Лятото е радост голяма: носи вест, че ще ставам мама. ~бебеправене 622~

• 33 915
  • 787
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте! По-назад в темата се коментираше за тест лентите на марката Ellen. Бихте ли споделили от къде ги купувате? Ако има други марки домашни тестове, които препоръчвате, ще се радвам да споделите 😊
Аз ги намирам на novushealth.bg, но не си поръчах от тях. Взех си стандартни с тампон и касета (още не съм ги пробвала) - има доста марки.

# 151
Да, в novushealth.bg са намалени продуктите на марката този месец.

# 152
Silence, моите резултати бяха подобни, първото което ти е повишено при мен беше 28, второто беше 24, само Трег/Тх 1.9,  обаче ми бяха изписани вливки. Като гледам при теб са по-зле и от моите, та вероятно ще ти изпишат вливки. Сега това е работа на д-р Михайлова, аз само казвам при мен как бяха. Сeга ще пускам пак , че мина доста време.

Winter Wings, ползвам тестове easy@home и за О. и за Б, много са добри, поръчвам от Iherb

# 153
Аз имах предвид домашни тестове за вагинални инфекции 🫣

Silence, моите резултати бяха подобни, първото което ти е повишено при мен беше 28, второто беше 24, само Трег/Тх 1.9,  обаче ми бяха изписани вливки. Като гледам при теб са по-зле и от моите, та вероятно ще ти изпишат вливки. Сега това е работа на д-р Михайлова, аз само казвам при мен как бяха. Сeга ще пускам пак , че мина доста време.

Winter Wings, ползвам тестове easy@home и за О. и за Б, много са добри, поръчвам от Iherb

# 154
  • На изток от Ада
За изи хоум по -добре от Амазон..

# 155

Благодаря, Salsera
Аз се чудех ако ми изпише вливки и сме на естествени опити, те сигурно тези вливки си имат някакъв срок на действие, а при нас може да отнеме и месеци докато стане пак евентуално. Сигурно трябва да се направят няколко 😳 ще я разпитам другия месец ми е часа.

# 156
Момичета, кои хематолози препоръчвахте? Бях пускала пакет тромбофилия и единственото отклонение беше в PAI (хетерозигот 4G/5G). По лекарски съвет пуснах допълнително ACE,TAFI и VEGFA и всичките са с мутации. Ще видим репродуктивният какво ще каже, но сигурно ще се наложи консултация. Ако е възможно, бих предпочела онлайн консултация, тъй като в случая не виждам смисъл от лична среща при положение, че вероятно само ще се обсъдят резултатите и ще се предпише терапия.

# 157
Оф, Уинтър, извинявай, въобще не чета, хаха
Сайлънс, трудно е с естествените опити, знам че повече от 2 пъти май не иска да ги изписва, че то е стреляне в тъмното с ест опити, освен ако вече няма бременност и тогава веднага да ги включи, на положителен тест. Но така превантивно, не знам. Говори с нея като излязат резултатите. Да, имат срок на действие.

Файр, д-р Тончев от МЦ Калчев, с голям стаж и не изписва наляво и надясно Фраксипарин, а внимателно се запознава с изследванията първо.

# 158
  • Замък сред облаците
Файърбърд - Галя Кондева във Вита, Георги Тончев в Св. София (частната)/МЦ Калчев и Минкова в Токуда те съветвам да провериш.

# 159
Здравейте, момичета. От много време не съм се включвала … къде от страх, къде от суеверие, къде от желание да не ви разочаровам отново и натъжа. Прави ми впечатление, че последните месеци много от момичетата не пишат, темата е пуста. Не знам на какво се дължи, но ми е малко мъчно и реших да се включа с хубава новина от мен, която дори не сме споделили още с близките, но ми се иска да вдигна настроението малко тук.

В края на юни месец след зацапване в деня на очакваната менструация, нещо в мен ме накара да си направя тест и той беше положителен. Последваха много сълзи, черни мисли и какво ли още не, защото при предните ми 2 неуспешни бременности (от общо 3 неуспешни за последните по-малко от 2 години), всичко започваше точно с подобно зацапване и недобре нарастващо ЧХГ. Но този път явно съдбата беше решила друго и ето, че в момента съм в 11 седмица, очаквайки резултата от пренаталния тест. Имам и час за фетална морфология в петък, а все още мозъкът ми не може да регистрира, че това е истина и реално ни се случва.

Няма да лъжа, много ме е страх, сякаш съм приготвена психически за всичко, но не и за хубави новини. Но коремчето ми расте и във вторник дори Дойчиновски успя да види пола, което си беше шок за нас. Според него очакваме момче, а той рядко греши, така че чакаме пренаталният тест да го потвърди.

С този пост искам да пречупя себе си и да се освободя от тази фикс идея, че на нас не може да ни се случи това хубаво събитие, както и да вдъхна кураж на всяка една от вас, без значение дали все още пише тук или е спряла по някаква причина. Аз за себе си надежда бях изгубила тотално, обезличих се, станах друг човек. Някой ден, ако имам сили - бих разказала всичко с подробности.

Изпращам ви вяра и много сили, не спирам да мисля да всяка една от вас! Heart

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 10:42 от Анонимен

# 160
  • Замък сред облаците
Msr Heart желая ти щастлив финал!

# 161
  • Be realistic - plan for a miracle.
msr222, честито и стискам палци за успешен финал!

# 162
Msr, честито и до щастлив и пухкав финал! Heart Eyes

# 163
  • На изток от Ада
Мар честито!  Скоро си мислех за теб! Друж ни в течение.

Наистина мн момичета не пишат , нз защо питаша съм на лс . Някои не ми връщат въобще отговор...

# 164
Аз лично не пиша, защото все повече се отказвам за момента изобщо да правим опити. Явно нещо се е пречупило в мен за последните 2 години и половина. То не беше 11 месеца опити без успех, то аборт, то чакане, то гъбички, гарднерели, пък инсулин ли не беше… Отдадох се малко на спорт и разкрасителни процедури, колкото и егоистично да звучи. Последната ми процедура е записана за края на октомври и евентуално след това може би.

Общи условия

Активация на акаунт