Лятото е радост голяма: носи вест, че ще ставам мама. ~бебеправене 622~

• 33 936
  • 787
  •   1
Отговори
# 165
Честито ,msr222, пожелавам ти всичко да се развива чудесно до финала! Благодаря ,че влезе, за да разведриш темата 🌞

# 166
MSR, чудесна новина, честито, мило момиче! Дай Боже всичко да се развива все добре и нямам търпение да чуя историята ти, когато ни орисваш един ден 😋 .
Най-после някой да се похвали, в последните теми е пълно затишие.
Аз междудругото едва гледам днес, моят проблем с безсънието се влошава, снощи напълно прескочих нощта без да мигна. Чувствам се като парцал. Според майка ми може да е знак на депресия, защото тази инсомния се разви след последната бременност. И преди ми се беше случвало да не мога да заспя до почти сутринта, но за една нощ, а сега съм постоянно в това състояние 😫 .
П.с. искрено се надявам доста от спрелите да пишат момичета, също на MSR, да влязат да се похвалят,че чудото се е случило и да ни вдъхнат надежда. Шантал, ако четеш, важи и за теб 😉.

# 167
Стистати палци, Мср! Всичко да е наред до края и да дойдеш като имаш резултат да ни наръсиш едно хубаво Hug

# 168
  • На изток от Ада
Соул,  мисля че Мср говори за другите момичета които отдавна не пишат. Sunshine,  v_ss , snowflake...
Хайде поглези се Соул.

# 169
Аз лично не пиша, защото все повече се отказвам за момента изобщо да правим опити. Явно нещо се е пречупило в мен за последните 2 години и половина. То не беше 11 месеца опити без успех, то аборт, то чакане, то гъбички, гарднерели, пък инсулин ли не беше… Отдадох се малко на спорт и разкрасителни процедури, колкото и егоистично да звучи. Последната ми процедура е записана за края на октомври и евентуално след това може би.

Нещо подобно при нас, също направихме 2г опити без нито една бременност досега. На следващия цикъл планираме да започнем нова инвитро процедура. Така бяхме решили и аз в интерес на истината последните месеци се поуспокоих. Също си гледам спорт, занимавам се с разни неща, общо взето фокусирам се върху грижата за себе си. Добре ми се отразява. Искаме да имаме деца, но пък в крайна сметка каквото такова. През последните седмици се видях с няколко приятели и двойки на моята възраст, някои и по-големи, без деца и планова за такива, които си имат съвсем други планове на дневен ред и ми подейства много добре в сравнение с новините как тоя или оня родил или забременял, някои с вече второ дете. Имах някакъв оптимизъм, в момента съм по-скоро примирена. Не е точно да е спряло да ми пука, но съм поприела ситуацията и така. Мисля, че е по-здравословно за отношенията ни като двойка също.

# 170
При мен ситуацията с трите кученце внесе съвсем друг дневен ред, ангажираност и инвестираност.
Инвитрото стана нещо като битов въпрос - кога трябва да идем и какво конкретно ще правим. Дали-тата и или-тата намаляха рязко, отщя ми се да контролирам всичко всяка секунда и генерално вече ме мързи да се напрягам на 8000%.
Някак тази огромна дебела ревяща тема утихна, седна си кротко на мястото и си чака спокойно да ѝ дойде реда.

# 171
Здравейте! Понеже виждам, че сте активни тук и исках да попитам, преди 2 дни си направих тест, имаше бледа втора черта, на следващия си направих още един позитивен отново и в петък бях на кръвни, пак положителен. Но от сутринта гърдите вече не ме болят особено много както бяха до преди 2 дни и започнах да имам болки като преди цикъл😕 Нямам къде да пусна кръвен до понеделник, а малко се притеснявам дали е нормално или отново нещо не е наред и ще се окаже пак биохимична.

# 172
  • На изток от Ада
Виктория честото. Понякога болките гинима и изчезват изведнъж после пак ги има.
В началото е като при мц .

Иначе и аз малко го приех . Не съм се отказала ,но и някак не ми е фикс идея..

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 16:20 от nasito8988

# 173
msr222, късмет! Надявам се всички твои притеснения да се окажат напразни и финалът да е щастлив за вас. Лека и безпроблемна бременност!

