Лятото е радост голяма: носи вест, че ще ставам мама. ~бебеправене 622~

• 33 929
  • 787
  •   1
Отговори
# 570
Наси, задължително си искай от КИР профил да ти назначи. При мен се оказа че съм с лош такъв, а това е свързано с имплантационни неуспехи и аборти. ЗА щастие ММ е най-добрия. Изписва лекарство за това.

# 571
Възможно ли е далекогледството и астигматизма да влият върху очното налягане?
Не, аз имам далекогледство и астигматизъм от дете, а очното ми налягане преди седмица го измериха на 13 и 16 в различните очи.

# 572
  • На изток от Ада
Наси, задължително си искай от КИР профил да ти назначи. При мен се оказа че съм с лош такъв, а това е свързано с имплантационни неуспехи и аборти. ЗА щастие ММ е най-добрия. Изписва лекарство за това.
Благодаря нека да видим тези неща.  Пък и кир може да пуснем.  И до Михайлова да стигнем.

# 573
Момичета, чета ви и стискам палци на всички упорито, макар още да не сме на етап опити.

Салсера, скоро си говорихме с една дама с медицинско образование. Сподели ми, че твърде много хора в България са с лаймска болест, която не е диагностицирана. Тя вирее в организма и го поразява на етапи. Понякога умората и влошеното зрение са едни от симптомите. Сигурна съм, че при теб НЕ е това, но е хубаво да го отхвърлиш. В бодимед били най-точни тия изследвания, в другите лаборарории давали понякога фалшиво отрицателни. Тази болест е голяма напаст през последните години, доста звезди наскоро разкриха, че и те я имат. Пак казвам, сигурно не е това причина за влошеното ти зрение, но просто провери.

# 574
Салсера, аз съм с глаукома, освен повишено налягане ми правиха и скенер (OCT) на окото, за да видят как е нерва и понеже беше изтънял поставиха диагнозата. Доколкото си спомням само единично завишено очно налягане е възможно да е случайно, хубаво е да го проследиш.

За Михайлова и Надежда и аз се изненадах, също съм останала с впечатление, че не им беше фен.

Декапептил може да се използва и като тригер, защото предизвиква силен LH/FSH пик, който довежда до узряване на яйцеклетките преди пункцията. В различните клиники използват или овитрел или Декапептил.

Наси, успех и на теб, дано да успееш да пуснеш имунологичните.

# 575
  • На изток от Ада
Селсера а' съм с атрофия на зрителният нерв.
Но очното ми е добре.  18 и 15.8 от  преди 2г
Тази месец сменях диоптър.

Благодаря момичета! Поръчахме и пералня и сушилня.  Остават дреболии шори , вратите да сложим. Но от септември идваме често.

Аз трябва и хормони да пусна витамини ир и т н

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 22:38 от nasito8988

# 576
Здравейте, идвам да ви се похваля, че преди няколко дни станах мама на едно малко момиченце Heartpulse

Тя е добре,  аз също се възстановявам. Идвам да ви благодаря за всички съвети , подкрепа и разбиране, които получих в темата и да ви пожелая съвсем скоро да станете едни прекрасни майки Hug

# 577
  • Замък сред облаците
Честито, Голдън, живи и здрави! Леко възстановяване и много радост вкъщи!

# 578
Голдън, честита принцеса! Ribbon Да продължавате все така добре и да се гушкате много в студеното време!

# 579
Golden, честитооо! Да ви е жива и здрава девойката! Ии само поводи за радост! Heartpulse

# 580
Честито, Голдън! Бъдете здрави и много щастливи! Hug

# 581
Каква прекрасна новина, честито Голдън! ❤️
Бъдете много щастливи! ❤️

# 582
Голдън, честито, каква прекрасна новина!!! Да ви е много, много щастлива и да ви носи много щастие! 🤗
Среднощно слънце, стискам много палци!
Наси, и на теб, и на всички ви момичета! 🤍
Аз съм в очакване на идния вторник, когато мисля да правя кръвен.Чувствам се странно, дори не мога да го опиша добре. Но все си мисля, че всичко може да се дължи на утрогестана. Като цяло леко напрежение долу и леко замайване на моменти. Гледам да не го мисля и си чакам кротко. Невинаги успявам, разбира се. Между временно седмица беше страшно изморителна и сега уикенда се надявам на малко почивка най-сетне...

# 583
Честита рожба, Golden stone!!! 🍀🩷
Желая ти бързо възстановяване и спящо бебе, че да имаш време и ти за сън!

# 584
  • На изток от Ада
Честито Голдън

Общи условия

Активация на акаунт