Звездни Компромати - август'25

• 364 776
  • 3 727
  •   2
Отговори
# 2 670
Някой разпознава ли марката на чантата на мама Данчи от сватбата?
Скрит текст:
Точно на снимката с булката можеше да не си пъчи чантата.

# 2 671
Таз чанта за франзели от Лидл е проектирана 😀

# 2 672
Дъщеричката на Теодор много мило е гушнала Мара на снимката със свекърите. Стана ми по-симпатична Мария, явно добре се отнася с детето и то я харесва.
На мен това също ми направи впечатление. Е, не очаквам от Мария да се държи зле или пренебрежително с детето, най-малкото имидж гради пред Теодор и семейство, но все пак и тя е майка, и то на момиче, та вярвам, че симпатиите й към детето са истински. А и дете да те хареса и прегърне, от камък да си, ще се разтопиш!

На мен чантата за лидълски франзели ми харесва! 😀

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 12:05 от Tess d`Urberville

# 2 673
И аз забелязах как силно се е гушнало момичето в Мария, явно се харесват и се разбират, за което поздравления.

Помня някакви снимки пускани назад в темите на Глория и внучка ѝ, Глория заела някоя от позите си, не смее да го гушне това дете, че да не ѝ развали снимката или тоалета, а при Мария виждам искрена радост от прегръдката и от двете страни.

# 2 674
На мен пък на снимката ми направи впечатление как си е сложила ръката през лицето на детето.  Хубаво, гушнала, ама на мястото на майката ще се издразня.

# 2 675
Тя и децата на Миро Дзвера ги милуваше и гледаше - да се разтопиш. Въобще Марчето като включи брачната чар машина, гущери-мущери, климатикови, свекъри, свекърви, мъже, деца - всички са омагьосани 😂

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 16:26 от Beauty queen

# 2 676
Тя и децата на Миро Дзвера ги милуваше и гледаше - да се разтопиш. Въобще Марчето като включи брачната чар машина, гущери-мущери, климатикови, свекърви, свекърви, мъже, деца - всички са омагьосани 😂

И след три брака още не сме разбрали защо бързо я натирват след това....

# 2 677
Може Мария да е свястната, а богатите момченца - гадове. Търси жената със свещ добрия богаташ. Дано го е намерила.

# 2 678
По лично мнение - по баналната причина, че след страстта и медения месец, подплатени с доста парички, като станат от кревата, все трябва да правят нещо заедно, а в измислянето и поддържането на семеен живот Мария очевидно не в добра.

# 2 679
  • софия
Абе, ако с един човек се случва едно и също с различни хора, едва ли проблемът е в различните.

# 2 680
Не знам защо след всяка нейна снимка ми се приисква да й подам торбичка с лед.

# 2 681
Различни ли са? Профилът им е един, на тати богатите момчета, от семейства, забогатели в мътните години. Освен Дзвера, за него не разбрах какъв е, самонаправен мутрьон или поколенчески.

# 2 682
Тя и децата на Миро Дзвера ги милуваше и гледаше - да се разтопиш. Въобще Марчето като включи брачната чар машина, гущери-мущери, климатикови, свекърви, свекърви, мъже, деца - всички са омагьосани 😂

Добре, това не е ли много гадно за дечицата.. Днес те обича новата жена на татко ти и утре приключвате отношения и децата не те виждат повече....
Не е ли това изключително болезнено за детския мозък?

# 2 683
Първият брак приключва заради загаджването на Митко с приятелката на Мария. Вторият - Мария била кръшнала, тя и не го обичаше малкия Гущер, според мен (отмъщаваше на бившия). Третият - Миро я пребиваше, а тя беше влюбена много.
Не мисля, че задължително не я бива като съпруга, най-общо казано, просто изборите й след Митко са или само по сметка или по любов, но с крайно неподходящ човек.

# 2 684

Колко са е бързо, след като е в рамките на 20 години. Общо-взето фактът, че все сключва брак и вдига сватби, прави впечатление, на фона на множеството български мъже, страхуващи се от подписа като дявол от тамян, които и един брак се пазят да не сключат. Иначе за 20 години 3 връзки със съжителство не изглежда особено разюздано.

Общи условия

Активация на акаунт