Лятото е радост голяма: носи вест, че ще ставам мама. ~бебеправене 622~

• 33 166
  • 787
  •   1
Отговори
# 45
Наси, миличка, личи си, че не можеш да го приемеш, че ти тежи, че постоянно се бориш със себе си и тук ти се иска да излезеш от темата, ту да продължите. Вместо да се измъчваш, посети си репродуктивен и изградете план за действие. Това ще ти навреди на джоба, но ще ти помогне в пътя към мечтата.

# 46
  • На изток от Ада
Благодаря so close!
Нещата не са до парите ! Макар и тях да ги нямаме .
Писала съм че сме против инвитро!
Нещата са дообъркани . Не само инвитро,  а и като цяло на тази тема.  Може би подсъзнателно го приехме ....

За темата имах предвид за настоящата не за постоянно .

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 21:38 от nasito8988

# 47
  • Be realistic - plan for a miracle.
Стискам палци да си намерат хората бебетата, Кенди! Ако искаш пусни ми на лични постовете в социалките - ще решерна.
Кучетата са една голяма благословия за хората, които ги допуснат в сърцата си истински. Моето куче ме научи да обичам по нов начин и ме подготви за идването на дете някой ден по начин, по който не би могло да ме подготви нищо друго. И да, разходките с него са вид терапия, особено рано сутрин, в притихнали улици, да съм си сама с мислите, но и не съвсем, защото неговата любов крачи до мен ❤

# 48
  • На изток от Ада
Все пак съжалявам за моите размисли и страсти!

Лудост успех!

# 49
Дано се намерят добри стопани на кученцата и да не ги гледат на каишка.
Ние вкъщи имаме 3 големи в двора на свобода, грижим се за тях като за деца Heart

# 50
Здравейте! Казвам се Виктория и съм на 21 години. С моя приятел се опитваме да имаме бебче вече от 7 месеца, този месец прекарах биохимична бременност. Цикъла ми е редовен на 27 дни, овулацията ми е на 13 ден от цикъла. Предполагам, все още не съм си купила тестове, но смятам да го направя. Усещам я в повечето случаи, имам леки болки и след като спрат болките в яйчниците, започват да ме болят гърдите. Горе долу по това се ориентирам. Пиша тук ако може да ми дадете някакви съвети:) Нормално ли е времето, колко време ви е отнело на вас и какво направихте различно, за да се получи:/ Или просто споделете вашия опит, ще ми е интересно да чуя истории. Късмет на всички като мен и честито на новите мами🌺

# 51
  • На изток от Ада
Виктория видях историята ти в друга тема.
До 35г 1г опити се счита за нормално.
 Можеш да пуснеш хормони на 2-5 ден от мц.  
Според мен правете опити и това,е . Можеш да скедиш о с тестове или най- добре с фоликометрия.

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 18:24 от nasito8988

# 52
Виктория видях историята ти в друга тема.
До 35г 1г опити се счита за нормално.
 Можеш да пуснеш хормони на 2-5 ден от мц. 
Според мен правете опити и това,е . Можеш да сшедош о с тестове или най- добре с фоликометрия.
Да, писала съм на няколко места, но беше по малко по-различна тема. Тука питам по-скоро жените вече минали през това, какво им помогна или какво биха ми препоръчали. През първите месеци не се вталясвах много, знаех, че рядко става от веднъж, гледах и да не го мисля много, да се отдадем на момента и то ще се случи. Но вече ми е малко по-трудно да го карам така и за това исках да ми дадете съвет. Явно по този начин при нас не е особено успешно😅 Какви хормони мога да пусна?

# 53
Можеш да пуснеш пакет полови хормони, пакет щитовидна жлеза и да отидеш на фоликуметрия да проследите овулацията.

# 54
Можеш да пуснеш пакет полови хормони, пакет щитовидна жлеза и да отидеш на фоликуметрия да проследите овулацията.
А тези тестове за овулация смятате ли, че са надеждни🤔 Доста съм мислила да си купя. Явно не нацелваме момента като хвърлям боб по симптомите си само 😅

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 18:26 от Виктория Димитрова 671153

# 55
Само лекар може да потвърди дали е имало овулация. Тестът засича покачването на определен хормон, но не гарантира, че овулация е имало и ще има. Възможно е да имаш положителен тест и да нямаш овулация. Но това би било по-скоро изключението, не би трябвало да е правилото. Според моя опит тестовете са надеждни иначе.

# 56
  • На изток от Ада
Надежно са тестовете за О.. имам 2 бременностти със следене с тестове
Бо най -добре фоликометрия

# 57
Надежно са тестовете за О.. имам 2 бременностти със следене с тестове
Бо най -добре фоликометрия
Ами аз усещам, че имам овулация, имам едни определени симптоми по това време, но ми е трудно да разбера точно кои дни трябва да наблегнем. За това си мисля, че ще ни помогнат тези тестове.

# 58
Много жени имат симптоми, аз включително, но те е възможно да са подвеждащи, включително е възможно въпреки симптомите да няма овулация. Ако не ти се ходи на лекар за следене, пробвайте с тестовете няколко месеца.

# 59
Много жени имат симптоми, аз включително, но те е възможно да са подвеждащи, включително е възможно въпреки симптомите да няма овулация. Ако не ти се ходи на лекар за следене, пробвайте с тестовете няколко месеца.
От малък град съм и в болницата е една единствена гинеколожка, та можете да си представите какво става пред кабинета й ежедневно 😅 3,4 часа не ти мърдат чакане. Сега дори я и няма, като се върне ще отида да ми направи един преглед профилактичен. И ще пробвам и с тези тестове, благодаря ви за мнението! ☺

Общи условия

Активация на акаунт