Пубертетът при момичетата над 14 години - как да подготвим децата? - тема 23

• 15 330
  • 281
  •   1
Отговори
# 270
Защо да са цял ден мокри? Има си дрехи за преоблечени и кърпа, да подсуши косата. Но за всичките години нито веднъж не се е разболяла от това. Тя всъщност за 15 години е пила АБ само веднъж.

# 271
Дъщеря ми не боледува. Аз също съм твърде *леко облечена", спрямо общите представи. Може на мен да се е "метнала"😊
В Холандия вали и духа. Много Ама живота не спира/спира само, като навали 5см сняг, ама това е друга работа 😊/ Та, и мокри са стоели в училище и са живи и здрави.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 20:27 от red soul

# 272
Ред, преди около седмица при нас падна 3 см сняг. И....катастрофа. Транспортът спря. Децата 2 дни нямаха училище. Joy

# 273
Същата работа. Затвориха училищата, транспорта спря и апелираха да се работи от къщи. 5см. сняг😀

# 274
Е, нормално е, почти Joy
А, португалците,  една  сравнително висока точка имат- няма и 2000м. , с мъка прехвърча по 2 пъти за зимата ,  и веднага затварят , всички пътища наоколо Joy

# 275
  • Mediterraneo
При нас при дъжд отменят учебни занятия, вие с вашите снегове Simple Smile

# 276
  • София
Който го може, го може при всякакви условия. Relaxed

# 277
Здравейте, моля да препоръчате детски гинеколог,от София сме. Дъщеря ми е на 14. Напоследък цикълът й идва по два пъти в месеца, през 19,20 дни. Притеснена съм и искам да я заведа на преглед.

# 278
Нямам лични впечатлния, но имам спомени, че някъде съм чела добри отзиви за детско-юношеската гинекология в "Майчин дом" - https://maichindom.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0% … 0%B3%D0%B8%D1%8F/

# 279
  • София
Здравейте, моля да препоръчате детски гинеколог,от София сме. Дъщеря ми е на 14. Напоследък цикълът й идва по два пъти в месеца, през 19,20 дни. Притеснена съм и искам да я заведа на преглед.
Д-р Диана Христова - Фемиклиник. Тя работи и в детска гинекология в Майчин дом. Прекрасен доктор и много внимателна към децата.

# 280
Изобщо не гледам и не вземам отношение към облеклото й. Шапка слага като аксесоар. Имунитетът е на макс. Ходи много леко облечена. И да се разболее, ще й мине.
И аз следя за гинеколог. При нея цикълът е страшно болезнен и то не само първи-втори ден, а дори след като свърши. Два дена ходи сгъната на две и хапчета не помагат. Вчера поръчах някакъв уред, който вибрира и затопля, че тя цял живот не е пила лекарства и не искам заради единия цикъл да се трови тепърва. Вече де замислям и за АГ преглед да види всичко ли е наред.

# 281
Интересува ме да е прилично облечена като визия и подходящо за температурите през съответния сезон. Не настоявам да носи шапки, термо клинове под дънките или да е много навлечена - шалове и сама носи, когато прецени, че има нужда, понякога и ушанки. Качулка слага понякога, шапка много рядко, но е с много дълга коса (аз самата много рядко използвам качулка и шапки, защото с пусната коса ми е достатъчно топло). Когато иска слага тънко яке, когато иска по-дебело. Тя си знае най-добре .

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 18:56 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт