Отговори
# 660
Мисти, ако знаеш друг читав, аз бих отишла при друг. От друга страна абразио преди отпуска също не е голяма далавера.

За Гърция щях да пиша. Август месец не знам къде е ок. Миналата година през август бяхме на Лесбос и бяхме сами на плажа, но пътувахме за таверни, защото бяхме в нищото. Предната година през юли бяхме на Пелион, но и там не е за всеки. И на Евия сме били в нищото. И на Пелопонес сме били, където гръцките ми колеги не са ходили. Ако някой търси места без нищо наоколо, може и без обхват, мога да препоръчам 2-3 Joy Спокойствието си има цена и компромисът обикновено са условията или липсата на обхват/интернет, близки таверни и т.н.

Иначе от близките до България места, аз съм фен на Южна Ситония. Август не бих си я причинила. Там вече юни и септември е фраш. Но както стана ясно, ние не обичаме лудница.

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 10:48 от wild poppy

# 661
  • Пловдив
Попи, ми то далавера никва няма, ама Head Band и в отпуск и обилен МЦ пак не е вариант.
Страх ме е, че кат не съм в града, ако се наложи тогава са диря някой пак ще съм в шах. То ни така, ни инак 🙄
Освен са си чакам мойта за последната седмица. Не знам.

# 662
Уф, Мисте, те и двата варианта не са оптимални Hug
И аз като теб все така несигурна как да действам и все голямото чудене. Пиеш ли още Дуфастона?

Напъплиха ме мен яко, очаквах ама не баш така.

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 08:15 от Birdflower

# 663
  • Пловдив
Бърди, пия го...до 15 трябва и после чакам.

За другото..гуш само пращам!

# 664
Бърде, ом 🧘🏻
Мистева, не бързай.

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 11:36 от zlatenceto

# 665
  • Пловдив
Злате, и аз колкото го мисля май ще си изчакам моята...

# 666
... някой знае ли накратко тия инфрачервени маски дали вършат някаква работа (освен за смешки)?

От бая време се замислям да си взема и все ме спира нещо.
В Мюлер дрогериите пускат от време- навреме на прилична що- годе цена,5 вида светлина/ програми; на два пъти ми се случва да сложа в кошницата и преди касата да извадя кутията.
Хубавите такива са си цифра. Може да поръчам на дядо Коледа тази година. Grinning

Иначе до преди малко пооправях из нас и ми се зареди влог на една фитнес/ риалити звИздЪ, бивша съфорумка, между другото, която казва, че такава инфра червена светлина може да си набавяме по естествен път намирайки се на открито и без слънцезащита по изгрев и залез, за по 15 минути.
Биохак номер три мисля беше. https://www.youtube.com/watch?v=Y1RpGQb00Lg

Марули, Ренко, успяхте ли да се видите?

# 667
Не, за съжаление.Но сватбата не беше в хотела, а в друга зала.На Рен работните планове се промениха за следващия ден.Ние ходихме на поклоннически туризъм, бяхме в колата на приятели, и денят мина.

# 668
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Кратко, ясно и тъжно!
Към мацките софиЕнки -
Ние ще си организираме ли среща?

# 669
  • France
Бърд, съчувствам. И аз го играя пъдарин понякога.

# 670
Края на август (след 28/08) трябва да съм акостирала на родна почва. Така че ме бройте за среща. Ако може нещо надвечерно/уикенд, че през деня ще ми е трудно (ако вече бачкам, ама се надявам, да съм работна).

Тили, и аз съм в същата чуденка. Гледам едни скъпи, странни марки. Едни казват, че са уау, други, че са нищо и половина, пък и мен ме е шубе да се облъчвам с нещо, което е известно, защото се препоръчва от К. Кардашиян 🤪

# 671
  • Наблизо
Мист,ако нещо нужда,кога да питам кумата-тя милата вече всичките ги знае из нашия град..

А за Филибето кога среща?

# 672
  • sf
Аз съм навита и на софийска, и на пловдивска среща 😆 Този уикенд няма да съм в София, иначе съм на линия.

# 673
За филибарска среща аз съм аут тази седмица от четвъртък до неделя, а на 26.08. тръгваме за морето.

# 674
Баси жегата при нас!

Общи условия

Активация на акаунт