Звездни Компромати - август'25

• 362 624
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 3 375
  • Glasgow
За Амал Клуни не знам какви компромати има, освен преди време гей блайндовете, че са се взели за взаимен параван, Клуни гадже с на Синди мъжа, а тя си има приятелка (за нейна приятелка никога не съм чела, докато за него доста пишат).
Иначе про палестинците я обвиняват, че не работи за про палестинската кауза, като не знам защо има такива очаквания от нея, нейният род идва от ливански друзи, които определено не са про палестинци.

# 3 376
Не може стигна нашите Марчета, Глории и  подобни с компромати Амал. Джордж не ми харесва. Какво момче беше. Въобще не искам  идоли ще напиша, силно , но не се сещам думата да е точна, да остаряват, що така, да си стоят млади като по филмите ,дето гледахме едно време, ето и Мики Рурк, не ми е бил баш любимец, но остарял зле..

# 3 377
  • España
Като заговорихте за ….впечатляващи жени , ето една чудесна Ромина Пауър от преди два дни . Вече на 74 години , видно без всякакви хирургически намеси ( поне не се забелязват такива) . Остаряваща достойно и достолепно , но запазила чара и обаянието от ония години :
Скрит текст:

Тук с Ал Бано от същата вечер :
Скрит текст:

Тук и синът им Иари :
Скрит текст:

Тук  като млади :
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 3 378
  • София
Леля Ванчи е ужасТ.

# 3 379
Ромина е красива жена като млада, но е бегло копие на майка си, Линда Крисчън, една от най-красивите жени, които съм виждала на снимка
Скрит текст:

# 3 380
  • España
Ромина е красива жена като млада, но е бегло копие на майка си, Линда Крисчън, една от най-красивите жени, които съм виждала на снимка
Скрит текст:
Оооо, дааа….Да не забравяме и баща и Тайрон Пауър , който в онези златни американски години е бил  истински символ на холивудска красота мъжка :
Скрит текст:

Скрит текст:

Тук с малката Ромина и сестра и :
Скрит текст:

# 3 381
Като заговорихте за красиви жени да си кажа и за мен коя е най-красивата, която съм виждала на снимка. Търся да ѝ намеря кусур, но тя просто е идеална от глава до пети. При все, че не харесвам грам жени с къси коси, то при нея даже това не ми прави впечатление. Има идеални черти и страхотен чар.
Грейс Кели.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 22:17 от Rimmona

# 3 382
  • España
Принцесата на Монако -Грейс Кели !
Изобщо хората от онези години на миналия век : 20- 30--  40- 50-  60- имат някаква много специфична одухотворена красота и излъчване ….При това не само звездите , а и обикновените градски хора . Не знам , от времето ли , мода ли , що ли …

# 3 383
Аз рядко харесвам жени от-до, но най-близо до съвършенството като естествена красота за мен е ББ:

Скрит текст:

Снимката е малко обработена, но и оригиналът й е божествен.

# 3 384
Джонито
Скрит текст:

# 3 385
Да, Бриджит също много я харесвам. Тя има по-нетипични черти и красота, но също ми е любимка.

# 3 386
  • Glasgow
Преди години един клиент чужденец ми се мазнеше и каза на приятеля си, сочейки ме - Грейс Кели, виж, копие (🤔🤔🤔) Аз- тя е руса, слаба, дама и той нямайки какво да измисли- ами...овалът е същият🤣🙈
Била е доста палава на младини, по днешному друго му казват

# 3 387
Грейс Кели - и за мен най-красивата жена. И както казвате одехотворена, жива, вълнуваща красота.

Тези дни във ФБ ми излиза една девойка Вероника Стефанова. Наистина е много красива, нежна, гледах я в Черешката, направи ми добро впечатление, но много лигавка ми идваше.

# 3 388
Снимката ѝ е доста обработена. Вероника съм я гледала и по други телевизионни изяви и се е обезобразила от интервенции. Като се усмихне и очите едвам се затварят от това, че кожата на лицето ѝ е ужасно опъната. Отделно, че е с изкуствена коса и лещи…
Някога сигурно е била красиво момиче, но сега е далеч от това.
Скрит текст:

# 3 389
  • гр.Пловдив

Много готина си беше и без тези ненужни щуротии,няма нищо общо с преди

Общи условия

Активация на акаунт