НАБОР 2006 - В очакване на студентския живот!

• 44 059
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • у дома...
Но пък тези от нас с дъщери спокойно можем да ходим на клубове с тях 🤣. В София има една евънт агенция, която организира партита под наслова "Please leave bay ten". Пък след ten да ходи където иска 🤣

# 106
От известно време не можем да решим у дома - пак ли сме гаджета или клоним към баба и дядо Simple Smile Сърцата като на гаджета, ама болежкитее като на баба и дядо:)

Абе, не знам, но мен ме побърква мисълта, че дойде тази част от живота ни, в която живеем чрез децата си, защото нашите си важни житейски събития са безвъзвратно минало..колкото и млади да сме по дух, то тялото, а и самия живот, си показва "кой иска" и това не сме вече ние 😀
Айдееее, пак се почна с тъгата по отминалата младост..... Joy
Млади сме още, много интересни житейски събития тепърва предстоят. Никога не се знае животът какво ще ти поднесе, за да се подмладиш. Ти както ходиш насам-натам и вода от разни чешми като пиеш....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 107
Житейските събития на децата ни ще са и наши житейски събития, така че тепърва ще преживяваме годежи, сватби, раждания на деца.... И ще ги преживяваме от гледна точка на свекърви, тъщи и баби, което ще е съвсем различно преживяване за нас Simple Smile Аз лично се надявам да започна първо с дипломирането им, пък после всичко по реда си Simple Smile
А и пораснали деца = много повече свободно време за нас с ММ и много нови преживявания, които няма да се налага да напасваме с ваканциите.

# 108
  • Някъде в Европа...
Аир, това новите 10г, в които можем да поживеем активно, само родителите ни да са здрави. Децата се оправят сами, а внуците още не са се появили Simple Smile
Тъй, тъй, само да се съобразяваме, че не сме първа младост вече 😀 - каква и колко храна ядем, колко спим, уморяваме се лесно, дори и на работа 😀...Как да не побеснее човек - тази година на почивката в хотела ще "играя" канго..И на 20-тата минута съм с "изплезен език", все едно подскачала 3 часа..Еми и преди съм играла, без предварителни подготовки, така инцидентно, и не беше така 😈..Около мен, 20-25 г годишни момичета. "Лелите и бабите" бяха основно на йога-та. Това имах впредвид - че вече трябва да имаме едно наум и не можем да правим всичко, както когато бяхме млади - не ми харесва така 😀, а няма да става по-добре, а по-зле ..
шмърци, 😁😁😁, успокоението 🤣🤣🤣
Лейди - аз малко не мисля така 😀..Балът на синковеца не беше мое събитие, а негово, моят беше преди 27 г..студенството също си е негово..завършване, сватби, деца..Да, участвам, но не са моите, а на сина ми събитията...Моите минаха..Следва да сме жени на средна възраст и баби...дори не ми харесва как звучи 😈😈😈
За свободното време - не съм се чувствала ограничена от дете и училището му и не съм допускала ролята ми на майка да взема превес над останалия ми живот. Бабите са били насреща😈..Ето това ме чака 😈 според кръговрата на живота..

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 17:00 от AIR

# 109
Аир, това новите 10г, в които можем да поживеем активно, само родителите ни да са здрави. Децата се оправят сами, а внуците още не са се появили Simple Smile

Лейди - аз малко не мисля така 😀..Балът на синковеца не беше мое събитие, а негово, моят беше преди 27 г..студенството също си е негово..завършване, сватби, деца..Да, участвам, но не са моите, а на сина ми събитията...Моите минаха..Следва да сме жени на средна възраст и баби...дори не ми харесва как звучи 😈😈😈
За свободното време - не съм се чувствала ограничена от дете и училището му, откакто стана на 7-8 -10 г. - Бабите са били насреща😈..Ето това ме чака 😈 според кръговрата на живота..

О да, бала и студентството са си изцяло техни събития. Но лично за мен сватбите и ражданията на децата на моите деца ще са голямо събитие, защото ще съм и тъща, и свекърва, и няколко пъти (дано) баба Grinning
За свободното време - благородно завиждам на всички, които са имали помощ от баби. Затова чакам момента, когато с ММ ще "скъсаме синджира" Joy

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 16:57 от Lady Cassiopeia Duval

# 110
Какво се случва с теб, Air, баш от теб не го очаквах! Държа да ти кажа, че наборките ни сега раждат Joy, някои даже още принца чакат Simple Smile.

