Кралски работи и клюки - август 2025

• 75 916
  • 1 050
  •   1
Отговори
# 45
Ухаа, как са се награбили. 😄😄 Ясно защо липсва Кристиян, явно се забавляват с приятелката. Нека да живее сега и да опита каквото иска докато е млад, а като дойде време да се ожени и да бъде примерен съпруг, който се е наживял и да държи на жена си и семейството.

# 46
Не знам дали и колко богати са Спенсър, но ето няколко факта за брата на Даяна:
- не поддържа контакт с никое от децата си
- не е поканен на сватбите на дъщерите си
- разведе се миналата година с много стойностна съпруга №4, заради любовна история с археоложка, правила разкопки на територията на имението.
- съпруга №4 има основна заслуга за качествено реновиране на замъка Олторп, за да вземат някой лев от туризъм
- запратен (типично за времето си) на 8 годишна възраст в интернат в който претърпял физическо, психическо и сексуално насилие . Ей това не мога да го разбера - разбили си брака и живота майката и бащата на Даяна, докато не се роди наследник и накрая - на 8 годишна възраст го дай на чуждите да го възпитават.
- отказал на сестра си да я приюти след развода й с Чарлз
- за сметка на това - драпал със зъби нокти да си я прибере след смъртта й (най-вероятно с комерсиална цел)
- гроба на Даяна е самотен на островче в езеро в имота Олторп (нехристиянско, според мен) Много често фасадата на гробницата е буренясала и запусната, но от време на време - чистят и боядисват в началото на туристическия сезон.

Айде на 19 Даяна не е знаела къде отива и какво да прави. Ами на 30, с две деца и в крайна сметка майка на престолонаследника?
Като си изпълнила дълга с ражданията и отпръпването на децата  и го ударила през просото. То охранители, учители по езда, лекар-пакистанец и кой ли не и накрая Доди. Щото всичките й приятели отишли някъде на ваканция, пък след развода никой не я каел в компанията си. Нямала е за пет пари съзнание какво й е положението (макар и разведена) и с от какви контакти е по-добре да се въздържа.
Чарлз й е виновен, че не си е сложила колана. Хари няма как да поведе кампания за безопасност на пътя, защото
и през ум не му минава, че майка му има някаква вина за случилото се.

ПП Рейтинга на краля и монархията няма да го коментирам, защо има много ако и обаче, които отличават сегашните мнения с тези за предходния монарх.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 16:52 от dariVale

# 47
Питър Филипс и Хариет Спърлинг потвърдиха годежа си след година връзка.

В изявление, издадено за двойката от Джерард Франклин, се казва: „Г-н Питър Филипс, син на Нейно Кралско Височество принцеса Ан и капитан Марк Филипс, и г-жа Хариет Спърлинг, дъщеря на покойния г-н Рупърт Сандърс и г-жа Мери Сандърс от Глостършър, днес потвърдиха официалния си годеж."

„И двете семейства бяха съвместно информирани за обявяването и бяха във възторг от прекрасната новина за годежа. Техни Величества Кралят и Кралицата, Принцът и Принцесата на Уелс бяха информирани за обявяването. Все още не е определена официална дата за сватбата."

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 16:40 от Tinо

# 48
Аз пък съм на мнение, че Даяна, въпреки младостта си, е била много наясно къде се омъжва и какво се очаква от нея. Тя е от аристократично семейство, Чарлс е искал да се ожени за сестра ѝ, движели са се в едни и същи кръгове и хора. Той не е някой, който тя среща за първи път на сватбата. Познавала го е, знаела е кой е той, знаела е и за Камила. На 19г. вече не е била и дете.

# 49
Скрит текст:
Странно ми е да чета толкова грозни думи за Даяна от жени, които сипят трели по адрес на Уилям и семейството му.
Ако Даяна беше жива тази фамилия щеше да бъде много, много различна. Вероятно по-модерна, децата вероятно по-щастливи и сигурни в стъпките си.
Камила успя да преодолее негативното мнение и вече седи на около 49% подкрепа от страна на британците, което е атестат за тихата и непоколебима подкрепа към Чарлз.
Тъжна е съдбата на Чарлз и Даяна, преплетени са дълг, родови отношения и едни стари разбирания за живота.

