Лятото е радост голяма: носи вест, че ще ставам мама. ~бебеправене 622~

• 33 830
  • 787
  •   1
Отговори
# 75
Какво не му харесваш на това АМХ?

# 76
  • На изток от Ада
Добре е Амх .
Той се тълкува с инхибин б ...

# 77
Ох, ако ти кажа ще се смееш ама чат джипити-то ми рекна, че е малко нисък, а още дори не съм записала час за АГ.

# 78
Ох, ако ти кажа ще се смееш ама чат джипити-то ми рекна, че е малко нисък, а още дори не съм записала час за АГ.
И аз доста често с него се консултирам, но не му имай особено довери. Трябва да му се обясни изключително подробно ситуацията с много детайли лични, за да може д а бъде що годе обективен😊

# 79
  • На изток от Ада
А каза ли ти че има общо с вит Д ?

# 80
Уж последния ми витамин не беше идеално зле:

# 81
Съвсем наред са ти хормоните, не се втелясвай.

# 82
Соулшок, да те вербувам за вена под наем освен с тоя AMH.

# 83
Кенди, аз съм човека. Бяло вино пия да се уточним за наема нали… 😁

# 84
Ехоо, има ли някой? Simple Smile)) Къде изчезнаха всички уе, на море ли сте?

# 85
В отговор на Салсера, ще взема да се включа с едно леко "мрън", т.к. получихме заповедта си за финансиране от фонда за ин витро по неизяснен фактор и аха да почнем стимулация, на прегледа на втори ден се видя фоликул 13 мм. (нито достатъчно голям, че да се нарече неспукан доминантен от предходния цикъл, нито достатъчно малък, че да отговаря на ден 2), та явно нещо пак са се бъгнали тия хормони и с цел да не се сдобия с една хубава киста вследствие стимулацията, съм на скамейката. Препоръчаха ми два месеца противозачатъчни (Логест), за да рестартираме тоя хормонален хаос и в края на септември се надявам вече да стартираме без спънки. 🤞🏼

# 86
Блубери, разбирам те, 2 месеца и аз бях на скамейката, а се надявах до септември даже да сме приключили с пункциите.
При мен май бях писала вече - в сряда имах 2 фоликула по 10 мм, в събота ще ходя пак на преглед, макар че според мен е рано още и другата седмица някога се надявам ако не ми мине котка път да ги извадим и да има нещо в тях. Пък и да се оплодят и т.н, и т.н. знаете как е.

# 87
  • На изток от Ада
Tук съм аз какво море? Тази година и басейна не е тестван .
То и без това до първия мц не можеше , после 2 мц  ..

# 88
Блубери, Слънце, стискам палци скамейката скоро да я забравите и да се пукнат хубави фоликули.
Наси, пожелавам ти да хванеш някой момент и стигнеш поне до басейн септември

Аз да ви питам, не е по темата, но познавате ли стоматолог в София, който е много добър в кореновото лечение?
Имам проблем със зъб, който ме боли. Ходих в една клиника, уж от 20 години съществува, този ми видя снимката, чукна ме и вика нямаш нищо. Изчисти ми зъбния камък и по живо, по здраво. Да, ама мен продължава да си ме боли. Друг зъболекар, от родния ми град, вижда нещо като кариес под пломбата, но на мен ми е трудно да пътувам, не съм шофьор и предпочитам някъде в СФ да ходя, дори и през седмицата. В провинцията мога само СБ/НД , а повечето доктори не им се работи тогава. Имам и вариант да отида при нашата кума, която е в Пловдив, но от септември, а до тогава ако нещо се засили болката не знам... къде мога да отида?

# 89
  • На изток от Ада
Благодаря Селсера! Става въпрос за домашен басейн . Трябва да се пооправи така да се каже  .
Успех с намирането на стоматолог!

Сега ще избираме диван.  Полека лека върви.

Общи условия

Активация на акаунт