Отговори
# 420
А, не е това тестът, Сири. Пробвай с твоя мъх. Натопи го в морето и ако не потъне, тогава е вещер.
никога не потъва. За сметка на това преди има няма половин час прави уговорка, къде да ме метне в Егея. Струваше му три бурканчета лютеница. Ако изчезна след 01.9., да си знаете.

# 421
Азали, като започнеш и да спиш по- пълноценно, ще се наместят нещата. Трябва време.

Аз от миналото лято не пия сама вкъщи, а често и въобще, дори ММ да си налее. То и при него се случва все по рядко. Хич не се оплаквам, екстра ми е. Не че съм заслабнала от това (то не това е и идеята), но не съм и качила, качеството ми на сън се подобри значително, начинът, по който се чувствам сутрин, е различен. Особено и ако всичко това е съчетано с ранна вечеря.
Да не говорим, че миналата седмица излизахме с приятели на вечеря, само аз и един от мъжете бяхме на вино, за 4 часа така и не успяхме да се справим с бутилката, 1/3 хартиса.

# 422
  • София
Хайде първото кафе от мен. Мистева после ще го сервира подобаващо.

# 423
Айде! Дубрутро!
    Чакам си детето, пия кафе и дишам хлад.
    Добре сте, яли сте снощи , дан въ мисля.
   Имаме си нашественик, много игрив и пъргав, катери се по стената, по лозата, скача, тича.Ксти много му се радва.Днес ще мина през вет да му взема нещо за паразити.Да видим дали ще остане в нас.

# 424
  • София
Добро утро.
Много сладък.
Спокоен да ви е денят.

# 425
Нашественичка е, Марул.

Добро!

# 426
Добро!
Марулче, негови сте вече ми се струва. Grinning
Мързи ме, ужасно ме мързи.
Азалче, ще тръгне кантара надолу.
Аз съм загубила едно кило, дано не се връща. Вредностите съм ги намалила на макс, наблягаме на плодове между храненията. Вятъра чак сега взе да се опъпчва. Ядеше много сладко преди това, послуша ме, че това също води до появата на нови пъпки и сега рядко си позволява.

# 427
  • Пловдив
Добро! Тая сутрин е прохладно...дънки слагам. Да видим през деня.

# 428
Нашественичка е, Марул.

Добро!
   Сирос, демек е женско? Как позна? Чудихме се какъв поле , за да му измислим име. Кати каза Бандидчо.

# 429
Добро ви утро!
Да ви е хубав четвъртъкът.
И ние искаме коте, но мъх ни забранява Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 10:17 от zlatenceto

# 430
  • sf
Добро утро! Пия кафе и се чудя искам ли да ходя на пазар за парцалки и дреболии😆
Искам да си купя керамичен тиган. Синкото съсипва поредния "тефлонов".

# 431
  • тук и там
Те сами ни намират котките,аз на село се оказах с три,та когато му дойде времето за дом.любимец-ще ви намерят.Заведете я на ветеринар ,Марули-той ще каже дали е женско,и ако е,може би  ще трябва по-нататък да помислите за кастрация,ако не искате всяка година да се сдобивате с още 5-6 котенца.
На мен алкохола ми действа зле на килограмите,щото като пия -ям повече.Ама пък на всичко останало ми се отразява добре,та продължавам с чашката Совиньон Блан на всяка вечеря.
При нас поваля сутринта.Днес ще ходим до Икея в София.Май и в Пловдив има,но било нещо като склад и нямало много неща,така ли е?Да знам за следващият път,ако се наложи да ходим за нещо.
Пия второ кафе  вече.

# 432
Нашественичка е, Марул.

Добро!
   Сирос, демек е женско? Как позна? Чудихме се какъв поле , за да му измислим име. Кати каза Бандидчо.
Видя ми се, че е трицветно котето. Трицветните винаги са женски.

# 433
Кайсия,Икеа в Пловдив е по-скоро изложбена зала.Има налични разни дребни неща-чаршафи,чаши,ей такива,а големите се поръчват на място.
И тук снощи май поваля леко,но хич не личи.Уж цяла нощ отворено към терасата,а хлад не влизаше.Май скоро ще пускам климатиците.Тъкмо да изгладя на спокойствие 😬

# 434
Утро.

Мисте,ко стана при доктора?Беше споменала,че ще ходиш..
Дорче,разпиши се,губиш ми се нещо Hug
Бюти,ко стана с въшките?

Вчера ми беше такъв спокоен ден,чувствах се добре и "лека".Легнах си и ме удари една мини паник атака,ей така,от нищото..налегнаха ме някакви мисли за болести,сетих се за познати,които в момента се борят,реших,че и на мен ми има нещо...абе не е за разправяне.
Мъх планирал пътуване тип "г@з път да види" ,а хич недолюбвам такива,особено с детето.

Общи условия

Активация на акаунт