Звездни Компромати - август'25

• 367 052
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 90
С какво 1 август е белязал французите?!
Скрит текст:
С кончината на Мари Трентинян под ударите на Бертран Канта. Днес стават 22 години от този трагичен ден.
Майка й, Надин, прави документален филм за дъщеря си “Твоите разбити мечти” и много ясно заема позиция срещу убиеца на дъщеря си, прекършил младия й живот и останал ненаказан.

С доста по-лежерна тематика, 1ви август напомня и за турския атлет, който грабна сребърен медал по стрелба по възможно най-непринудения начин на Олимпийските Игри в Париж миналата година.
“Не ми трябва никаква бойна нито спортна екипировка, за да стрелям точно в целта, казва очилатия 51 годишен състезател, явил се по тениска, стрелбата просто ми е в кръвта.”
За неговото сребърно отличие казаха, че имало опиянението на злато💪
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 17:59 от Не се сърди, човече

# 91
Не виждам по-добра реклама за Ким от Сър Хопкинс.

# 92
  • София
Галена и Цветелина Янева.

# 93
Кога минаха близо 9г от раздялата на Брад и Анджелина?Hushed
Девет!!!
Кога, наистина…

# 94
Много ми е неприятно това момиче Янева, в колкото и лъскави тоалети да се облече.

# 95
Харесват ми тук Галена и Цветелина, както и в клипа.

# 96
Майката на Лиз Хърли как има такова тяло, а в лице е толкова суха и сбръчкана, странно ми е, неконсистентно някак.

# 97
  • софия
Защото и това е нарисувано.

# 98
Абсолютна анимация.
Има една друга снимка, с някаква плажна роба, ръцете й са доста съсухрени. Жената е на 85, това е напълно нереално.

# 99
Българинът Георги Русев гримира Джей ло.
Браво на това момче!

# 100
Галена и Цветелина Янева.

Кой художник ги е нарисувал? Не е особено кадърен.

# 101
Видяхте ли в съответните профили Рая на Ивайла Бакалова, днес е рожденичка. Ей това е рисуване - от природата. Много красиво момиче/жена. Че и лъвица по зодия. 🦁
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 21:29 от dariVale

# 102
Не я гримира Георги, само са снима с нея. Но тя му е идол от много години и се радвам за него. Той е талантливо момче.

# 103
Останах с впечатление, че я е гримирал.
Значи моя грешка, Hands Metal

# 104
И до днес си спомням снимките от туровете за филма Мистър и Мисис Смит и погледите, които имаха Анджелина и Брад. Бях убедена, че нещо става и така беше. За мен това беше най-вълнуващата и баш “холивудска” двойка от времето на Лайза, Мерлин и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт