Звездни Компромати - август'25

• 362 604
  • 3 727
  •   2
Отговори
# 3 390
Снимката ѝ е доста обработена. Вероника съм я гледала и по други телевизионни изяви и се е обезобразила от интервенции. Като се усмихне и очите едвам се затварят от това, че кожата на лицето ѝ е ужасно опъната. Отделно, че е с изкуствена коса и лещи…
Някога сигурно е била красиво момиче, но сега е далеч от това.
Скрит текст:
На тази снимка виждам една жена във видимо, напреднала бременност.
И изглежда добре, щастлива и усмихната.

# 3 391
Не е от това, че е бременна, просто не може да се усмихне от филъри и ботокс. Дори на горното видео ми прилича да е от друг етнос. Няма много общо с предната снимка…

# 3 392
  • Враца
Тази Вероника не беше ли с един ужасен глас, като момиченце, ама дразнещ такъв, все едно е куклена актриса и озвучава кукла, така звучи.

# 3 393
  • España
Преди години един клиент чужденец ми се мазнеше и каза на приятеля си, сочейки ме - Грейс Кели, виж, копие (🤔🤔🤔) Аз- тя е руса, слаба, дама и той нямайки какво да измисли- ами...овалът е същият🤣🙈
Била е доста палава на младини, по днешному друго му казват
Jokerr, на мен преди години един подпийнал младеж в момент на …..странно ухажване ми каза , че приличам на ………..Христо Стоичков 🥴….. честно казано , единственото ни общо е …..националната ни принадлежност ! После приятелят му ми обясни , че Камата му бил тотален идол на въпросния младеж и това бил най-възвишеният комплимент , който можел да направи на някого !

Да не е спам : за мен една от най-големите красавици евър е Хеди Ламар - истинско превъплъщение на израза красив ум :
Скрит текст:

Която , освен завидна кариере в Холивуд е била и истински откривател , заедно с партньора си развиват технологията „freguency hopping” (прескачаща честота), която лежи в основата на всички съвременни безжични технологии. Наричат я Secret Communication System и я патентоват през 1942 г. Така да се каже , благодарение на тази синеока красавица днес можем да използваме wifi; gps…. Приносът й е толкова голям, че рожденият й ден е обявен за Ден на изобретателя в САЩ.
Скрит текст:

Хеди Ламар обаче, освен притежателка на красив ум, е била и една от най-големите звезди в Холивуд през 30-те и 40-те години на миналия век – първата брюнетка със статут на суперзвезда, първата жена, имитирала оргазъм на голям екран (и първата гола сцена в киното), с шест брака зад гърба си (споделяла, че най-щастливото време в живота й е било това между браковете й) и екранна партньорка на най-обятелните актьори като Кларк Гейбъл например.
Твърди се , че Дисни моделира Снежанка по лицето й. Казват, че пак тя е вдъхновението за Жената котка.
Скрит текст:

# 3 394
Аз малко от назад ще коментирам, но снимките на Мелани Грифит са супер много обработени. Самата тя е много готина, но обработката е доста.

Амал Клуни по принцип я харесвам, малко слаба ми идва, но нейна си работа. Обаче роклАта въобще, ама въобще не ми харесва - ни като вид, ни като цвят, ни като нищо. Отделно, че най-отдолу изглежда мокра/кална. Джордж е отслабнал, затова изглежда според мен по-стар.

Мелания има топ коафьори и стилисти. Конкурира се само с тези на Кейт Мидълтън според мен. Какви договорки има с оранжевото делулу не знам, но според мен не може да го понася - стотици снимки и видеа има как го гледа отвратена. Явно кешира феноменално, иначе за какво би й било. Като цяло тя е трофейна жена, която по някакви адски нелогични американски действителности стана първа дама. Сигурно се кефи какъв статут има, де.

# 3 395
Вероника си е сменила лицето. Били сме в обща компания, когато беше със старото си - нищо общо (тук има снимки https://beauty.fashion.bg/article/1452/36/veronika_stefanova_interview.php) Със сигурност сега изглежда по-добре, надявам се да не прекали с интервенциите твърде много.

# 3 396
  • Glasgow
Воден пъпеш, а моята единствена връзка с Грейс, е че в даден момент от живота си сме си падали по мъж от пакистански произход 🤣🤣🤣Тя е спяла с пакистанец милиардер, бивш мъж на Рита Хеуърт

# 3 397
Еха, тия снимки не ѝ ги бях виждала на Вероника. Определено ме убеди, че сега изглежда по-добре, въпреки филъри, ботокс, изкуствена коса, лещи и тн… 😅

# 3 398
  • España
Воден пъпеш, а моята единствена връзка с Грейс, е че в даден момент от живота си сме си падали по мъж от пакистански произход 🤣🤣🤣Тя е спяла с пакистанец милиардер, бивш мъж на Рита Хеуърт
😂😂😂😂😂😂
Теб поне са те оприличили на жена ….при това не коя да е…. А мен……поне на Мариана Стоичкова да беше казал ( с която даже имаме някаква бегла прилика ….)!

# 3 399
Не знам кое е това момиче, но е класика - от турбофолк, та до киборг.  Ни преди, ни сега бива.

# 3 400
  • Glasgow
Воден пъпеш, преди години преди времето на фейс арр имаше тук във форума тема да видим през някакъв сайт на коя звезда приличаме, та аз приличах на Натали Ъмбрулия и...Хю Грант.🤣и най якото е, че наистина в този момент приличах повече на него.
А скоро една приятелка сподели как и казали че прилича на Stifflers mum от Американски пай, тя е копие, никога не се бях замисляла, и 30тина човека и казахме, че наистина прилича, а тя се обиди🤣🤣🤣🤣а актрисата е супер хот, за мен е комплимент

# 3 401
  • Berlin
Дженифър Кулидж е майка му на Стифлър в Американски пай.😂😂😂
Хеди Ламар е била първи пост на темата.

Я, кажете КардиБ за какво я съдят или тя съди някого? Някакви клипчета ми излизат от нейни показания, ами тя изобщо не може да си мърда лицето, като маска е!

# 3 402
Мелания не е мой тип за красива жена в лице. В тяло е прекрасна, грациозна, изобщо, топ. Преди я смятах за лека, глуповата и пр. Откакто показва отвращението си от американския президент, ми се издигна в очите. И си мисля: даже източноевропейска (балканска) златотърсачка има повече морал от Дръмп. Това говори много (жалко) за американското общество. Sad

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 23:03 от AriaNovaKaq

# 3 403
  • España
Jokerr, това с приликите е мнооого интересна и необятна тема .
А иначе :
Скрит текст:
Мен доста често ме оприличават на Ким Катрал ; Евита Перон; даже и на Ромина Пауър от по-младия и средния и период ( плюс , че сме и съименнички и имаме сходни нумерологични характеристики)…..на….Стоичков , както горе вече споменах 😂😂😂😂. Хю Грант ми е любимец , даже съм го виждала на съседна маса в ресторант преди години и много бях развълнувана….обаче …..женският му вариант …..интересно….интересно !  

# 3 404
Инфо за Карди Би,и на мен ми излезе новината 🙄.
Къци си е намерил раница по негов размер🤣.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт