Лятото е радост голяма: носи вест, че ще ставам мама. ~бебеправене 622~

• 33 841
  • 787
  •   1
Отговори
# 90
Дайте мнение ... на кого да се доверя, ако някоя от вас ги е посещавала, ще ми е от полза мнението ви! И при трите има онлайн консултация, което за мен в момента е най-добре. ММ го няма и няма как да пътувам сега... Решила съм да направя консултация първо с хематолог, после и с Михайлова ... ама едно по едно, че все пак гледам и финансите....

# 91
При Стайкова ходя аз. Назначава изследвания и обяснява много добре. Аз съм доволна от нея.

# 92
  • На изток от Ада
Аз бях при Веселина Иванова писах й консулъира ме ама ме разрева че едва ки не нямам изследванията....

# 93
Благодаря, Еми ! И аз май клоня към нея, но всяко мнение ми е важно!
Наси, какви изследвания ти искаше, че чак да те разплаче?

# 94
  • Замък сред облаците
Кондева ме следи с успешната бременност, работи тясно и с Хематологията и се допитва при сложни казуси (тогава беше и ковидно време, кояид ваксини на бременни и тн). Следеше и терапията и добавките, отговаряше ми подробно на въпросите (на живо). Препоръчвам я.

# 95
АА, дали ще има проблем да контактувам с нея изцяло онлайн?

# 96
  • На изток от Ада
Ами Асе , фактор 13 и PAI имах го но докато ги открия
Аз й писах с идеята да ми каже какво да пусна и да си платя и да ме консултира.
В началото се подразни .. в крайна сметка ме кинсултура . Не съм за терапия.  Но се разбрахме при б да ме следи. Това ореди тази б  .
Благодарна съм де.

Мен ме почнаха болките от О пф

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 18:07 от nasito8988

# 97
Аз при Иванова съм била на живо преди трансфер. Сякаш съм доволна, но то аз съм фактор V, та и сама можех да си изпиша Клексан, то и Михайлова и репродуктивната ми го изписаха, ясно е. Има и лоши мнения за нея. Кондева АА ми я препоръча за онлайн консултация - тя е бърза и евтина, само с писане - за 60лв в рамките на деня отговаря на списъка ти с въпроси, после имаш 4-5 дни за уточняващи въпроси в рамките на тарифата. На мен ми свърши работа Simple Smile

# 98
Salsera, снимахте ли зъба? Там трябва да се види състоянието му...и мен ми се е случвало да изпитвам болка, която не е от зъб, а от възпален венец до него. Но след чистене на зъбния камък трябваше да си облекчена...
За кореново лечение сега ходя и аз, засега съм доволна, в кой квартал ти е удобно?

# 99
Ох, момичета, ще ми изхвръкне сърцето.
Току що ми качиха кариотипа и имам отклонение, които след бърза справка в интернет водят до спонтанни аборти, а ако случайно се износела бременност се раждали деца с унаследени хромозомни болести.
Иде ми да се гръмна.
Скрит текст:

# 100
Тирамису, тези резултати се коментират с генетик. Аз виждам, че пише “без клинично значение”, така че без разговор с човек, който говори този език нямаш нищо твърдо като факти и заключения. Стискам всичките си палци Heart

# 101
So close, да, имам снимка на зъба и този дето ми чисти зъбния камък каза, че нищо не вижда. А моята кума, която също е зъболекар, но е в Пловдив, каза че вижда кариес под пломбата и че пломбата е много близо до нерва. Аз мога и при нея да ходя, но тя сега е в чужбина и от септември ще работи. Аз също виждам нещо на снимката, не знам този кьорав ли е, че не го видя. Нямам облекчение след чистенето на зъбния камък и венеца. Ти при кой ходиш? Ако искаш  пиши ми на ЛС

Тирамису, в Селена ли си го правила кариотипа ?

# 102
  • Замък сред облаците
АА, дали ще има проблем да контактувам с нея изцяло онлайн?

Не би трябвало. Simple Smile

Ох, момичета, ще ми изхвръкне сърцето.
Току що ми качиха кариотипа и имам отклонение, които след бърза справка в интернет водят до спонтанни аборти, а ако случайно се износела бременност се раждали деца с унаследени хромозомни болести.
Иде ми да се гръмна.
Скрит текст:
Ех, Тирамису… съжалявам…. Впрочем бързата справка в гугъл казва повтарящи се аборти, но не е задължително да се роди дете с проблеми. Търси inversion of heterochromatin in chromosome 9.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 16:46 от АА

# 103
Тирамису, не мисля , че на 100 процента гарантирано да се унаследяват такива хромозомни болести, все ще има изключения, може да правиш ПИД и тестове ... Всичко ще бъде наред сигурна съм! Прегръдки!

# 104
Тирамису не се отчайвай,  консултирай се с генетик. Може да няма проблем , пък и да има има решение!

Общи условия

Активация на акаунт