Звездни Компромати - август'25

• 362 710
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 3 075
Зейнеб го е написала като отговор в Инстаграм. Това бил най-задавания въпрос към нея

# 3 076
И Google честити годежа на Тейлър Simple Smile. Валят конфети.

# 3 077
Силвена за мен е измамница, и то от най-долните.
От много време разправя разни фантасмагории как с храна се била излекувала, а в действителност по собствените и думи е претърпяла оперция на щитовидната жлеза, което означава, че тя или е премахната, или поне силно орязана. Силвено, престани да лъжеш хората, защото няма как липсващ орган да произведе необходимите за нормалното функциониране на организма хормони, ако ще и със златен прашец да се храниш!
Гнусно, долно и подло е да се подиграваш с надеждите на хората за здраве, ама на баба ви Силвена с щастливите оргазми и перфектното здраве, грам не и дреме!

# 3 078
Семейството на убитата Сияна получило 300 000 лева обезщетение за смъртта й.
Смразих се. Толкова ли струва погубен човешки живот?!

# 3 079
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Семейството на убитата Сияна получило 300 000 лева обезщетение за смъртта й.
Смразих се. Толкова ли струва погубен човешки живот?!
Това е огромна сума за България, ако не беше медийния шум, обезщетението щеше да е символично.

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 23:33 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 3 080
  • София
Съгласно Кодекса за застраховането максималната сума за обезщетение за ПТП с едно загинало лице е 2 млн. лв. (даже сумата е актуализиране нагоре). Затова се плащат застраховки “Гражданска отговорност” и се разследват произшествията. Никога застрахователите в България (за разлика от чужбина) не изплащат тази сума, дори за деца и млади хора. Но каквото ни управлението, такива и застрахователите.

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 15:14 от Noëlle

# 3 081
https://www.tiktok.com/@memesbgg/video/7543046870763916566

Кулагин твърди, че Андреа и сегашното ѝ гадже искали тройка с него.

# 3 082
Зейнеб го е написала като отговор в Инстаграм. Това бил най-задавания въпрос към нея

Не ми звучи убедително Зейнеб,уж не подходящ ангажимент заради малките деца, а се разделя с предаването, но Не  с БиТиВи, все едно друг проект очаква или пази Боже вече е поела.
Лично за мен е дразнещо некомпетентна и с неподходящ тембър.
Странно някак ми се струва след провал като водещ на дадено предаване да ти предлагат да се излозиш още веднъж в друго такова. Скучно е да се въртят едни и същи лица.

# 3 083
  • На морето!
Звучи като изобщо да не е искала, но те да са я молили настойчиво и тя накрая да е опитала, но все пак си е предпочела децата.

Истината е, че е тотално неадекватна за водещ, не умее да води диалог, смее се твърде шумно и прекалено често и кокетничи неестествено пред камера и няма дълбочина и развитие на въпросите й. По-добре да си остане в ИГ, без звук и без снимки на децата и мъжа, за да демонстрира милионерски лайфстайл и загадъчна енигма.
Хубавото е, че остава с БТВ, което автоматично я изключва като възможен водещ на имотното риалити на ИиА.

# 3 084
Не разбирам какъв зор им е и на Радина, и на Луиза, т'ва русо. Ами не отива ни на едната,ни на другата. Едната изглежда като некъпана, другата като болна. Единствената причина толкова да държат на този цвят, за която се сещам, е да са побелели на повече от 50% без време.

Шеф Роу кърти. Направо е не пила, а локала от извора на младостта.

# 3 085
Принс Джаксън (най-големият син на Майкъл Джаксън) се е сгодил за приятелката си, с която са заедно от осем години.

Скрит текст:

8 years down ♾️ to go. Molly and I have spent a lot of time together and made incredible memories. We’ve traveled the world, graduated and grown so much together. I’m excited for this next chapter in our lives as we continue to grow and make great memories. I love you babs

# 3 086
И триста милиона ще са малко за загубата на дете, в такъв смисъл се изказах, явно е прозвучало съвсем другояче.

# 3 087
  • Berlin
Е, оставя си вратичка може би Зейнеб. Като тръгнат на градина децата, ще е свободна за нови ангажименти. 😀
На Карли Клос децата и те тръгват.
Скрит текст:
Не знам защо на по-малкото пише school, а на голямото pre-k, това не е ли градина/ясла или предучилищна? Бях забравила, че е бременна.

# 3 088
  • София
В Щатите така й казват на детската градина.

# 3 089
  • Bayern
Според  клюките Анна Курникова е бременна.
Пък  Енрике бил на 50г  Flushed,  мн. младежки вид има Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт