Лятото е радост голяма: носи вест, че ще ставам мама. ~бебеправене 622~

• 33 158
  • 787
  •   1
Отговори
# 30
  • На изток от Ада
Селсера и аз това си мискех като Лубаник.

Лубаник , дано гела помогне . Ако не дано имате зелена светлина другият месец!

# 31
А къде изследват Омега 3, за пръв път чувам? Да, пия витамини Елевит, сините, на тях пише, че има, а и ги пия от доста, доста време.

# 32
В България не знам да ги изследват някъде. в Бодимед съм правила, изпращат към Германия. Казва се Omega-Fatty acids, сега гледам струва 82лв.
Преди 2г започнах да пия омега3 на Zinzino. Поръчва се с абонамент. Първият ми абонамент беше с два комплекта за тестване: пробата е с кръв от пръста. Първият ми тест показа съотношение 20:1. След 3месеца прием беше 3.4:1. Но, аз нали съм Тома неверни, реших да си пусна и на друго място за сравнение(все пак не ми звучеше много ок да те изследват тези, които произвеждат добавката). Така че пусках и в Бодимед. Мисля, че и в Цибалаб имат.

Към момента, в който си направих първия тест(20:1) пиех друга омега3. Направо не ми се мисли колко е било преди това. Факт е, че кожата ми се изчисти супер много. Пъпка не знам въобще да ми е излизала откакто пия редовно. Други ефекти поне осезаемо не усещам.
Това го споделям, за да кажа, че при мен наистина има някакъв видим ефект след намаляне на съотношението омега3:6 на 3:1.

# 33
Ако следите https://www.instagram.com/conscioussonya/ тя споделя за Омега 3 на Eqology и техния тест https://www.instagram.com/conscioussonya/

Lubanik, излезе ли правилно съотношението и в бодимед?

# 34
За най-правилен тест и на двете места трябваше да пусна в един и същи ден и в Бодимед, и в Зинзино. В този ден реших, че не ми се дават толкова пари за експерименти и не пуснах. Мина половин година. Преди да пусна в Бодимед 1месец не приемах омега. Излезе 8. Отдадох разликата на това, че първият тест го правих без спиране на добавката, а за втория имаше пауза. А може и да не е от това. Сега гледам да си пия редовно, като не съм изследвала отново. Всеки път се замислям дали да пусна, но като дам 200-300лв за кръвни и тия 80лв отгоре се стискам да ги дам..
Моя приятелка също пуска с мен тестовете за омега3, които са от пръста. При нея първият резултат излезе 12:1, а вторият 7:1. Така че не мисля, че са нагласени.
Също държа да отбележа, че не правя реклама на Зинзино! Примерно от омегата съм доволна, но от другите им добавки, които съм пробвала, не съм видяла подобрение. Убедена съм, че има добри омега3 добавки и на българския пазар. И въпреки омегата и всякакви други добавки, вече четвърта година опити не съм видяла нито веднъж двете чертички. Нека всеки сам прецени какво да пие, просто споделям моя опит.

Среднощно слънце, права си, че може и при задържан фоликул да няма повишен естрадиол. Аз съм имала и такъв случай, но докторите са ми казвали, че щом не отделя хормони, не пречи. Затова и така се изразих по-рано. В такава ситуация ми беше една от инсеминациите.

# 35
Разбира се, аз заради опита попитах, защото никога не съм пускала подобни изследвания. 80 лв не са малко, ноо това на Eqology e 160, така че ми се струват прилични в сравнение. Grinning

За задържания и аз така бях чувала, но Сенкова искаше да ги изчистим преди следващи стъпки. Аз все пак с последни надежди се надявах на естествено забременяване преди противозачатъчните, но уви. Даже вече не знам от къде ми хрумва да се надявам.

