Звездни Компромати - август'25

• 361 868
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 3 510
  • Glasgow
"Изработката отнема време"🤣🤣🤣 докато дойде от тему. Не им ли омръзна на тези бутикови дами да лъжат...

# 3 511
Хора, Лихтенщайн е държава с 3 града, грубо казано, площадът им събира 1 кафене и 1 пицария, не очаквайте нещо в стил АКС, няма как да стане. 🙂 Замъчето им е високо в планината на един хълм над града, и е доста компактно, просто мащабите са съвсем различни.

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 22:49 от Melusine

# 3 512
На Рапунцел малко повечко ѝ е дошъл Фотошопа…
Скрит текст:

# 3 513
Явно е не само моя любимка🌹

Изабел Аджани :

Скрит текст:

В Камий Клодел, музата на Огюст Роден :

В Кралица Марго, абсолютния шедьовър на Патрис Шеро :

И сега

# 3 514
  • Пловдив
Аз проблем с тоалетите и визиите на тези хора не виждам. Не знам за вас!
И аз така. Но аз и с Наскиния тоалет не виждам (изключвам чупките и стойките), а не видях и с тези на мама Данче и Марийкината сестра по-назад.

# 3 515
Още малко Мадс от Венеция. Абсолютен магнит за внимание

# 3 516
Оригиналният тоалет :
Скрит текст:
И Ким в него
Скрит текст:
Само дето забравила да си покрие физиономията и така всичкия чар от новата модна тенденция…се изпарил🙈

# 3 517
  • Пловдив
Призрачен чар, дето се вика. Wink

И сутиена не си го е махнала.

# 3 518
За мен най-красивите са Клаудия Шифър, Даутцен Крус, Дженифър Гарнър, Диляна Попова и Орнела Мути / последната , защото пътвото ми гадже ми казваше, че приличам на нея 😂😂/

# 3 519
  • España
На първата снимка на Бачорска си помислих, че има чисто голо дете Joy
И аз така. Много нелепо си е сложила крака. А който е снимал, няма око за тази работа.
Или в същност има твърде добро око. Търсена провокация.
Зависи кой снима и с каква цел ….Нещо като снимката на принц Уилям и неговият “среден пръст”.
Скрит текст:

# 3 520
Talkin’ about royals, кралят и принц Хари ще заравят томахавката (поне частично). Явно ще се срещат при следващото посещение на Хари в родината.

# 3 521
  • Glasgow
Дано няма лоши новини за крал Чарлз 😞

# 3 522
   Веселяшка, благодаря ти от сърце! Облече думите ми в снимки. Все пак, за мен остава загадка защо една толкова красива и талантлива жена като Аджани, почти съвършена, реши да направи това с лицето си, в търсене на миналата младост. Аз ще си я помня в ролите на Камий Клодел и кралица Марго.

# 3 523
Дано няма лоши новини за крал Чарлз 😞

Дано. Но от всичко не оставам с впечатление, че е в тази връзка. Знам ли.

# 3 524
  • Glasgow
Да, за годишнината на баба си щял да идва септември, но аз понеже имам лош личен опит в тези срещи след no contact и го прехвърлих😞

Общи условия

Активация на акаунт