Предстои ми Инвитро / ИКСИ - Да поговорим - Тема 92

• 14 287
  • 394
  •   1
Отговори
# 390
Даже последния път пиех естрофем сутрин и обед и го слагах  вагинално вечер .
Аз също не го искам ,но няма как без него quote author=Zlufi08 link=topic=1799946.msg50316960#msg50316960 date=1760177410]
Pattyk, щом си пила естрофем не е на естествен цикъл подготовката. Аз имам няколко ЗЕТ на естествен - следи се овулацията, евентуално овитрел или хориомон да се таймира и след нея 5 дни прогестерон, трансфер и тогава започват останалите лекарства. С естрофем сами си изчисляват кога да е трансфера на база хормони и лигавица, но без овулация. Аз не съм му изобщо фен и ако мога го избягвам, защото след него винаги имам по 2-3 миомни възела. Може и да е просто съвпадение, но си предпочитам естествената подготовка.
[/quote]

# 391
Здравейте! Според вас дали TSH 2.57 би повлияло до толкова че са се стигне до неуспешен трансфер . Още по време на стимулацията се беше повешил  на 3.3 въпреки че предните месеци си беше 1.9, но явно фактури много . Беше ми предписан еутирокс 25млг., не знам дали дните преди трансфера са го следили , но в деня на отрицателният тест реших да пусна и него и се оказа 2.57 . Според вас това може ли да е подпомогнало неуспеха. Все още чакам становище от лекарят в Турция , защото точно когато всичко му изглеждаше наред ,  тогава нещата не се случиха.

# 392
По-скоро по време на стимулация е важно да е под 2 за добри яйцеклетки. Преди трансфер е хубаво пак да е под 2-2.5, но не мисля, че в това леко отклонение е разковничето за неуспеха.

# 393
Момичета ,какви витамини пиете по време на подготовката за ЗЕТ ? Предишния път ми бяха казали prenatal jamieson ,обаче вече ги няма и сега казаха актив мама на допел херц. Аз обаче не съм фен на марката и си мислих за pregnacare max . Хубави ли са ? Имам изписан и неофолик мета ,но в pregnacare max има същото количество метил фолат ,тоест ако се спра на тях ,не трябва да приемам неофолик ,нали ? Или пък ако имате друго предложение ,може да споделите

# 394
patty Погледни “Елевит” аз си ги харесвам и преди трансфера тях си пиех, като добавях Q10, omega3 и вит. Д, магнезиев бисглицинат. Сега, след успешен трансфер, продължавам с тях, но махнах допълнителните освен магнезия

Общи условия

Активация на акаунт