Отговори
# 435
  • Пловдив
Лейла, ми ше пия тоя Дуфастон...после се моля да спре по нормалния начин инак абразио Confused

# 436
  • тук и там
ПА не съм имала до сега,дано и да нямам и да не разбирам какво е . Но аз съм меланхолична натура и продължавам да си имам такива моменти,дни или периоди .Тъкмо вчера ми беше такъв ден.

# 437
И на мен вчера първата половина на деня ми беше меланхолична.
Както всяка година по това време осъзнавам, че ваканцията ни скоро свършва и започва новата врътка на колелото. Някак време за равносметки ми е, затварям един цикъл, идва следващият. Август отдавна ми е вододел между "ново" и "старо"- рекапитулация на планирано, постигнато, през какво сме минали за последните 12 месеца, какво предстои. Та ми беше минорно вчера като се събудих. То и все още ми е, но не чак толкова.

# 438
Сири, трицветно е котаранчето, да. Другата седмица ще се занимавам с него.
   Злате, и Мъх не дава, а и аз не обичам да ми лежат по диваните.Обаче това само ни намери като че ли.А и е хубаво да има коте, имаме склад със зърно в се пак. Много е игриво и пъргаво, катери се по лозата , по стената, гони паяци, жаби.

# 439
Е как да се охлади дОма,като в 10:30 вън беше близо 30° 🙄
Лещата е готова,работните ми дрехи изгладени,чаршафи сменени и изпрани,Шефа разходен до близкия парк...
Тази година въшките са много упорити.Първите краставици загинаха заради тях, въпреки пръскането.Вторите аха да станат за късане,и те нападнати.Свекъра ги пръска онзи ден,но още са налични,гадовете 😤.Други години такова чудо не е било.Свекървата ги гледа като бебета,от семка още,сянка им прави,говори им,полива със слънчева вода поне веднъж дневно,а тия проклетници ѝ унищожава труда!

# 440
Марул, и у нас е долу горе така с недаването, а и аз досега все кучета съм гледала. С тях бих се чувствала по-спокойна и уверена, даже знам каква порода искам 🥰

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 13:39 от zlatenceto

# 441
  • sf
Марул, няма ли как хем да е ваше, хем да не живее вътре по диваните?
Ходих до Джъмбо плазата, не си купих точно това, за което отидох 🤣

# 442
Първото, което ще сготвя като се приберем, ще бъде леща Simple Smile Хем бързо, хем обичам и съм се затъжила.

Червен флаг днес, вятър, вълни. Горките спасители, постоянно свирят и ръкомахат, масово не им обръщат внимание.

Кандардисвам МУ довечера да ходим да ядем миди. Миналата вечер ядохме със сметана в соса, скептични бяхме, но се оказаха хубави.

Мисте, колко ще го пиеш тоз Дуфастон?

# 443
Донси, то е навън, ама имам дивани и под навеса и на терасата. Аз куче не искам вече. След като почина Киара, немската ни овчарка, не съм готова. Иска отдаденост и внимание, аз нямам време в момента.А да вържем кучето,или затворим в клетка, не.

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 14:37 от марулета

# 444
  • София
Ние пак по болници. Не го взеха, защото специалистът го няма до утре.
Накрая ще му мине без лекари 🤣.
Аз си сипах не едно, а две по никое време, защото ще избухна. Слушам Алфавил. Свързвам ги с безгрижно морско преживяване. Иначе предпочитаната ми музика е твърд рок иликласика.

https://youtu.be/tl6u2NASUzU?si=CzUr146W1Meanbkm

# 445
Кандардисвам МУ довечера да ходим да ядем миди. Миналата вечер ядохме със сметана в соса, скептични бяхме, но се оказаха хубави.

А щО вино се изпива с тях!

Марули, кога потегляте? Намерихте ли си транспорт?

# 446
Продължавам с кофти серията. Обадиха ми се от клиниката, в която правих изследвания. Искали да ми кажат новините, преди да получа резултатите по поща, за да не съм неприятно изненадана. Не е на умирачка, но имам проблем, който трябва да се диагностицира и да следи.
На работа е мармалад. Оммм.

# 447
  • Пловдив
Ех, Попи...ще мине и това! Hug

Ре, на вас кураж!

# 448
Попи, стискам палци да е нещо максимално безобидно.  Hands Pray

# 449
  • София
Попи, стискам палци и за двата фронта.

Общи условия

Активация на акаунт