапептил . Това не е ли абсурдно ? Не се знае дали са се излекували ,как ще стартираме подготовката . Не съм доктор ,но предполагала че трябва да съм напълно чиста за трансфера . В събота сложих последната таблетка ,утре дали е рано да пусна една микробиология ?

# 324
Откъде е взета микробиологията, вагинално ли?
Аз бих поискала противогъбично лечение с хапче, за да повлияе навсякъде при нужда.

# 325
Вагинална микробиология . Хапче ,имаш предвид за пиене ли ? Защото този щам в моя случай е резистентен на всякакви хапчета за пиене . Аз също исках да пия ,но
се оказва  че няма какво .Абсолютно нищо не са казали за отлагане ,нова микробиология и т.н
quote author=Semirra link=topic=1799946.msg50300180#msg50300180 date=1759845535]
Откъде е взета микробиологията, вагинално ли?
Аз бих поискала противогъбично лечение с хапче, за да повлияе навсякъде при нужда.
[/quote]

# 326
Момичетата трябва да се връщам на работа. Но ми предписаха утрогестан вагинално следобяд,а на работа не знам как ще се случат нещата. Вие намерихте ли вариант. Нито мога да лежа за да се усвои, не знам до колко така ще върши работа.

# 327
Момичетата трябва да се връщам на работа. Но ми предписаха утрогестан вагинално следобяд,а на работа не знам как ще се случат нещата. Вие намерихте ли вариант. Нито мога да лежа за да се усвои, не знам до колко така ще върши работа.

При мен не изтича толкова лесно. Трябват му 15 минути някъде. Слагаш го в тоалетната и си сядаш на стола с по-изпънати крака и готово.

# 328
Аз по мое усмотрение отложих пункция заради гъбички.
Сега вече дали са се озовали в матката.. Няма как да се знае.
Не знам какво да кажа, аз правих реално микробиом от матката месеца преди трансфера, лекувах бактерии, вливахме лактобацили и тогава трансфер.
Важно е какво има в матката...
Но то ако не сте правили микробиом кой знае какво още може да има дори да не са се настанили гъбите.

# 329
Правила съм ,хистероскопия с взимане на биопсия ,но сега за този опит доктора не каза че иска нова . Винаги всичко ми е било наред преди трансфер ,само сега се появиха тези гъби . Не ми е спокойно така ,като знам че има нещо … Пети опит вече ,честно казано не ми се рискува,но доктора решава …

Аз по мое усмотрение отложих пункция заради гъбички.
Сега вече дали са се озовали в матката.. Няма как да се знае.
Не знам какво да кажа, аз правих реално микробиом от матката месеца преди трансфера, лекувах бактерии, вливахме лактобацили и тогава трансфер.
Важно е какво има в матката...
Но то ако не сте правили микробиом кой знае какво още може да има дори да не са се настанили гъбите.

Общи условия

Активация на акаунт