НАБОР 2006 - В очакване на студентския живот!

• 44 155
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • у дома...
Законът е обнародван в ДВ на 01.08.2025. Докато не бъде обнародван няма как да се предприеме нещо. И все пак таксите на УНСС платено остават едни от най-ниските в сравнение със същите специалности в други университети. Справка - журналистика в СУ 3756 годишна такса, УНСС - 2354 годишно.

# 496
Каквото и да говорите за УНСС, не е етично това, което правят. Няма как да ме убедите, че е нормално да обявяват условията след записването. И докато другите унита даваха прогнозни такси те да се правят на мотики, а и неколкократно да казваха, че няма да има изненади за техните студенти. Ако и това да е всяка година, все тая. И никой не е бил длъжен да знае как е от предходни години, та да бъде обиждан снизходително "уж умен и знаещ". Защото това е просто тъпотия.
Не ни касае нас това, да не каже някой че затова така говоря.

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 19:44 от Дикси

# 497
Никой не е длъжен да знае субсидиите и да си сметне сам прогнозната такса. Просто уведомление с прогноза, както направиха су, е напълно достатъчно в този случай.

# 498
За радост таксите им са преглъщаеми. Например в медицинските специалности платеното е мамма миа.
Абе не е ок това с тия такси, досега избутвахме " безплатното " образование криво ляво и си виках " Ура, нормалност в университета!". А то ....и все за нашия набор...все егати късмета ...все хубавото и безплатното ни подминава.

# 499
Момичета, със НЕСК може ли да се ползва намаление за  карта за ГТ в София?

# 500
Бисе, какво е неск?
С уверение от унито и после в което и да е бюро на ГТ е най-лесно и със сигурност става.

# 501
Бисе, какво е неск?
С уверение от унито и после в което и да е бюро на ГТ е най-лесно и със сигурност става.
Благодаря, Мария!
НЕСК- национална електронна студентска карта.

# 502
Вероятно ще стане.

# 503
Ще пробваме🙂

# 504
  • София
Не знам обаче дали за издаването на пластиката не искат и снимка...

# 505
Ми те могат да сканират от личната карта ако не носиш
Грозничко става, но става

# 506
Не знам обаче дали за издаването на пластиката не искат и снимка...
Благодаря за подсещането!Ще вземе и снимка за всеки случай, има май останали от тези за дипломата. Ако забрави, да показва тези от бала😃

# 507
Не може с НЕСК, само с Айсик и то пак трудно защото се пънат лелките. Уверение на хартийка трябва или подпечатана книжка.

# 508
Не може с НЕСК, само с Айсик и то пак трудно защото се пънат лелките. Уверение на хартийка трябва или подпечатана книжка.
Ясно, благодаря ти!

# 509
Аз мисля, че се носи снимка. Проста, хартиена. Сканират и я връщат, това за градския транспорт в София

Общи условия

Активация на акаунт