Лятото е радост голяма: носи вест, че ще ставам мама. ~бебеправене 622~

• 33 927
  • 787
  •   1
Отговори
# 585
Честито Golden живи и здрави да сте! Blush

Тирамису твоя човек май търси оправдания за да не започнеш стимулация, то винаги човек ако реши ще може да си намери извинителна причина за да не започва. Той трябва да те подкрепя,  а не да те съботира то съня ти може скоро да не се оправи примерно ( особено ако до теб стои неподкрепящ партньор) това може да ти пречи на съня повече от всичко друго

# 586
Тирамису, в крайна сметка кръчмарят май ще се окажеш ти, защото с това мотане от негова страна, може дълго да седиш без питие. В крайна сметка ти минаваш през всичко и го искаш, ако не ти помага, да не ти пречи поне. Съжалявам, че го казвам директно, но съм сигурна, че и други го мислят. Пожелавам ти много успех в това, което си планирала. 💜

Golden, честита радост! Гушкай слънчицето и бързо възстановяване. Надявам се, че сте добре.

Autumn, успех на кръвния! Може да е станало.

# 587
Пускайте палците, пак нищо... Cry

# 588
Слънце съжалявам! Пункция ли правихте?

# 589
Да, пункция.

# 590
  • На изток от Ада
Съжалявам слънце!

# 591
Голдън, честито момиченце Simple Smile Да сте живи и здрави
Слънце, съжалявам Sad

# 592
Възможно ли е далекогледството и астигматизма да влият върху очното налягане?
Не, аз имам далекогледство и астигматизъм от дете, а очното ми налягане преди седмица го измериха на 13 и 16 в различните очи.

Салсера Аз от дете съм с късогледство и висок диоптър (-5,25 и -4,75), нося контактни лещи вече от около 15 години. Винаги съм била с по-високо очно налягане, като тийнейджър бях стигнала очно 25, при нормални 13, 14 и капех капки дълго време.... сега съм с около 17, 18, 19, което е пак високо, но моята очна казва, че на фона на диоптъра ми е нормално.

# 593
Голдън честито миличка, да е здрава и щастлива малката принцеса! Бързо възстановяване! Heart

Autumn24 късмет Flowers Four Leaf Clover

Слънце съжалявам за неуспеха и благодаря, че си се сетила за мен! Мина ми пункцията в сряда, извадихме 20 Я от които 15 са читави и 13 се оплодиха и чакам днес следобяд или утре сутрин да ми се обадят да видим колко са изкарали до 5 ден. Стискайте палци!
Иначе съм добре, доста болки имах 2 дни от самата пункция, но преминаха.

# 594
Голдън, честита дъщеричка!
Монита, супер резултат, дано имате много хубави бластоцистчета Simple Smile.
Слънце, ехх, защо се получава така? Питах джемини, какви може да си причините за празни фоликули и явно яйцеклетката не успява да се отдели от стената на фоликула. Чудя се, ако не правехте пункция, какво би станало с този фоликул  - щеше да остане задържан ли? Ако имаш жълто тяло, това гаранция ли е, че се е отделила някаква яйцеклетка?

Салсера, тъй като ти препоръчваш винаги горещо изследването за КИР профил, какво мислиш за следното: Михайлова ми отговори на мейла в неделя, че е разгледала пак досието ми и продължава да не счита за абсолютно наложително да пускаме кир профил. Ако сме държали, разбира се, може да го пуснем. Не сме на живо, за да я попитам, какви са показанията за това изследване, но явно моите изключително ранни загуби, без да съм стигала до образуване на ембрион, не се причисляват към тях.

# 595
Момичета, имаме 4 с топ качество и 6, които ще изчакаме до утре (в момента са ранен бластоцит). Сега чуденката е да правим ли ПИД? Ембриоложката каза, че сме млади и според нея не е задължително, но се чудим какво да правим. В крайна сметка, ако да кажем останат 8 до утре и изследваме 2, какъв е шанса те да не са ок, а другите да са здрави или обратното. Трябва ли да изследваме всички, като за първи опит?

# 596
  • На изток от Ада
Направете Мони! Не всички но поне добрите

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 11:44 от nasito8988

# 597
Аз бих изследвала тези с най-добро качество, защото тях ще връщат с приоритет. Виж в клиниката какви са цените за ПИД, май от 4 нагоре е малко по-евтино изследването на бройка на някои места. Аз бих на ваше място, ако можете да отделите средствата.

# 598
И аз бих изследвала 3-4 от добрите, за да е елиминиран фактор генетика и да може да се трансферира по приоритет балансирани+добра морфология.

# 599
Ако е въпрос на средства - нека ембриолозите преценят кои са с най-висок имплантационен потенциал на база морфология и всички те да минат ПИД.

Общи условия

Активация на акаунт