Отговори
# 195
Ако сме в къща, и имаме достатъчно стаи и място за гости - да, но в апартамент не е удобно.
Отделно, и обратния вариант не одобрявам, защото не искам да притеснявам и ангажирам други хора - поставям се на тяхното място.
Не, че не се е случвало, но рядко и с много близки деца.

До късно да остават у нас или другаде - може, но да се спи, държа да е по домовете.

# 196
Lord, аз също имах изнасилена съученичка, а имах и друга която се притесняваше от доведения си баща. И? Да не раждаме момичета или да ги пращаме в манастир?
Написах, че я пускам с преспиване в близки когато родителите са там. Аз също съм приемала тези деца с преспиване, но не съм ги оставяла сами. В другата стая съм била през цялото време
Да ви питам за спортните бюстиета. Моята дъщеря има голям бюст и носи такива денонощно. Купила съм сутиени, но не ги слага, защото бюстиетата сплескват бюста. Ок ли е според вас денонощно да е с такова?

# 197
Аз с тази цел направих едно допълнително легло, което се издърпва под основното на едната, за да има място за приятелки Simple Smile А в хола на дивана са спали 4 момичета. Голям купон.

Моята от няколко години носи сутиени, също е с голям бюст. Бюстие носи спортно за тренировки само. Малката е почнала от 8 годишна да слага бюстиета покрай сестра си, а и заради физическото в училище. Много ме дразни, но явно това поколение расте супер срамежливо. Аз цял живот не нося сутиени. Притискането на бюста може да доведе до сериозни здравословни проблеми, за това може да ѝ обясните какви са опасностите. Може да се вразуми.

# 198
Рамацоти, на Жаки дадох 2 мои сутиена триумф триакшън, толкова са и удобни, че вече не иска други. Сега ще и поръчам още 2, нямат банели, ръбове или нещо, което да я дразни. Не са съвсем бюджетни, но са вечни:)

Тези модели носим ние:

# 199
И двете са с чашка C . Едната носи сутиени, другата - не , до усещане си е.
Спортни носят при спорт, иначе не.

Г-жа Рамацоти, не знам защо извърташ ситуациите в гротеска.
Ставаше дума по-горе за купони, в които нямаме контрол.
Естествено, че е различно, ако присъства доверен човек.

# 200
Аз пък цял живот нося сутиени, от известно време дори и с такива спя. Махам само при къпане. Grinning
Не, че имам някакъв супер голям бюст, но си ме е срам. Отделно ми е некомфортно като има по-активно движение.
Ходя на танци, и понякога и в сутиена ме заболяват от друсането, не знам какво ще е, ако съм без такъв.

# 201
Дъщеря ми е оставала на РД или просто събиране у приятелка с преспиване. Не ми е особено приятно, но и не мога вечно да държа до себе си. Тук е честа практика, почват от 7-8 годишни, дори моята е ходила малко пъти така на гости в сравнение с други деца. Всеки път ѝ припомням как да реагира ако нещо я притесни. Досега не е било обаче да няма родител в къщата, където остава, нито пък да се появят неканени гости. Или поне аз не съм разбрала.

# 202
Аз съм пускала, но само при наличие на родител и то когото познавам.

# 203
  • София
И дъщеря ми е с голям бюст и носи спортни бюстиета от Декатлон. Доста добре изглеждат. За по-изрязани тоалети си носи сутиени, но все още не сме открили такъв, който да не е с прекалено изрязани чашки, тъй като едната й гърда изкача и постоянно си намества сутиена.

# 204
  • Mediterraneo
И са ходили, и вкъщи са идвали деца с преспиване. Винаги уговарям нещата на ниво родители и не съм имала притеснения.
Голямата я гледам, че рядко слага сутиен в свободното си време. Има хубав стегнат бюст. Малката носи различни модели, задължително слага. Аз самата нося само на работа, иначе карам с разни памучни бюстиета.

# 205
  • Варна
Пускам с преспиване в приятелки още от пети клас и у нас са идвали момиченца, първоначално с уговорка между родителите, сега са вече единадесети клас, пускам и без родители, но няма момчета с тях тихо и мирно минават без ексцесии.

# 206
  • София
Вие, ако на едно преспиване не ги пускате, какво се случва с ходенето на море или други места с компания? Дъщеря ми от 16 годишна е на море/планина с приятели. Смесена компания, съученици са. Секс няма, ако това са опасенията на повечето списващи, групов - още по-малко.

# 207
Ами не е едно и също.
Опасности има в спорта/ ако ходят по лагери, по състезания, но там са пак в контролирана среда- редно е родителите да познават треньор, помощен състав../.
Опасности има и по дискотеките- моите ходят, но там има и охрана, и полиция- спешно може да се потърси помощ.
Опасности има и в градския транспорт, и по улиците- учила съм как се реагира...
... и по фестивали, и по летни лагери...
......

Опасността, както аз я разбирам, от неконтролиран от възрастни купон, е на съвсем друго ниво.

Както и да е, моите са вече големи, изгледах ги, с все страховете ми.

# 208
  • Някъде по Дунава
Пускала съм дъщеря ми на гости с преспиване и у нас съм приемала нейни приятелки. Винаги край тях е имало възрастен.
Скоро чакаме и гаджето да гостува. Тя искаше да му отиде на гости, но ѝ казахме, че първо искаме да се запознаем с него.

# 209
  • София
Нашите деца са тийнове, да управляваме игри на телефоните им и да слушаме какво се случва около тях Close? Не е ли достатъчно просто да споделяме локация?

Общи условия

Активация на акаунт