# 174
msr222, честито, момиче! Толкова се припознавам в историята ти, та нямам търпение да я прочета цялата, когато скоро си кръстница на някоя тема! Ние също след 3-те ранни загуби 2023 -2024-та сега чак на 11-та седмица си отдъхнахме малко. Да продължава да е много борбено и силно мъничето ви и напролет вече да се гушкате! Heart

Аз ви чета малко по диагонал напоследък, но видях, че няколко момичета започват/подновяват процедури и опити септември, та ви пожелавам успех на всичките и обилно ви ръся с 29-седмичен розов прашец! Sparkling Heart

# 175
msrr Heart Само усмивки от прегледите! Hug

# 176
msr222, чудесни новини! Честито, лека бременност и щастлив финал.

На всички останали пишещи и само четящи искрено пожелавам същото. Heart Дано всяка от вас се включи скоро да сподели хубави новини.

Ние пробвахме 2-3 месеца, ама само в един от тях уцелихме овулация. Аз не пиша и смятам да не пиша повече, защото:
Скрит текст:
1. Вече си имам 2 прекрасни деца, за разлика от доста от пишещите тук и не се чувствам, че е адекватно да започна да се жалвам, ако не се получи третото. 2. В момента нямам необходимост от темата, тъй като нито медицинска информация ми е нужна, нито психическа/емоционална подкрепа. 3. Не мога да предложа достатъчна ангажираност в историите на другите момичета, тъй като фокусът в момента не ми е в бебеправенето и не смятам, че е уважително само да пиша да си споделям моите мисли, които дори не са особено много.  4. Ние май се отказахме от идеята за трето дете засега, защото аз изнемогвам физически и психически, финансово не сме в перфектен момент, а три деца си е доста и съответно ни трябва и голяма кола, и всякакво планиране логистично (колички, почивки, баби/детегледачки, майчинства, боледувания). Като цяло изместих фокуса и мисля за това как да се чувствам по-добре и какво да правя в кариерен план следващата година. Недоспиването основно ми разказва играта. Отне ми няколко месеца мисли и разговори, но вече съм сигурна, че не е моментът за още едно бебе. Не се виждам като майка на породени, а и с още едно по-голямо, което ще е първи клас догодина. Като малкият стане на 2-2.5 сигурно пак ще го изговорим. И двамата сме окей с потенциален “инцидент”, но по-скоро ще се пазим и ще мислим в друга посока засега.

# 177
При мен ситуацията с трите кученце внесе съвсем друг дневен ред, ангажираност и инвестираност.
Инвитрото стана нещо като битов въпрос - кога трябва да идем и какво конкретно ще правим. Дали-тата и или-тата намаляха рязко, отщя ми се да контролирам всичко всяка секунда и генерално вече ме мързи да се напрягам на 8000%.
Някак тази огромна дебела ревяща тема утихна, седна си кротко на мястото и си чака спокойно да ѝ дойде реда.
Кенди, кученцата при вас ли останаха? Ние вчера намерихме едно коте на около месец на улицата и го прибрахме. Нашата котка почина преди 6 месеца и аз много тъгувам за нея и твърдо не исках да взимаме коте. Обаче това вчера не можахме да го оставим на улицата. Мъжът ми е съгласен да си го гледаме, аз все още не съм сигурна...Освен това вече трети месец не мога да започна стимулация, първата я отменихме понеже се разви само един фоликул, после задържан фоликул, междувременно и АМХ излезе потресаващо нисък и сега не знам какво въобще ще се случва. И вчера хоп и едно коте и тревожността ми е в небесата.

# 178
Ел,
Скрит текст:
В момента са оставени на приемна грижа, докато им намерим домове. При нас бяха 4-5 дни, дойде ни много нагоре с грижите, ядат по 4-5 пъти на ден, акат като стадо бизони, спят цял ден, цяла нощ са на дискотека. ММ се тръшна с някакъв вирус, аз почнах адово да се привързвам към женското…и решихме да вземем адекватно решение.
Едното бебе си намери абсолютно тотално страхотни хора, скоро ще си го вземат. Дано и другите имат късмета.
 Ако не успеем да ги уредим тук ще търсим съдействие от фондации за чужбина.
Не знам.. адски много смисъл намирам и ми е голяма кауза да им уредим страхотен живот и на трите.

# 179
Наистина темата замря. Да се включа и аз, не че и без мен не продължавате Simple Smile След прием на Летрозол, разбира се, имам задържан фоликул на 2 ден 25 мм. Започнах да пия Регулон, моят приятел... Сега ми зацапа. Докторът каза, че 2-3 дни преди края на блистера може да се види дали задържания фоликул е изчезнал. Това ме учуди. Приех новината за задържания фоликул спокойно, в началото на годината се побърквах и мислех тези 3 седмици противозачатъчни за ужасно много изпуснато време. Междувременно посетих и психолог. Много ми помогна. Смятам да оставя нещата да се случват, нямам контрол, не мога да повлияя, а като се напрягам и вайкам, само вредя на тялото си.

Общи условия

Активация на акаунт