# 111
  • Някъде в Европа...
Какво се случва с теб, Air, баш от теб не го очаквах! Държа да ти кажа, че наборките ни сега раждат Joy, някои даже още принца чакат Simple Smile.
А, нищо не се случва 😀..аз живота понастоящем си го живея също на макс, яд ме е само, че не може още повече, със същата сила, както беше на 20 г 😁..не искам да се променя, ама годинките пречат 😁 - отиваш на дискотека, а то масово около теб на годините на детето ти - ей това е жалкото 😁 - приказката "живееш си, живееш си и изведнъж на 20 г..ама не ти, а детето ти" 😈 Връстничките ти отказват, защото на другия ден са на работа и не могат да издържат, а младите те гледат като "лелката"  😈

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 18:45 от AIR

# 112
AIR колко да е жалко? Не са ни изгонили от дискотека.
Ето реална случка с мен да се посмеете - коледен банкет и след това сме на дискотека.  Прибирам се към 2,30-3 ч защото на другия ден съм цял ден на работа и в 7.30 трябва да съм ба работното място.  По някое време се обажда сина и започва "Ооо, мам снощи на дискотека без мен, а?". И аз започвам да питам откъде знае, защо не е дошъл да ме прибере с колата.
Приятелите му ме снимали и пратили снимка.  А не дошъл до дискотеката, защото" хората търсили децата си, а той трябвало да каже, че идва да прибира майка си".

Иначе сега сме двамата с ММ, но понеже синът и работи все избираме дестинации около него,  че да може да го видим.

# 113
  • Някъде в Европа...
AIR колко да е жалко? Не са ни изгонили от дискотека.
Ето това сме вече относно възрастта ни😀 - успокояваме се, че не са ни изгонили от дискотеката 😀...

# 114
Мен ме е яд само за болежките, другото  на средната възраст ми харесва повече. Няма я вече тая трескавост, всичко е по-осъзнато и по-бавно. Повече се наслаждаваш на хубавото.
Но е факт, че имам познати, които на по 45-50 тепърва раждат. Някои трето, други първо. Не им завиждам за математиката:)

# 115
Зависи как се е стекъл животът . Най-добре е човек да се налудува на млади години за да не кара тежко кризата на средната възраст , пък който е пропуснал - 50 е новото 30 (по аналогия с 40 е новото 20) - има още време за наваксване с щуротиите .
Кото гледам ще да съм от малцинството , които са се наситили на купони - сега хич не ми липсват .

# 116
Само да отбележа, че все още се намират майки на аботуриенти на по 40г Simple Smile Е не съм аз, но има Simple Smile

# 117
  • Пловдив
Да ви питам къде търсите квартири в София? Има ли някакви сайтове с обяви за студенти?

# 118
  • Някъде в Европа...
Зависи как се е стекъл животът . Най-добре е човек да се налудува на млади години за да не кара тежко кризата на средната възраст , пък който е пропуснал - 50 е новото 30 (по аналогия с 40 е новото 20) - има още време за наваксване с щуротиите .
Кото гледам ще да съм от малцинството , които са се наситили на купони - сега хич не ми липсват .
При мен е точно заради лудото на млади години, искам си го и сега..не искам да спира и да става животът "по-бавен"...
Само да отбележа, че все още се намират майки на аботуриенти на по 40г Simple Smile Е не съм аз, но има Simple Smile
Сега съжалявам, че изчаквах за дете, а можеше да съм 41 г майка на абитуриент ако бях родила 4 г по-рано и не бях отлагала умишлено.....много близка роднина сега е 43 г майка на 20 г студент и е толкова хубаво...а близка приятелка на 45 г е баба на 3 г. внуче, тя беше на 38 г. майка на абитуриентка..

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 23:03 от AIR

# 119
Да ви питам къде търсите квартири в София? Има ли някакви сайтове с обяви за студенти?
Лично аз използвам най-вече този сайт - може да изберете район , да ограничите цената за да виждате само такива обяви , които ви устройват и т.н. има още опции за избор .
https://www.imot.bg/search/naemi/grad-sofiya

Общи условия

Активация на акаунт