Звездни Компромати - август'25

• 362 410
  • 3 727
  •   2
Отговори
# 3 060
  • Glasgow
За мен е абсолютно нейно копие, само цветовете различни. И докато нея намирам за една от най красивите жени евър, той ме плаши. Малко като Анджелина и брат и, едно и също лице, тя красавица, а той- от тези дето минаваш на другия тротоар като видиш
Скрит текст:

# 3 061
Тези дни ми попадна някаква статия за това колко е спечелила SJP от ролята си на Кари през годините.

"Ролята носи на Сара не само Златен глобус, но и внушителни хонорари. За първите три сезона тя печели около 50 млн. долара, а след като става и продуцент, като заплащането ѝ скача до 3.2 млн. на епизод - общо около 200 млн. долара от сериала. Като към това добавим 35 млн. долара от двата филма и 10 млн. от първия сезон на продължението "Просто ей така"..., и получаваме внушителните 250 млн. долара, спечелени от франчайза, отбелязва The Richest."

Дреме й на червилото, дето има една приказка.
В "Приятели" , когато основна сюжетна линия става отношенията на Рос и Рейчъл, продуцентите са искали Дейвид Шуимър, Дженифър Анистън и Кортни Кокс да получават по-високи хонорари. Дейвид Шуимър обаче предлага и шестимата главни актьори да получават еднакви възнаграждения без значение от екранното време. И до ден днешен и шестимата (RIP Матю Пери) са истински приятели и в живота.

"Сексът и градът" не е само Кари. Без останалите 3 героини сериалът просто става съвсем друг, но Ким Катрал, Синтия Никсън и Кристин Дейвис са имали значително по-ниско възнаграждение още преди Сара Джесика Паркър да стане продуцент. А за двата игрални филма Сара взима два пъти повече от останалите 3 актриси.

# 3 062
Ауу, наистина е страшен на Хелена Кристенсен синът. Но има очевидна асиметрия при него с тези твърде раздалечени очи.

# 3 063
  • гр.Пловдив
Риана изглежда като социално слаба обитателка на Орландовци - вечно бременна, вечно разпищолена.
Сара-Джесика Паркър - безмълвна съм; там трансформацията е зловеща.

Да,но за сметка на това е като кукла красива Рианчето Blue Heart

# 3 064
  • До морето
Риана чудесно би се вписала на годежа в Разград!

# 3 065
Риана чудесно би се вписала на годежа в Разград!

Да я поканят. Така като чета, хонорара могат да си го позволят.

# 3 066
"Сексът и градът" не е само Кари. Без останалите 3 героини сериалът просто става съвсем друг, но Ким Катрал, Синтия Никсън и Кристин Дейвис са имали значително по-ниско възнаграждение още преди Сара Джесика Паркър да стане продуцент. А за двата игрални филма Сара взима два пъти повече от останалите 3 актриси.

Е, с това едва ли има някой да не е съгласен. Особено отпадането на Ким Катрал.

За парите обаче не знам. Там е малко умение да се договориш. Работа на продуцента е това. Толкова е поискала, толкова са й дали. Другите също са можели да поискат повече, но или не са го направили, или не са им дали.
SJP има по-главна роля все пак - през нея тече наратива. Без всяка една, сериалът куца и не е същото, но без Кари този сериал е невъзможен.

# 3 067
Нутриция за дълголетие или как да остаряваме красиво чрез хранене.
Нов платен и сертифициран курс от Шеф Роу. Попадна ми обяснението й защо на 61 години изглежда по добре от преди 5години - хранене и любов към природата.
Добре се е трансформирала и филтрирала за другите интервенции да не говорим.

# 3 068
Радина Кърджилова в Болоня
Скрит текст:

Луиза Григорова-Макариев и Сано
Скрит текст:

# 3 069
  • 🌊
Радина, Луиза и Емануела са трио "Русото ми е враг, но няма да се откажа за нищо на света"

# 3 070
Силвена Роу се хвали, че била и минус 7 кг и била по-слаба от всякога , та вероятно наред с другите процедури е минала и тя на 0*. Въпреки, че твърди, че всичко е от биохакинг. При положение, че се снима как тренира от поне 3 години и сега изведнъж 7 кг е загубила.

Радина К. ме плаши направо, Луиза и тя с това русо при все, че има 5 косъма на главата, прилича на безпризорна.

# 3 071
Нутриция за дълголетие или как да остаряваме красиво чрез хранене.
Нов платен и сертифициран курс от Шеф Роу. Попадна ми обяснението й защо на 61 години изглежда по добре от преди 5години - хранене и любов към природата.
Добре се е трансформирала и филтрирала за другите интервенции да не говорим.

Хахах, да напише и колко и какви филъри, колагено- стимулатори и ботокс има Joy
Блаженни са вярващите. Ще има заблюдени души дето ще й се вържат.

# 3 072
В друга тема прочетох, че Зейнеб няма да е водеща в ПО. На нейно място ще е Мария Силвестър
И нека всенародните тържества започнат сега Hug

# 3 073
  • До морето
В друга тема прочетох, че Зейнеб няма да е водеща в ПО. На нейно място ще е Мария Силвестър
И нека всенародните тържества започнат сега Hug

А кое налага трета водеща?!?!?! То една е много, те държат три да има.

# 3 074
За Силвена Роу си мисля,че този резултат в изцяло промененото лице е и с фейс лифтинг,филъри и ботокс,просто за подръжка. Килограмите надолу също не са само тренировка.
Абсолютно съм за грижата за себе си,но всичките измислици за да оправдаеш новата визия са нелепи, а още повече не ми харесва как използва този резултат да продава курсовете си и да рекламира бизнеса си.
Не дължи обяснение на никого,но тези фантасмагории и "високопарни" изявления намират толкова почитатели и последователи,че съм изумена.

Относно русото професионалисти твърдят,че светлият цвят дава илюзията за  плътност и обем, но само цвят не е достатъчен трябва сериозна подръжка и грижа, както и добро подстригване и правилно избрана прическа. При Радина изглежда,че не обръща особено внимание на грижата.

Общи условия

Активация на акаунт