Много ми хареса роклята на Мери, а Кристиян се очертава като разбивач на сърца  Heart Eyes

# 50
Аз пък съм на мнение, че Даяна, въпреки младостта си, е била много наясно къде се омъжва и какво се очаква от нея. Тя е от аристократично семейство, Чарлс е искал да се ожени за сестра ѝ, движели са се в едни и същи кръгове и хора. Той не е някой, който тя среща за първи път на сватбата. Познавала го е, знаела е кой е той, знаела е и за Камила. На 19г. вече не е била и дете.
Не е съвсем точно мнението ви. Чарлз не е искал да се жени за сестра й, а са излизали. Когато на въпрос от медиите тя заявява, че няма намерение да се омъжва той прекъсва отношения. Това обаче само показва, че се е замислял за задълбочаване, но не сериозно. Даяна и Чарлз не са се движели в едни и същи кръгове, защото тя е била непълнолетна, когато той е ергенувал (така да се каже). Имат 13 години разлика.
Камила и Чарлз имат връзка от началото на 1971 г., когато Даяна е на 10. Споделят общи интереси - лов и езда.
Даяна не е знаела за Камила в началото, а започва да подозира след годежа по време на подготовката на сватбата.
Тогава интимните отношения на Чарлз с Камила са прекратени, но Даяна е млада, неуверена, психически лабилна, параноична. И отравя живота на двама им с Чарлз с поведението и истериите си.
Вземете да попрочетете - има толкова безкрайно много статии в интернет, както и няколко добри книги.
Трябва да кажа, че когато излезе книгата на Андрю Мортън - "Даяна нейната истинска история", която би трябвало да разчувства хората колко препатила е Даяна в брака си - четях и се чудех: "тая жена защо не се е постарала да хареса поне едно от хобитата на мъжа си и да го споделя с него, за да могат да се приобщят един към друг". Не, че съм била голям пророк, но от позицията на времето и опита се вижда къде и какви са грешките на самата Даяна. Не че Чарлз е безгрешен, но не е само той разрушителя на брака. Определено той е положил достатъчно усилия да се получат нещата, докато нейните са били по-скоро в обратната посока.

# 51
Страхотни новини за Питър и Хариет, дано има скоро кралска сватба, гледа ми се пищност и красота.
Ще чакаме снимки на пръстена, че на тази снимка не се вижда много добре.

# 52
  • Някъде там
Скрит текст:
Странно ми е да чета толкова грозни думи за Даяна от жени, които сипят трели по адрес на Уилям и семейството му.
Ако Даяна беше жива тази фамилия щеше да бъде много, много различна. Вероятно по-модерна, децата вероятно по-щастливи и сигурни в стъпките си.
Камила успя да преодолее негативното мнение и вече седи на около 49% подкрепа от страна на британците, което е атестат за тихата и непоколебима подкрепа към Чарлз.
Тъжна е съдбата на Чарлз и Даяна, преплетени са дълг, родови отношения и едни стари разбирания за живота.

Много ми хареса роклята на Мери, а Кристиян се очертава като разбивач на сърца  Heart Eyes
 Френска е. Явно са пазарували докато бяха в шатото.
Много я харесвам и аз.

Е тя  Ема Нигард си му е гадже отдавна, след Индия.
Даже на рождения ден на Изабела беше. С кафявото палто.

# 53
Същото момиче ли е това?

# 54
  • Някъде там
Не. Това е Индия.

# 55
Не е съвсем точно мнението ви. Чарлз не е искал да се жени за сестра й, а са излизали. Когато на въпрос от медиите тя заявява, че няма намерение да се омъжва той прекъсва отношения. Това обаче само показва, че се е замислял за задълбочаване, но не сериозно. Даяна и Чарлз не са се движели в едни и същи кръгове, защото тя е била непълнолетна, когато той е ергенувал (така да се каже). Имат 13 години разлика.
Камила и Чарлз имат връзка от началото на 1971 г., когато Даяна е на 10. Споделят общи интереси - лов и езда.
Даяна не е знаела за Камила в началото, а започва да подозира след годежа по време на подготовката на сватбата.
Тогава интимните отношения на Чарлз с Камила са прекратени, но Даяна е млада, неуверена, психически лабилна, параноична. И отравя живота на двама им с Чарлз с поведението и истериите си.
Вземете да попрочетете - има толкова безкрайно много статии в интернет, както и няколко добри книги.
Трябва да кажа, че когато излезе книгата на Андрю Мортън - "Даяна нейната истинска история", която би трябвало да разчувства хората колко препатила е Даяна в брака си - четях и се чудех: "тая жена защо не се е постарала да хареса поне едно от хобитата на мъжа си и да го споделя с него, за да могат да се приобщят един към друг". Не, че съм била голям пророк, но от позицията на времето и опита се вижда къде и какви са грешките на самата Даяна. Не че Чарлз е безгрешен, но не е само той разрушителя на брака. Определено той е положил достатъчно усилия да се получат нещата, докато нейните са били по-скоро в обратната посока.

