Звездни Компромати - август'25

• 372 167
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 3 600
И на двете ми харесва как им стои.

# 3 601
Роклята беше невероятна на живо, Соня Йончева я сложи след антракта, когато вече беше тъмно и се видя цялата й красота от блестящия ефект, беше наистина като богиня, пък нека да е малко по-пищна.
страхотна е с нея.
На мен ми харесва повече на човек с извивки.

# 3 602
Shailene Woodley на представянето на "Motor City" на 82 Филмов фестивал във Венеция
Скрит текст:

Много секси и стои тази рокля!

# 3 603
На мен и двете много ми харесват с роклята. Катрин обаче е болезнено слаба далеч отпреди диагнозата си.

# 3 604
Мария Бакалова и Дейв Батиста били официално двойка?
Ако е истина- много й завиждам.

# 3 605
  • софия
На мен и двете много ми харесват с роклята. Катрин обаче е болезнено слаба далеч отпреди диагнозата си.
+1 Харесва ми как седи и на двете.
Това е красива рокля!

# 3 606
ХикселКа с майка си.

Скрит текст:

ХикселКа в гръб. Снимат я синовете й, предполагам... на мен ми е ту мъч за тоалет в компанията на собствените ти синове, но какво разбирам аз от духовен сексапил (не обикновен и не просташки)...

Скрит текст:

# 3 607
Нели, ако четеш тук, моля те потренирай малко и другият път се постарай повече с обработката.Trollface
Скрит текст:
Скрит текст:

# 3 608
На мен ми харесва Нели, усмихната, с женствени извивки, не е модел, но не е и дебелана - повлекана..

# 3 609
Бая далеч е от малък М, Елеята. Още ли си продава дрехите?

# 3 610
За роклята аз определено съм отбор Йончева. Стои ми повече като сценична тази рокля, не като принцеска. Прекалено много блясък е това за една принцеса. За сцената обаче е топ и нашето момиче е супер в нея.

# 3 611
Willem Dafoe
Скрит текст:

# 3 612
Добре де, тази жена с прозрачната рокля е на Макай в Балчик, плажно заведение със собствен плаж отстрани. Реално й куцат само чепиците и чантето 😆, по алеата не са по облечени…
На жена на плаж ѝ се виждат краката! 🤐
Накъде отива този свят.... ?! 🙃

Не е на плаж, бубенце. С дамска чанта и официален тоалет се ходи не на плаж. И не е проблем, че й се виждат краката. Не си забавен, нито остроумен.

# 3 613
https://www.youtube.com/watch?v=BBEZgzslRVg
Попадна ми интервю с Крум Савов и видеото със Стъки и Офелия Туджарова. Чудя се ще ни го дават ли още по всички телевизии Стъки, за да слушаме с жена му как ходят на църква и са добри християни.
Напоследък за съжаление ми се случва често да видя как някой мъж избива агресия към жена, тинейджър, дете, изобщо към по-слаб комплексите си и да не кажа какво друго. Наскоро ми се случи напомпан мъж да избива насъбраната си неудовлетвореност към сина ми тинейджър и то пред мен.
Между другото още преди години, когато я питаха тя с какво се занимава в момента в някакво интервю и гледах и него, и къщата им, се чудех с какво се издържат. Наскоро прочетох и историите с рекетите му на плажа и отрязаната глава на кучето.
Офелия Туджарова каза, че и е искал пари, за да се явява на състезания.
Той с каква наглост обясни, че това, което виждаме във видеото, е тренировка за следващ мач, не е нещо друго разбира се, защото тренировките никога не спират.
Синът ми е ходил любителски на два бойни спорта и знам колко е важно треньорът да е отговорен възрастен, на който можеш да довериш и средата по време на тренировки да е защитена.
Предполагам, че ще бъде заметено.

# 3 614
Shailene Woodley
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт