Отговори
# 135
  • ВАРНА
Ще взема първо за себе си да поръчам такива бански, за да разбера как "работят" Simple Smile

Denezira, дъщеря ми има менструално бельо, което се явява като допълнителна защита от изцапане, разместване на превръзката. Обува го над нормалното бельо. Не е имала фалове.

При нея има друг проблем - не може да гълта хапчета. Първият ден от цикъла ѝ през последните месеци е съпроводен с болки. Изтърпява си го. Обещала е да прави "упражнения" за гълтане на хапче с витамин ц.

# 136
Няма какво да се обиждате, все си мислех, че сме в темата за по- големите момичета. Не става въпрос за секси или не, а за размери на банските,  и най- вече на чашките- в един момент,  започваме да пазаруваме от дамските номера/ колекции/бански...
Наистина сме в темата за порасналите момичета над 14 г. и започват да носят дамска номерация, дори да нямат голям бюст, защото и останалата част от тялото се променя и пораства.

# 137

При нея има друг проблем - не може да гълта хапчета. Първият ден от цикъла ѝ през последните месеци е съпроводен с болки. Изтърпява си го. Обещала е да прави "упражнения" за гълтане на хапче с витамин ц.
Ако се научи да гълта таблетки, моля споделете. И моята има същият проблем, дори вит С 100 мг не може да преглътне.

# 138
  • София
Дъщеря ми много се мъчеше и тя с хапчета, какво ли не правихме - гледахме разни клипчета - слагат хапчето в лъжица кисело мляко и преглъщат така. При нея не можа да се получи, но го споделям, на някой може и да помогне.
Тя се научи (горе-долу, засега малки хапчета само може да пие, но пак е нещо) сама при едно боледуване, когато просто нямаше как, трябваше да пие лекарства. Изхвърлихме половината от хапчетата от неуспешно преглъщане, ама лека-полека стана.
Ама трудна работа.

# 139
Ами моята си е физика на голяма жена, по висока от мен вече, с чашка Б към Ц. С женски бански, мои включително си позна:) изглежда на поне 15, но долнището и са бикини, има с връзки има, но не са бразилиана. Цели бански също носи доста и те са си с нормално “дупе”

# 140
И дъщеря ми е с болки първия ден, понякога и след спазмалгон или но-шпа не я отпуска. Вариант е от дъвчащите таблетки нурофен, джуниър - те са с по-ниска доза ибупрофен, но достатъчно да отпусне и се дъвка, с плодов вкус. А цикъла е обилен първите дни и се е случвало и да я спра от училище в някои месеци.

# 141
Моята ползва едни пачове. Залепва ги и може и навън да си ходи, и болката изчезва. А у дома грейка.

# 142
И ние сме с тези лепенки за болка, които са си точно за менструани болки, от чужбина ги купувам, но може би и в България ги има. Облекчават я. И едни таблети Нурофен фемина мисля бяха, ползва големата. Ако е много тежко слага свещичка с нещо с диклофенак или волтарен. Но това за над 18 сякаш.

# 143
  • София
Някои от моите болкоуспокоителни са на саше, което се разтваря и става като сокче, или се изсипва директно в устата. Консултирайте се с лекар за опции, фармацията се развива.

# 144
Пачове за менструални болки на Либрес сме купували от DM

# 145
Ние тук нямаме ДМ. Купуваме ги от Амазон.

# 146
  • София
За пръв път чувам за тези пачове, много интересно! Ще разгледам със сигурност.

# 147
  • вече Пловдив
Аз давам на дъщеря ми ибурапид, добре повлиява болката. Пие 1, максимум 2 само първия ден.
А тези пачове за болка къде се лепят? На корема?

# 148
А тези пачове за болка къде се лепят? На корема?
Да

# 149
Пачове за менструални болки на Либрес сме купували от DM
Загледах ги за мен, но не знам ефективни ли са?

Общи условия

Активация на акаунт