НАБОР 2006 - В очакване на студентския живот!

• 44 302
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
ТУ започват да си осигуряват студентите от датата на записване. И качват информация в ел. профилите им.

Скрит текст:

# 406
Кога се избира спорта, по-конкретно в СУ-запознати ли сте?Чували ли сте ,че има кинезитерапия като избор за студенти със здравословни проблеми?

Около втората седмица на октомври се избира спорт.
Онлайн е. Системата отваря в 7 ч да кажем.
Хубаво е предварително да е избран спорт.
До 3-4 минути всички места се изчерпват.
Точно на часа трябва да се влезе в платформата и да се маркира какъв спорт.
Има кинезитерапия в студентски град, да.
 В сайта на СУ има графици по спортове. Може да се ориентирате.

# 407
  • София
A за спорта в УНСС някакви отзиви има ли ? Доста разноообразие има в предлагането.Но ако  нямаш намерение да си активено спортуващ трябва стратегия в избора на спортна дисциплина Wink

# 408
Ако правилно разбирим във фми може да не се избере никакъв спорт, нали? Но пък има и опция "фми спорт", която не разбрах с какво е по-различна от стандартния за су спорт. До нас най-близко и удобно като база е фитнесът (има и фитнес за жени, който е в студентски град, но това е само фитнес и вероятно може и за мъже и за жени?). Къде могат да се прочетат отзиви за видовете спорт в су, че хич не ми се иска спортът да е някаква драма в следването?

# 409
Младежът е видял, че в СУ се предлага кик бокс или нещо от сорта. Ще е на нисък старт, когато отваря системата за записване. Дано има същия ентусиазъм и когато трябва да се записва за избираемите дисциплини.

# 410
Никой спорт не може да е по-драматичен от тоя във фег

# 411
  • Стара Загора
Звъни наборът....в чат канала на неговата специалност в УНСС коментирали, че УНСС вдигал таксите, имало обявление. Аз не виждам нищо на сайта....
И той - мамо, виж твоите хора от бг-мама нещо не са ли писали Simple Smile)))

# 412
  • Пловдив
Кога се избира спорта, по-конкретно в СУ-запознати ли сте?Чували ли сте ,че има кинезитерапия като избор за студенти със здравословни проблеми?

Около втората седмица на октомври се избира спорт.
Онлайн е. Системата отваря в 7 ч да кажем.
Хубаво е предварително да е избран спорт.
До 3-4 минути всички места се изчерпват.
Точно на часа трябва да се влезе в платформата и да се маркира какъв спорт.
Има кинезитерапия в студентски град, да.
 В сайта на СУ има графици по спортове. Може да се ориентирате.

А за ТУ има ли информация онлайн ли ще се избира спортът - доста тегаво това за 3-4 мин. да се вреди човек...
А веднъж избран спортът може ли да се променя?

# 413
  • София
Звъни наборът....в чат канала на неговата специалност в УНСС коментирали, че УНСС вдигал таксите, имало обявление. Аз не виждам нищо на сайта....
И той - мамо, виж твоите хора от бг-мама нещо не са ли писали Simple Smile)))

Прав е.НО не е от сега. Актуализираха на сайта само таксите в лева и евро.
А това е интервю на ректора от днес https://www.unwe.bg/bg/news/64921/%d1%80%d0%b5%d0%ba%d1%82%d0%be … iXNQdfj2dMN92AZ4Q

# 414
  • Пловдив
Гледах графиците за спорта-трябва ли с нещо специално да се съобразяваме (учебно разписание, местоположение на факултет)?

# 415
  • Някъде в Европа...
ТУ - Варна...При занасянето на дипломата и попълването на всички останали документи след ранния прием, синковецът писа и спорт..изброиха му няколко възможности..не съм слушала какви ..той писа фитнес..

# 416
На страницата със спортните дисциплини пише, че
Цитат
НЕ СЕ РАЗРЕШАВА ПРОМЯНА НА СПОРТА ПРЕЗ УЧЕБНАТА ГОДИНА.
А за кинезитерапия
Цитат
Заниманията са подходящи за студенти, които искат да подобрят общото физическо и здравословно състояние на тялото, да изградят правилна стойка, както и за студенти със здравословни проблеми, заради които не могат да посещават другите спортни дисциплини.
Лично на мен ми звучи доста привлекателно пък и занятията са в ректората, което е доста удобно.

# 417
  • София
Никой спорт не може да е по-драматичен от тоя във фег

Абсолютно Simple Smile. Гърмяни зайци са нашите фег-чета Simple Smile)))

# 418
Ако правилно разбирим във фми може да не се избере никакъв спорт, нали? Но пък има и опция "фми спорт", която не разбрах с какво е по-различна от стандартния за су спорт. До нас най-близко и удобно като база е фитнесът (има и фитнес за жени, който е в студентски град, но това е само фитнес и вероятно може и за мъже и за жени?). Къде могат да се прочетат отзиви за видовете спорт в су, че хич не ми се иска спортът да е някаква драма в следването?
В учебните планове на компютърните специалности на ФМИ, поне в тези за миналата учебна година, спортът е факултативна дисциплина и минималното изискване е 0 кредита, т.е. не е задължителен, макар че в правилника на СУ пише обратното. Явно това си е решение на ФМИ.

# 419

Общи условия

Активация на акаунт