Звездни Компромати - август'25

• 362 394
  • 3 727
  •   2
Отговори
# 3 450
Брижит Бардо е с убийствена фигура, богиня. Докато в лицето е с по-нестандартна красота.
Аз харесвам нетипичните красавици като Анук Еме, например.
Изабел Аджани като млада, Роми Шнайдер, миньончето, повалило Делон, Натали.
Иначе Лиз Тейлър като млада, Джина Лолобриджида, София Лорен, Клаудия Кардинале, Моника Вити.
Но мисля, че наистина великолепна е Ава Гарднър❤
Скрит текст:
Синатра си е загубил ума по нея.
Жалко, че й разбива живота.

Специално за Дяволо :
Скрит текст:
Бащата на Тейлър Шеридан бил landman 💪
Ще постна и в специалната тема, за феновете.
Били Боб в ролята е велик.
Чак не знам как ще изчакам до средата на ноември за 2рия сезон.

Брус Уилис бил настанен в специализирано заведение. Прочувствени слова на близките му.
Скрит текст:

# 3 451
  • Пловдив
Мария беше казвала, че два дни не яде, един ден яде (и то не вярвам в тоя ден да омита хладилника) и това е нейната диета. Брр 😀
Фастинг му викат сега на това. Wink

# 3 452
Фастингът е много добра практика, ама 48/24 часа… 😳

# 3 453
Елизабет Олсън, Флоранс Пю и Скарлет Йохансен

# 3 454
  • Пловдив
Кевин Бейкън и половинка
Скрит текст:

Татяна не се ли вижда на какво прилича? Какво и е на деколтето?
Скрит текст:

# 3 455
Гладувам така цял живот, но тогава не му казваха “фастинг”, а “гладувам като куче”
Киану Рийвс:

# 3 456
В друга тема прочетох, че Зейнеб няма да е водеща в ПО. На нейно място ще е Мария Силвестър
И нека всенародните тържества започнат сега Hug

А кое налага трета водеща?!?!?! То една е много, те държат три да има.
Предполагам това, че Оля и Франциска все пак си имат и други ангажименти и не може да се разчита на тях ежедневно.

# 3 457
Гладувам така цял живот, но тогава не му казваха “фастинг”, а “гладувам като куче”
Киану Рийвс:

Изкуствен интелект

# 3 458
Да, рисунка е това.

# 3 459
   Не мисля, че са се женили Киану и приятелка, но на мен ми харесват като двойка. Някак ми допада, че си е избрал нормално изглеждаща жена, явно външната красота не му е най-важна, което го издига в моите очи Simple Smile. Всъщност, те много си приличат. Загледайте се в чертите на лицата им. Като брат и сестра са. Очи, носове, усмивки. Ако той спре да си боядисва косата, съвсем ще си заприличат.

# 3 460
Или ако тя се боядиса Simple Smile

# 3 461
За снеткс на нея, той няма един бял косъм

# 3 462
Буков
Скрит текст:

# 3 463
Едни от най-красивите жени за мен са Грейс Кели, Елизабет Тейлър, Чарлийз Терон и нашата Роси. Уникална красота.
Е, да не забравя Анджелина и Моника.
Съгласна съм, но вместо наша Роси бих добавила Шарън Стоун. Такъв дух има тази жена! Че и много високо IQ за разлика от Росито

# 3 464
Соня Йончева и майка. Аз се чудя какво стана с брат й Маринчо, много хубаво пееше в едно музикално предаване преди сто години.

Скрит текст:

Марин живее в Женева. Нещо за Женевската опера помня отпреди години, но в момента не знам какво се случва. Женен е за моя съученичка от началното училище, имат малко детенце.

Общи условия

Активация на акаунт