Кралски работи и клюки - август 2025

• 75 968
  • 1 050
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Кралицата е страхотна!
Бяло и златно е винаги чудесна комбинация, особено с този тен 🙂

# 151
И двата пъти много ми харесва.

# 152
  • Някъде там
Честити 44 на Меган.

На Летисия  роклята много ми напомняше на ето тази нейна и мислех, че са една марка, но е нова, италианска марка. Явно си го харесва този модел..

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 17:31 от daviz

# 153
Летисия е страхотна, от - до.
Чудесна прическа, хубав модел и цвят рокля, обувките и чантата са топ. Гривната е много нестандартна и оригинална.
Тенът й е за завиждане Grinning

# 154
Шарлот и Уилям на корицата на списание Hello.

# 155
Аз пък искам да видя снимки на порасналите деца на Меган...

# 156
Понеже писах колко царствени са булчинските рокли на Катрин и Южени и на обикновени булки биха стояли претенциозно, но не качих снимки на сватбения тоалет на Южени, ето:

Принцесата носи тиарата, която се смята за най-скъпата и престижна в колекцията на британския монарх -  Greville Emerald Kokoshnik Tiara (на стойност между 12 и 18 милиона долара).
Просто отива на зелените ѝ очи. Smiley

Изумрудените ѝ обеци са подарък от младоженеца.

Роклята за вечерния прием също е много царствена и съобразена с това, че я носи принцеса. Изработена е от британски копринен шифон и включва пелерина, фино бродирана с бялата роза на Йорк, събрана в долната част на гърба и драпирана в меко плисиран шлейф по цялата дължина.

# 157
Втората рокля на Южини е много интересна, макар че не знам дали горната част ми харесва. Но цвета също е много нестандартен.

# 158
Наистина беше много впечатляваща булка Южени. На мен и Беатрис ми хареса. Хареса ми, че и двете имаха своя идентичност при избора на рокли. Ако добре помня, Беа ползва рокля на Кралицата.  Много затрогващ жест.

# 159
Южени беше много хубава булка!
Втората рокля също много ми харесва.

Всичко беше изпипано от-до!

# 160
Не знам дали ми харесва в бюста много на Южени роклята, някак се хвърля в очи повече от деколте Simple Smile Не, че съм против хубав бюст, всъщност е красиво.

На Беатрис определено не ми хареса,  удължаването на роклята не стоеше добре, не беше автентично, изглеждаше си точно като наставяна.

# 161
Честит рожден ден на тази икона! 44 изглеждат невероятно 🥰

# 162
  • София
Много красива снимка на рожденичката, нова ли е?

# 163
От тази година е, от фотосесисията за подкаста й.

# 164

Тази корица е за повторно копиране. Катрин с годежа си с Уилям е по кориците на списанията, Шарлот от раждането си е известна. Прекрасна е малката принцеса. Дано родителите ѝ съумеят още дълго да и осигурят контролирани публични изяви.

Общи условия

Активация на акаунт