Звездни Компромати - август'25

• 361 802
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 3 525
Вероятно ще ме изтрият, но на мен Бачорска ми прилича на жена с дефицити.
А на мен пък Бачорски ми прилича на жена с дефицити. И как така Атанаската влезе в Звездни компромати?
Като говорим за красавици-Софи Марсо, според мен най-добрата Ана Каренина:

# 3 526
  • гр.Пловдив
Като говорим за красавици ,по нищо не отстъпва на изброените

# 3 527
С две различни половини на лицето .....
Далеч е от гореизброените красавици.

# 3 528
Еха, не с лоши чувства, но нищо общо няма, особено с Грейс Кели… 😅

# 3 529
Роклята ѝ я продава една “бизнесдама”, чийто салон посещава и рекламира, като шита от нея. Joy
Мила родна картинка Hug
Скрит текст:
Ние и преди сме я коментирали тази бизнесдама. Абсолютно всичко й е от шейн/тему/алиекспрес и го препродава на много високи цени. Тук правят само диадеми и лепят някакви камъни.

# 3 530
  • София
Като говорим за красавици ,по нищо не отстъпва на изброените
Наистина ли го мислиш?

# 3 531
Роклята ѝ я продава една “бизнесдама”, чийто салон посещава и рекламира, като шита от нея. Joy
Мила родна картинка Hug
Скрит текст:
Ние и преди сме я коментирали тази бизнесдама. Абсолютно всичко й е от шейн/тему/алиекспрес и го препродава на много високи цени. Тук правят само диадеми и лепят някакви камъни.

Тя е супер активна във ФБ, уж много работи, шие, създава мода. Много тъпо ако наистина препродава китайски боклуци..

# 3 532
Мила родна картинка Hug
Скрит текст:

Нищо ново.
Работих за белгийска известна марка известно време във финансовия отдел..Пазаруваха от Китай, имаше и дрехи на Esmara. Сменят етикетите и заминават като луксозни стоки в Белгия. Та това си е бизнес. Отива дизайнера и прави подбор на дрехите или в някои случай изготвяха колекции и там се изработват/шият. Така,че тази дама просто явно използва този бизнес модел.

# 3 533
Буков
Скрит текст:

# 3 534
  • София
Бояна Шарлопова ще бъде опитен водач, който ще те преведе през ритуали, медитации, телесни практики и женски кръгове в Бали срещу скромната сума от 7400 лв.
Скрит текст:

Паник фрейм по принцип правят страхотни пътувания, това изобщо не е в техен стил 🙄

# 3 535
  • До морето
Всички гурута използват духовни практики, Шарлопка използва телесни!!!!

# 3 536
  • на село
Това е фирмата на гаджето ѝ, предполагам. Той прави съвсем друг тип програми.

# 3 537
Всички гурута използват духовни практики, Шарлопка използва телесни!!!!
Добре, че са практики, не течности!

# 3 538
Там ходят само дами, за които тази сума не е проблем. Така, че не ги мислете.
По необяснимо е защо има толкова много жени, които все се търсят и не се намират.
Какво правят толкова години и как все се губят, че се налага да ходят на м@н@та си за да търсят същността си и да се свързват със себе си.
С кого са били свързани досега?

# 3 539
Mads Mikkelsen
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт