Звездни Компромати - август'25

• 366 996
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 30
Никога не съм харесвала Брад Пит - дори като мъж. Хубав е, но не си падам по точно този тип мъже. На Анджелина и Брад връзката дори издържа дълго, бил е по-дълго с нея отколкото с Дженифър Анистън, така че не е било някакво мимолетно влюбване. Понякога се случва - влюбват се хората, жалко за Джен, която е страдала. Тя ми е много сладка и според мен визуално бяха по-хубава двойка с Брад. Но от любовния триъгълник, както и в повечето случаи мъжът е обвързаният и той има най-голяма вина за раздялата с Джен, а в случая Анджи отнесе най-голямата омраза.

Имаме подобен пример и в нашата страна- четириъгълника Николета, Валери, Алисия и Ники. Николета и Алисия се караха за Валери, а то какво се оказа, в него бил проблема, той не остана верен на нито една жена…

# 31
Ама Анджи говори някакви глупости, по-добре да си беше мълчала. Но то напъна да кажеш колко сте небрежни не може да се озапти.
Били приятели САМО, но си говорели за общо бъдеще... И в един миг Мадокс нарекъл Брад "татко" и те са спогледали и това предопределило да станат нещо повече. Ами тия да ги говори на старата ми шапка.
Аз напълно разбирам, че изневери се случават, обаче техния стремеж да го изкарат не това, което всъщност е било много ме дразни.

Те са се влюбили лудо един в друг и Брад изоставя Джен. Всички други твърдения как не било така, ама то после станало, ама не знам си какво са тинтири-минтири.

# 32
Хората изкарали Джоли виновна - ами, всъщност не е точно невинност да се занимаваш с женен мъж. И двамата с него носите отговорност. Но оттам, те не постъпиха непочтено - той прекрати брака си и се събраха официално.

# 33
Благодаря за обобщената история, Кактус! 💐 Изчетох от-до. Мислех, че няма да срещна непознат за мен факт - срещнах.
Най-смешни ми стана от думите на Анджелина, че в периода от края на снимките до съобщението за развод голямо мислене е паднало. 😂 Мислили, мислили...
За мен тя винаги е била някак посредствена (добре, че е хубава), но я уважавах заради отдадеността ѝ към децата. Каквото и да си говорим, да си пълноценна майка на 6 деца не е лесно дори при техните възможности, а аз мисля, че тя е точно такава. Или поне се надявам.

# 34
И двамата говорят някакви пълни баналности и превзети неща. Красиви хора са, Брад има и талант, но някак не споделят свои мисли, а говорят сякаш с цитати. Думите на Брад за Дженифър са страшно не на място и болезнени и грозни, но ми се струват поне някакъв кратък проблясък на искреност вместо тези високопарности от рода на “Бих й поверил живота си” и други подобни.

# 35
Майката на Елизабет Хърли има чудесни гърди и крака.

# 36
Кактусче, много интересен ми беше първи пост, благодаря, много труд си вложила ❤🙏

Ава на Иван имала РД, хубаво момиче:

# 37
Благодаря за темата!
Не съм прочела първия пост още, ще си го оставя за довечера, за десерт...
Аз не мога да застана на никоя страна от тяхната сага, понякога съчувствам на Анджи, а понякога на Брад...
Дано да има щастлив край и за двамата, и за децата!

# 38
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата!

Не харесвам Джоли, на кантар за Пит, но харесвам Анистън Simple Smile

Все още се колебая дали това е истина или не -  Памела Андерсън и Лиъм Нийсън да са двойка
Скрит текст:

Двамата от фотосесия
Скрит текст:

и една неформална
Скрит текст:

# 39
На мен ми се струва, че не са, но тази игра всъщност им е доста приятна

# 40
Кукумицинка, и аз това забелязах. Видя се откъде е хубавият ген Simple Smile За жена на нейната възраст има страхотно тяло.

# 41
За Памела Андерсън и Лиъм Нийсън не смятам, че са двойка, никаква химия няма между тях....

# 42
  • Пловдив
На мен впечатление ми направи изказването на Пакс за деня на бащата . Явно не е само случката дето се напил  в самолета за да го мразят толкова децата. Мисля че , е бил системен тормоза. Брад е гениален  като режисьор и актьор , но да не ти е в къщата.

# 43
Майката на Елизабет Хърли е супер. Трябва да е към 80 годишна поне. Това е добър ген вече!

В Анджелина има една тъмна енергия, която поглъща всичко. Дето има една приказка - "Не всички ни е донесъл щъркела, някои ги донесе драконът". Освен Джия, има един филм (не му помня името), с Уинона Райдър като много млади и двете, в една психиатрия. Анджи надигра всички там като лошата, естествено. И в този филм просто нейната тъмна харизма запълва целия екран, това се запомня от филма. Уинона (която беше като капка красива тогава, просто остана на втори план, макар да беше главната героиня). Жалко, че после комерсиални глупости снимаха с Анджелина. Злодеида не беше зле, беше си точно за нея образ. Не съм гледала още филма за Мария Калас, но за Калас съм чела, че и тя май от дракона донесена. Даже така добре е влизала в отрицателните образи в операта, че докато пее я намразвали. Очаквам да се е справила с лекота Анджи с това.
Според мен с Били Боб Торнтън бяха повече един за друг, но Брад, ех Брад - само той можеше да премери хубост с нея в онзи период. И той, на свой ред, беше погълнат от тази енергия. Добре, че се махна от там, но вече такава връзка няма да има в живота - ще ги сменя с по-млади, които му напомнят за нея. Но, да видим все пак, може пък да се появи друга такава ярка жена в живота му.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 12:25 от DiscoBiscuit

# 44
Филмът с Анджи и Брад - “Край морето” беше най-тъпият, който съм гледала. За една двойка, която са си омръзнали и имах чувството, че е биографичен за тях двамата и скоро ще се разделят в живота. Така и стана.

Общи условия

Активация на акаунт