Звездни Компромати - август'25

• 361 977
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 3 495
  • Пловдив
Ясно какво си имала предвид.
Роклята на Наска ми прилича на ей тая от Тему. Всъщност аз харесвам такива, затова и я забелязах. Имам подобна зелена (отпреди Тему), но сега ми е малка.
Скрит текст:

# 3 496
На първата снимка на Бачорска си помислих, че има чисто голо дете Joy

И аз така помислих, освен това ми се стори тъмнокожо. Но, явно просто са ходили на плаж Simple Smile.

# 3 497
И аз така. Много нелепо си е сложила крака. А който е снимал, няма око за тази работа.

# 3 498
Роклята ѝ я продава една “бизнесдама”, чийто салон посещава и рекламира, като шита от нея. Joy
Мила родна картинка Hug
Скрит текст:

# 3 499
Ужас, какво е това позьорство и тази жажда за внимание. Не знам откъде имат енергия тия хора, честно.

# 3 500
  • Пловдив
Ако тая за 99 лева е от полиестер като китайската, направо от бай китаец си я купувам за 1/3 от цената.
Но пак казвам, аз харесвам такива рокли и при все безвкусна кукувщина на Атанаска иначе, тоалетът не ми прави лошо впечатление.

_____

Какви са тия "Радапола" и наистина ли твърдят, че те шият дрехите? За пръв път ги чувам.

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 19:06 от Магдена

# 3 501

О, и аз, нали съм недоскив. Стори ми се, че е голо детето и по някаква причина са му прикрепили дънките между бузите на дупето, а то било кракът на Атанаска. Също е много странно защо носът ѝ е с 3-4 тона по-светъл от останалата част на лицето.

# 3 502
  • софия
Хахахахахаха, да доставката от Тему отнема около 10 дни.
Скрит текст:

Аз също първоначално видях голо дете. Във ФБ има един профил, в който пускат подобни снимки - виждаш едно и понякога провокативно, а то се оказва нещо съвсем друго и невинно.

# 3 503
И аз така. Много нелепо си е сложила крака. А който е снимал, няма око за тази работа.
Или в същност има твърде добро око. Търсена провокация.

# 3 504
  • Пловдив
И аз си мисля, че е съзнателно това с крака и детето.

# 3 505
Напразно критикувате Бачорска, Мария и пр. родни звезди за облеклото.
Открадва снимка от кралската тема и я излагам пред вас за сравнение.
Част от гостите на сватбата на дъщерята на принца на Лихтенщайн. Предполага се, че случайно попаднали няма.

# 3 506
  • София
Аз проблем с тоалетите и визиите на тези хора не виждам. Не знам за вас!

# 3 507
Напразно критикувате Бачорска, Мария и пр. родни звезди за облеклото.
Открадва снимка от кралската тема и я излагам пред вас за сравнение.
Част от гостите на сватбата на дъщерята на принца на Лихтенщайн. Предполага се, че случайно попаднали няма.

Че какво им има на хората? Мъжете са всички с вратовръзки и фракове, от жените няма нито една с деколте до пъпа или с прозрачна рокля. Съвсем като за сватба са си облечени.

# 3 508
  • софия
Дори в 2 от двойките са съобразили цветовете помежду си.

# 3 509
  • Berlin
Ако темата на сватбата е градинско парти, са в десетката. Може би дъщерята на принца на Лихтенщайн не чак толкова royal и затова няма супер официални тоалети при дамите. Харесва ми, шаренко. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт