Звездни Компромати - август'25

• 367 169
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 120
Понеже от време на време в темата се обсъжда Мира Радева - информирала е ФБ читателите, че се е разделила с мъжа си. Човекът "съвсем скоро" очаквал близнаци от друга, съобщили на роднините на рождения ден на нейния племеник... - https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/21031670

# 121
  • на село
Имам някакъв смътен спомен за участие в Биг Брадър на двамата, много отдавна. И май тя беше доста доминираща.

Едит: пуснах едно търсене - ами той 12 г. по-млад, нямат общи деца. Какво е очаквала, не знам.

# 122
Къщата на Коцето май е в Лозенец, не в Царево. На тоя хълм има и други къщи, както и хотели.

# 123
Изгледах и аз Коцето по Нова .Къщата е в Царево ,нос Рохи .Коцето добре изглеждаше ,макар и ненаспан ,хиалуронче в устните имаше Laughing  ,поддържа се все млад човекът.Мариана много красива наистина .Къщата с един хол и 4 спални .Спомена ,че за концерта му в Арена ,Рачков май ще е водещият.

# 124
  • на село
Явно много добре му вървят дискотеката и пеенето на Коцето, машала.

# 125
Аз знам, че тук такива жени няма.

# 126
  • У Диспансера ...♥♥♥
Каза до плаж Нестинарка, че е къщата му. Цяло лято щял да прекарва в нея и приемал участия само по морето за лятото. Имаше и други къщи до неговата, когато е показвал сторита.  И ботоксче има ми се струва, на тая възраст с тоя живот и нито една бръчка по челото.
Сега ми излезе новина из фейса, че Цвети Стоянова и Мариян Вълев- Куката, очаквали дете. Дали е достоверно не знам, ама обикновено като излязат такива клюкини и се оказват верни.
Брад и Анджелина, когато се събраха бяха божествено красиви и двамата, ама то и по биологичните деца се вижда какви гени са се смесили.

# 127
Някой видя ли коментара на Ралица, относно нейното послание за Д.

# 128
Понеже от време на време в темата се обсъжда Мира Радева - информирала е ФБ читателите, че се е разделила с мъжа си. Човекът "съвсем скоро" очаквал близнаци от друга, съобщили на роднините на рождения ден на нейния племеник... - https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/21031670

Ами, не е много за разправя е във фейсбук, тук в СО е по-подходящо май, или пък не. Българските жълти медии са доста злобни. Разчуешв ли се за близнаците, без тя да е споделила какво ѝ е отношението, щеше да има статии "Мира Радева е безутешна! Любовта на живота ѝ и слага рога и я заряза заради по-млада жена, от която чака близнаци!". На мен тя ми е симпатична, искрена звучи, не езлобна, мъжът също го разбирам донякъде, но не и че не е приключил връзката с Мира, преди да започне авантюра с друга и да прави деца. Не е коректно и спрямо другата, която щеше още да си е любовница, ако не се беше случило щастливото събитие.

# 129
Имам някакъв смътен спомен за участие в Биг Брадър на двамата, много отдавна. И май тя беше доста доминираща.

Едит: пуснах едно търсене - ами той 12 г. по-млад, нямат общи деца. Какво е очаквала, не знам.
Сигурно всичко е очаквала, но едва ли накуп снесени пет годишна паралелна тайна връзка и близнаци на изпроводяк.

# 130
Валето, Ваньо и Айлин са на семейна почивка отново, колко сладко, Heart Eyes

Скрит текст:

Дядо пазарува х2 букетите, дали му правят намаление за 1+1 []

# 131
Сара Джесика Паркър се прощава с Кари Брадшоу с трогателен пост в инстаграм. Няма да има повече продължения и сериали. 27 години е била в този образ.

It will be forever before I forget.
The whole thing.
Thank you all.
I love you so.
I hope you love these final two episodes as much as we all do.
Rabbit rabbit.
Xxx, SJ

# 132
  • софия
Валето, Ваньо и Айлин са на семейна почивка отново, колко сладко, Heart Eyes

Скрит текст:

Дядо пазарува х2 букетите, дали му правят намаление за 1+1 []

Изглеждат като пластмасови манекени. Вуйчо все с една риза, панталон и маратонки, все една и съща поза.

# 133
Валерия обаче е започнала да прилича на скелет. Не че беше дебела, но сега е плашещо. Върви смело по стъпките на Цвети до заветните 40 и няколко килограма. Няма лошо, ако си метър и петдесет, но за висока жена си е чиста анорексия.

Сър Антъни Хопкинс е велик! Smiley

# 134
  • До морето
Благодаря на СДжП от името на всички фенове на Секса и Града, че слагат край на тая агония Джъст лайк дат......

Общи условия

Активация на акаунт