Лятото е радост голяма: носи вест, че ще ставам мама. ~бебеправене 622~

• 33 885
  • 787
  •   1
Отговори
# 135
Салсера, вие в Александровска ли пускате?
Защото в Геника за изследването се взема кръв от двамата партньори. Явно в Александровска обаче може всеки индивидуално да си пусне.
Чудя се, ако пуснем в Геника, дали мога да си пратя резултата на Михайлова или първо да я питам по мейла, дали да го пускам и къде. Или пък да търся пак да ходя при нея на преглед. Ама аз вече ходих веднъж, тя ми назначи много малко изследвания, като че ли отдава неуспехите ми само на възрастта.

Belive, 29 ден на мен нищо не ми говори, аз работя с дпо Satisfied . Важно е колко дни след овулация си. Ако не се лъжа последния път забременя с късна овулация след 20 ден. Та следила ли си я този месец?

# 136
  • Be realistic - plan for a miracle.
Момичета, а следните неща само в Александровска ли могат да се пуснат или има и някое маааалко по-удобно място за целта? Grinning

Цитат
Th17/Treg/NK, ANA screening, KIR.

# 137
То сигурно може и другаде, примерно Надежда може би, не знам дали всичко от това може там, но Михайлова препоръчва Александровска. Явно са специфични изследвания, тя си работи там и им се доверява. То че е и бизнес ясно, но вероятно все пак лабораторията е добра в това. Не е много неудобно там. Мотаеш се малко да плащаш по различни сгради, но става. Има и транспорт и къде да се паркира.

Иначе аз там пуснах едни хормони и излязоха шантави та се наплаших. После бяха ок на друго място. Та май във всяка лаборатория човек трябва да пуска това, в което са добри.

# 138
13 дни след овулация съм и след последен опит преди ММ да замине ... не влагам надежди големи, стоя и си чакам Ц. Ако не се появи до 4, 5 дни ще направя нов тест.

# 139
Момичета, а следните неща само в Александровска ли могат да се пуснат или има и някое маааалко по-удобно място за целта? Grinning

Цитат
Th17/Treg/NK, ANA screening, KIR.
Първите 3  на мен ми каза да пускам в Александровска. KIR, ANA ми каза да си ресърчна локация/цени и където ми е удобно. Ние правим инвитро и на мен ми каза тези изследвания да ги пусна близо до предстоящ трансфер, защото за няколко месеца във времето резултатите могат да варират.

# 140
Някой да има опит с тестове за вагинално pH? Поръчах си за науката Joy

# 141
  • Замък сред облаците
Прего, Михайлова държи на Александровска за имунологичните, защото реактивите им са коректни.

# 142
На мен такъв тест за ph ми препоръча Калчев на последния преглед, за да се следя за инфекции. И някакви гелчета с лактобацили за миене и мазане. Еllen е марката. Не съм взимала още. Сподели като ги пробваш.

# 143
Чудех се между тия Елен и класическите с тампон, chatGPT каза че с тампон и тест касета са каквито се ползват в лабораториите и били “стандартен първи избор” и викам.. ай, добре Grinning
Като дойдат ще кажа какъв изцяло нов вид тревожност са отключили Grinning

# 144
Здравейте, борбени момичета! Ако админ позволи, искам да подаря почти пълна кутия с тестове easy@home - около 30 за овулация + 6-7 за бременност. Силно се надявам по този начин да предам късмета на някоя от вас! ❤

Едит: Запазени

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 23:27 от Badajoz

# 145
  • Be realistic - plan for a miracle.
Много хубаво, дано проработи! Heart
При мен не проработи, приятелка, която по чудо забременя ми подари нейната... преди две години.

# 146
Стисках си палци ама ... мъчи се да ми зацапва....работата е ясна.... излизам от играта до 20 септември, докато си дойде ММ.

# 147
Тирамису, да, в Александровска искаше да ги пуснем. Първо само на мен пусна КИР и понеже излезе лош, сега и на ММ ще пуснем. Мисля че беше към 200-250 лв на човек там, нещо такова. Д-р Михайлова си предпочита Александровска, там си имат щат Имунология, а и тя там работи, ще може да си вижда изследванията.
Не знам как ще се разберете с твоя приятел, но ако има проблем с качеството на твоите яйцеклетки това може само на инвитро да се провери. А и най-вероятно ще ти препоръчат такова имайки предвид възрастта. ( тук не говоря за имунологията, тя е друга бира, но и на д-р Михайлова й е много по-лесно, когато се прави трансфер, а не при ест забременяване, защото вливките и др оффлейбъл лекарства не са шега работа и не се дават ей така всеки месец). А при естественото няма как да се знае кой точно месец ще стане работата, а в имунологията трябва да се реагира възможно най-бързо ( ако има проблем).

# 148
Тирамису и на мен проф. Михайлова ми каза да пусна изследванията в Александровска.

Момичета днес ми излязоха част от изследванията там. Някои да има подобни резултати и да сподели опит ?

Чакам и останалите ANA и KIR казаха 7 дни уж.
Този месец ми закъснява с 1 ден което е необичайно за мен. Правих 100 теста всички отрицателни.
Не знам кога е била овулацията, а графиката на базалната температура е назъбена и не прилича на нищо Disappointed

# 149
Здравейте! По-назад в темата се коментираше за тест лентите на марката Ellen. Бихте ли споделили от къде ги купувате? Ако има други марки домашни тестове, които препоръчвате, ще се радвам да споделите 😊

Общи условия

Активация на акаунт