Чела съм ги, затова смятам, че тя е била наясно какво прави.
Може да не пиша хронологически точно какво е ставало, но поне за това съм почти убедена. Wink
Дълги години смятах, че тя е жертва, точно след книгата на Мортън промених мнението си.

# 56
  • Пловдив
Благодаря за темата! Flowers Sunflower

От пръстените  харесах най-много тези на Южени и на Сара.

По книгата на Андрю Мортън - "Даяна нейната истинска история" имаше и филм, даваха го още докато тя беше жива. Още в началото играеше балет и когато я попитаха каква иска да стане отговори "Принцеса или балерина". Мъжът ми тогава каза "Тази е взела този само за да е принцеса, то е ясно де, като го види човек". И нищо не можеше да го убеди в обратното. Честно казано и аз като гледам Чарлз като млад не ми се струва вероятно тя да е влюбена в него. Не че държа особено на външния вид, но при него, поне според мен е много зле работата. Като стар или вече привикнах или е  станал малко  по-симпатичен. А иначе му симпатизирам, въпреки външния вид.

# 57
Пръстенът на Меган преди корекциите е супер, след корекциите изглежда евтин и обикновен. Пръстенът на Даяна никога не съм го харесвала, сякаш има и кофти енергия.

Кристиян си е любовчия, нали на едно парти се бе целувал с няколко момичета едновременно. Писаха по медиите, имаше и клипчета.

Почва ерата на младите принцове и принцеси на 18+. Нека купонясват, млади са. Дано обаче е с мярка. Нагледали сме се на снимки на един пиян, залян принц, който е почти в несвяст или гол или в нациска униформа. Дано младите не повтарят изцепките му.

# 58

Много ми хареса роклята на Мери, а Кристиян се очертава като разбивач на сърца  Heart Eyes
Къде ги прочетохте грозните думи? Или не ви допада грозната действителност и обвинявате вестоносеца?
Споделяме, което сме прочели, помислили, почувствали. Не намирам конфликт в това - да харесвам Уилям и да имам реалистична представа за майка му (по моите стандарти реалистична). Ако не харесам нещо в Уилям, също бих го споделила (ако не бъде изтрито, както става често в тази тема).
Симпатизирам на Чарлз изключително, но това не пречи да имам мнение, че опитите му да избягва конфронтации граничат със слабост на характера.
Не е важно да сипеш суперлативи за някой харесван. Важно е да виждаш недостатъците му и пак да го харесваш.  И да извлечеш поуки за себе си и своя живот.

ПП Ако Даяна беше жива бих казала, че на Уилям щеше да му бъде още по трудно. Предвид характера, който показва в зряла възраст мисля, че не би одобрявал голяма част от нейните житейски решения. Разбира се, ако тя беше продължила по пътя, на който едва беше стъпила след развода.

ПП ЗлаВещица - мъжа ти има учудващо добра интуиция като за мъж Wink За Чалрз са писали, че при близък контакт е харизматичен и завладяващ. С тънко чувство за хумор, ерудиран. Има убийствено тяло. Не подценявай красотата на несиметрията. Веднага ми идват на ум - Жан Пол Белмондо, Жерар Депардийо и още знайни и незнайни чаровни грозници.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 17:38 от dariVale

# 59
„Моето авантюристично (и дръзко) малко момченце 🏔 как си вече почти на 2? Всички казват, че минава бързо... но аз не осъзнавах, че ще бъде толкова бързо 🥹.“

Малкия е опасен, но си личи колко време отделят да са сред природата и те, Иниго няма страх от нищо. 😄

https://www.instagram.com/reel/DM0LurSoxfq/

Общи условия

Активация на акаунт