# 36
  • На изток от Ада
Ами Слънце като ни се иска бременност че ги нислим такива.  И аз съм го мислила .

# 37
Сега погледнах на eqology: абсолютно същите тестове са и на Зинзино. Комплектът е аналогичен. Те бяха към 100-120лв, като транспортът е най-скъп. Нас ни групираха по много хора и излизаше по 10-15лв на човек за изпращане.
На фона на много други неща, 80лв не са много. За един-два пъти да се пусне мисля, че си заслужава.

# 38
Ако кажа, че имах овулация чак на 20ти ден, след това усещането за сухота изчезна и го съчетая с факта, че….
Скрит текст:
търсим домове на 3 кученца, прясно спасени от едно шосе, на което колите щяха да премажат мен и тях, докато ги събираме, че са водени на ветеринар и са 3 здрави топчета под 2 кила, обезпаразитени и утре ще са ваксинирани и че сме звъняли на всиииииички фондации/приюти/организации, действащи в София и региона, та чак до Русе и Варна, пуснати са по където, каквито групи съм намерила иииии съм се възмутила дълбоко на един тип, който иска 900 лева на месец за приемни грижи… и в тоя ред на мисли някоя от вас иска да има история как си е осиновила куче от една луда жена, тичаща с една джапанка по пътя Търново - Горна Оряховица с 3 кучета в пазвата - може да ми пише. Ако няма такива пориви.. разпитайте из кръга ви от добронамерени хора дали искат по един такъв пъпеш:
Две момчета и една девойка са - Тигър, Трюфел и Точка, приютили сме у нас в София, но мога да ги закарам и на Марс ако някой читав местен  си избере
дали ще наруша много темата на темата?

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 21:40 от hardcandy

# 39
  • На изток от Ада
Готини кученца кенди!
Той мм иска куче . Ние сме с доста котки в селото.  

Иначе почнах с тестове за О.  Няма да има опити просто да видя как е. Пак с тестове от Шейн.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 23:29 от nasito8988

# 40
И аз се включвам в темата. Благодаря на rave, благодаря и на Мишел за прекрасната история за едно чудо. Надявам се, че темата ще донесе много положителни тестове.

Аз ччера бях на преглед при АГ - на 12 ден от МЦ видяхме един фоликул около 21 мм и още един около 17. Днес ще си сложа Овитрел вкъщи и ще се надявам на чудо. Лигавицата също се хареса на моята лекарка, но аз все още имам притеснения заради продължителното кървене преди няколко месеца

# 41
Това си е двоен шанс, успех! Simple Smile

# 42
hardcandy доста ще бъде трудно да намериш приемливи домове. Аз скоро търсих за чистокръвен доберман и отне 2 месеца....  Дано имат късмет сладурите (вкъщи сме с големи 4 кучета + 1 котарак).

Извинявам се, че е извън темата, но да Ви кажа, много помагат на психическото състояние, особено при ежемесечните неуспехи с бебеправенето. Някакси да се прибереш и някой да ти се зарадва и да виждаш любовта в очите им е изключително успокояващо. Така че, грабвайте по един "психотерапевт" Simple Smile)))))

# 43
  • На изток от Ада
Монита , при мен не помагат котките . Вярно котките са котки,  не куче
Все го мисля премислям. Дори се чудя кога ще има опити и дали въобще....
Две познати с подобни истории все ме питат за опити...
Една съфорумка, пък ми каза че го приели.  Тя също с аборти и без дете . И инвитро правиха.
Завиждам й някак, аз не мога да го приема!

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 14:29 от nasito8988

# 44
Знам, Монита, четвърти ден правим само това. Днес ги ваксинираха пъпешите. Почнаха да звънят някакви изроди да питат дали можело за някакъв цех да ги пуснат да пазят.
Иначе… Огромен психически товар носи на дългото си тяло и късите си крака нашето собствено куче. Дългите самотни разходки рано сутрин с него ми дадоха пространство и тишина в ума, за да мога да се събера във времето непосредствено след случилото се. Не знам как е с котките, не съм отглеждала, ноооо сърцето на кучето е огромно, велико, всеотдайно.

Общи условия

Активация на акаунт