Звездни Компромати - август'25

• 367 114
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 105
  • На морето!
Рая Гайтанска е взела най-хубавото и от двамата.

# 106
Кактус, много благодаря за темата, много са ми интересни двамата. Учудих се, че Брад не е бил с красиви жени, като изключим Анджелина. Че той нашият Гришо много по-яки мацки върти.
Рая на Ивайла е топ красавица.

# 107
  • Пловдив
Рая много прилича на Ивайла.

Кактус, благодаря за темата. Хвърлих само едно око, тъй като съм много уморена, но утре ще си изчета първия пост 🌺

# 108
  • Berlin
Сигурно няма нужда да споменавам, но Антъни Хопкинс прави препратка към Ханибал Лектър, макар че не знам тази превръзка какво точно трябва да е.

А, сутиен за лице?!??!!? Много съм назад.

# 109
Мисълта на деня❤
Скрит текст:
“Най-прекрасната дреха, която може да облече жена, това са ръцете на мъжа, когото обича.”
Ив Сен Лоран
Велик🙌

И същевременно София Вергара оповестява следното :
Скрит текст:
А именно, че нямала намерение да се.среща с мъж със състояние, по-малко от нейното (180 милиона)!
Разни хора…

# 110
  • Брюксел / София
В “Мистър и Мисис Смит” Брад е изключително влюбен в Анджелина: всеки поглед и всяко движение го показват. Изпива я с поглед, личи си, че и тя е увлечена от него, НО той яко е хлътнал. Химията струи от екрана. Всеки път като гледам филма се изумявам колко очеизвадно влюбен е той.
Анистън изключително достойно се държа през цялата драма по раздялата си с Брад.

# 111
Не мога да разбера Светлана лъже ли
И защо ще чака момчето, на което била дала банкнота, пред магазина
Скрит текст:

# 112
Попаднах на някаква нова снимка на Радина Кърджилова и ми се стори, че се опитва да се прави на Кошко.

# 113
Някой гледа ли Коци и дъщеря по Нова ? Да връщам ли или не ?!

# 114
  • Бургас
Коцето се хвали с къщата в Царево до морето, а дъщеря му се хвали, че учела  в елитно училище и ще става лекарка като дядо си

# 115
Къщата е на самия бряг със страхотна гледка. Чудя се как са му дали разрешително за строеж... Всъщност не се чудя.
Дъщеря му е красавица, одрала кожата на майка си. Според него, в общата им песен, няма никаква чалга и пошлост.
Каза няколко 'мили думи' за жена си, която наричаше онази жена, която живее от 17 години у нас...
Коцето е типът мъж, който не понасям - дрънка глупости на килограм, уж се шегува, а всъщност простее максимално.

# 116
Коцето се хвали с къщата в Царево до морето, а дъщеря му се хвали, че учела  в елитно училище и ще става лекарка като дядо си
Значи има цел в живота …. различна от чалгата?!. Сигурно като Наумчо Simple Smile

# 117
Къщата е на самия бряг със страхотна гледка. Чудя се как са му дали разрешително за строеж... Всъщност не се чудя.
Дъщеря му е красавица, одрала кожата на майка си. Според него, в общата им песен, няма никаква чалга и пошлост.
Каза няколко 'мили думи' за жена си, която наричаше онази жена, която живее от 17 години у нас...
Коцето е типът мъж, който не понасям - дрънка глупости на килограм, уж се шегува, а всъщност простее максимално.

Къщата наистина е много хубава, ама как може толкова близо до морето, явно може де, не първа линия, а 0. Simple Smile

Дъщерята ми изглеждаше адекватна, само ноктите бяха гребла, но мода...
Изобщо хубав ген на Надето, децата им са страхотни.

Коцето си ръси глупости, каза сто пъти колко било рано и как станал в 7, за да е адекватен за 9ч ....

# 118
Не беше само неговата къща там, имаше и други съвсем обикновени.

# 119
  • Враца
Къде точно е къщата?

Общи условия

Активация на акаунт