Отговори
# 180
На дъщеря ми веждите могат да бъдат още оформени, макар че по принцип тя има много дълбок поглед с тъмнокафяви очи и някак покрай него веждите не се забелязват особено. Във външните ъгли обаче са и' малко рехави веждите и там бих одобрила някой ден попълване (и се надявам да не и' хрумне да ги прави много тънки).
Тежък грим не позволявам, но и тя предпочита на този етап по-изчистени неща. Сега си е купила крем за лице, ролер, гуа ша - гледам, че интензивно ги използва.☺️

# 181
  • София
Малко късно се включвам по темата с банските за цикъл, а и дъщеря ми още няма 14, но се надявам да съм полезна. Аз самата започнах да ползвам тампони някъде около 15 годишна и за дъщеря ми все още не ми се иска, нека да мине някоя и друга година. Купихме 2 броя бански Wuka, моделът с ниска талия. Супер удобен е и изглежда съвсем нормално, дори доста стилно, изкара си целия цикъл на морето с тях без никакви проблеми или инциденти. Ние висим по цял ден на плажа, сменяше с втория чифт след около 4 часа (колкото препоръчват да се носи от производителя). Прането на такова нещо не е толкова гнусно, колкото си представях, дори мисля да купя и себе си за дните с по-слабо течение.
Понеже някой спомена и за гмуркане, няма проблеми и с това, гмуркаме се цялото семейство (scuba diving), с неопрен пък още по-малко има вероятност нещо да се размести и да потече.

# 182
Аз лично се чувствах адски неудобно дори с тампон мини (половината пъти не можех и да си ги сложа правилно), чак след започване на полов живот свикнах с тампоните. На дъщеря ми не бих препоръчала тампони в близко бъдеще.

# 183
  • на последния етаж
Пускате ли девойките на домашни рождени дни с преспиване? Ние сме против, но ми се струва, че повечето деца остават да пренощуват.

# 184
Принципно не.
Имат само една приятелка ,от детската градина още, и се познаваме с родителите- само там са оставали, и за толкова години- 2-3 пъти е било.
Вкъщи е идвал кой ли не, но те не са ходили.
Имали сме велики разправии по този повод, но мен не ме е страх да съм лоша.
´айде холан, няма да се счупят, ако не спят по къщите на хората Triumph

# 185
Редовно остава при приятелки, още от съвсем малка. И на рождени дни е оставала, но само момичета и с налични родители. В нас също често спят познати деца.

# 186
Пускам. Случва се 2-3 пъти  в годината, защото толкова са близките й приятелки. Синът ми ходи на гости приятелите си по-често и съответно те идват у нас да преспят. Но говорим за 2-3 приятели, все едни и същи.

# 187
Не пускам. Точно вчера коментирахме. Няколко момичета се бяха събрали в къщата на едното, родители е нямало, между 13 и 15 години са. Уж само филми щяли да гледат, към 23 часа на вратата потропали и момчета от компанията, в 24 е ходила полиция за силна музика. Вейп, цигари и алкохол е имало. Бира и малко водка?!
Ще я пусна точно никога.
Майка и бащата на домакинята хабер си нямали.
Казала е само че най- добрата и приятелка ще спи у тях.

У нас са идвали приятелски деца по 1 и ние сме били в къщи. Това мога да предложа само.

# 188
Моята приключи засега с работата - държаха се меко казано кофти с децата,та ...
Иначе има гадже на хоризонта,майката ми звънна , запознах се с нея поне,така ми е една идея по-спокойно.
Момчето изглежда свястно.

Иначе пуши вече - ама това да е , бял кахър,друго да няма.
С преспиване мисля,че не бих дала още.

# 189
  • София
Да, пускам с преспиване. Тя от малка ходи, но на мои приятелки при децата. От 1-2 години ходи без присъствие на възрастни, което ще рече, че е била на 15 г. тогава.
Само веднъж се оплака, че дошли две момчета, които не били канени, просто се познавали с едно от момичетата. На домакинята й било неудобно да ги изгони и моята отворила вратата и им казала да се разкарат.

# 190
От детската градина още са свикнали да спят при приятелчета и приятелчета да спят у нас. Разрешавала съм, ако познаваме добре семейството, имаме постоянен контакт и нещата се случват в присъствието на родител, при ясно поета от него отговорност. Инциденти не сме имали. Към пубертета тия пижамени купони се разредиха и съвсем спряха при момчетата. В приятелския кръг на девойката още има такива купони. Разрешавам само, ако не са смесена компания и има отговорен родител там. Иначе разрешавам присъствие при някои условия, но задължително да си спи вкъщи. Прибираме я по някое време и това е, няма кандърми, знае си.

# 191
Не засегнахте този аспект, та да си кажа Flushed - мен в преспиването по хорските къщи, винаги  ме е притеснявало   ...присъствието на разни хора...
Самите купони -не. Тази опитност ще я придобият, искаме или не искаме. Ще си извадят поуките и за пушене, и за пиене..., или поне така се надяваме!
Но, в една определена възраст , не знаеш кой, как може да злоупотреби с тях. А след тази възраст- дори връстниците са евентуални злоупотребители Rolling Eyes

# 192
Много филми гледате. Аз не живея във вечни страхове, защото докато върви може керемида да падне на главата и.....
Пускала съм я в приятелки с преспиване, но родителите са били там. Още на купони още не ходи

# 193
В грешка си.
Скрит текст:
Ни филми, ни телевизия гледам.
Имам изнасилена приятелка в 8ми клас.
Аз не бях, само защото, втя живееше 3 пресечки след нашата къща.

Бих писала и още, но има ли смисъл!?
Народа казва- чукай на дърво!, и т.н.

# 194
Най-вече връстниците май. Аз не виждам нищо лошо в преспиването в приятелско семейство. Малката ми до скоро дори спеше в едно легло с приятелското момченце. Но те са родени през два месеца и растат като брат и сестра. Сега са на 11г и я усещам, че вече има леко притеснение. Но зимата ходихме на ски и отново спаха двамата на дивана. Голямата редовно е оставала у тях, както и техните деца у дома. Още от градината както каза някой по-горе. От както са на училище пък редовно си гостуват със съученички. Една седмица това лято малката се редуваше с нейна приятелка - едно денонощие у дома, едно у тях Simple Smile
За алкохола имам особено мнение. По-добре контролирано в къщи да опитва, за да знае че не е сокче, и че има граница, която не бива да преминава. По-лошо ми се струва да отиде някъде и под влияние на приятели да се натаралянка до припадък, защото не знае колко може да изпие, преди да се опияни.

Общи условия

Активация на акаунт