Звездни Компромати - август'25

• 362 029
  • 3 727
  •   2
Отговори
# 3 555
Те коуч-ките станаха повече от желаещите за пробуждане. Да измислят нещо ново.

# 3 556
  • София
Маги /на Слави бившата/ - психотерапевт...Тия психотерапията за нищо си я нямат.

Видяхме я какъв психотерапевт е в Ергенът. Close

# 3 557
Шарлопова да вземе да си води семинари те в собствените хотели - Пампорово, Търново, Созопол. Така хем ще изкара някой допълнителен лев, хем ще види какво им куца в организацията на работа.
Нейните последни изяви ми приличат на тия лели, дето не си преминат къщата, ама ходят да оправят на другите живота.

# 3 558
Шарлопова да вземе да си води семинари те в собствените хотели - Пампорово, Търново, Созопол. Така хем ще изкара някой допълнителен лев, хем ще види какво им куца в организацията на работа.
Нейните последни изяви ми приличат на тия лели, дето не си преминат къщата, ама ходят да оправят на другите живота.

Опитва се да буустне бизнеса на гаджето. Това няма как да стане в нейните хотели.

# 3 559

Опитва се да буустне бизнеса на гаджето. Това няма как да стане в нейните хотели.
Семинари може и още как да се правят в хотелите й. Ама гаджето файда няма да има. Обаче да оставиш на втори план основния си източник на независимост - това не го разбирам. Или предполага, че там нещата ще вървят от самосебе си.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 13:50 от dariVale

# 3 560
Бизнеса на гаджето вървеше. Да не го сурне по нанадолнището с този лелински наклон.

# 3 561
  • София
Ако офертата включва билетите и е ОИ си е направо далавера.

# 3 562
  • Berlin
Бизнеса на гаджето вървеше. Да не го сурне по нанадолнището с този лелински наклон.
И аз това си помислих. Доколкото знам от сайта им, правят интересни и различни екскурзии, които не са за всеки… това с Бали и преоткриването не виждам с какво е по-различно от масовката.

# 3 563
Виктория Петрова станала на 47 години

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 12:49 от DiscoBiscuit

# 3 564
Предупреждавайте за jump  scare , при такива снимки. Добре,че вече пих първото кафе 😱

# 3 565
Бояна Шарлопова ще бъде опитен водач, който ще те преведе през ритуали, медитации, телесни практики и женски кръгове в Бали срещу скромната сума от 7400 лв.
Скрит текст:

Паник фрейм по принцип правят страхотни пътувания, това изобщо не е в техен стил 🙄
Паник фрейм преди правиха страхотни пътувания. От моята компания поне 7-8 човека им бяха дългогодишни клиенти и от 1-2 години вече не ходят. Тотално се смени концепцията. Преди хората, които посещаваха бяха приключенци, без претенции; в последните години е ад - хората, които ходят са мъжки и женски кифли, правят се снимки по цял ден, вдигат се дронове, за да им правят клипчета за инстаграм.
Скрит текст:
От миналата година са на вълна екскурзии тип запознаване с готини необвързани. Приятели бяха в Мароко на такава екскурзия за необвързани с надеждата да намерят сродна пътешественическа душа, но всички жени са били кифли, интересуващи се само от снимки и оплакващи се, че не било достатъчно луксозно.

# 3 566
Мария ще прави семинари “Как да накараме мУж да предложи брак”.

# 3 567
  • Glasgow
Аз дори мисля, че индиректно рекламира във форума. В темата ни за соло пътуваци някой пита за места/почивки дето да намираш компания (не е най удачната тема да питаш) и веднага някой препоръча тази агенция, на муж на Шарлопова.

# 3 568
Shailene Woodley на представянето на "Motor City" на 82 Филмов фестивал във Венеция
Скрит текст:

# 3 569
Паник Фрейм освен екзотиките правиха и едни партита на катамарани из Гърция, където май доста сингъли се сдвоиха (за кратко или по-дълго Simple Smile. )

Общи условия

Активация на акаунт