Кралски работи и клюки - август 2025

• 75 923
  • 1 050
  •   1
Отговори
# 60
Влече си ги явно цялото семейство купоните и алкохола.
“Бъдещата кралица на Норвегия е заменила дворцовия живот със студентско жилище и беше забелязана да се установява в университета в Сидни с класически магазин за алкохол.
Днес тя беше видяна за първи път от записването си, мъкнейки кутия вино обратно в студентското си общежитие в Кампердаун.”

Нещо много гнило има в това семейство.

# 61
  • София
Какво гнило може да има да си купиш вино - може купон да си организират младежите. И дано - кога, ако не сега е времето за забавления?! Пази боже от по тия дето са по-католици от папата...

Датчаните всичките са много готини, малката  бузанка е страшен бонбон. Най-много ми харесва полата на Изабела, блузата не, с друга бяла по-лятна ще е върхът.
На Мери роклята е много хубава, има романтично ретро усещане - само цветово не е моето.
На Кристиан май предното гадже повече ми харесва.

Времето наистина лети

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 19:40 от Lana

# 62
„Моето авантюристично (и дръзко) малко момченце 🏔 как си вече почти на 2? Всички казват, че минава бързо... но аз не осъзнавах, че ще бъде толкова бързо 🥹.“

Малкия е опасен, но си личи колко време отделят да са сред природата и те, Иниго няма страх от нищо. 😄

https://www.instagram.com/reel/DM0LurSoxfq/

Хващам се за този пост, изпуснах нишката на темата някакво време, но все пак ... Индиго на 2, Зара и Майк - 14 години от сватбата Flushed кога мина това време, как летиии

Много интересни неща иззад кулисите на Кенсингтън в края на предишната тема Simple Smile
Работят си тихо и кротко като пчелички и успехите говорят сами за себе си Hands Clap

# 63
Не знам, защо в темата периодично се ровят костите на Даяна, загинала трагично преди почти 30 г.
Някой спомена, че ако си била сложила колана в колата, щяла да е жива. Това са хипотези. Нито през 2025 г., нито през далечната 1997 г. возещите се в лимузини и скъпи коли отзад слагат колани. Въобще не съм сигурна, че в подобни коли има колани за задните седалки.

# 64
На мен ми е странен непукизмът, който демонстрира(т) спрямо алкохола, поведението на Мариус като цяло, дори и болестта на Метте-Марит, която тук е била описвана като смъртоносна.
Ако имам брат злоупотребяващ с алкохол и не само, бих била отвратена и предпазлива, а ако имах болна майка, то бих се стремяла към по-здравословен начин на живот. Да избегна техните грешки. При умираща майка, както съм чела тук, да отидеш на хиляди километри. Или болестта на Метте-Марит е била силно преувеличена или просто не им пука.

А какво става с братът на Ингрид-Александра? Той завърши гимназия преди година-две и оттогава нищо не се е чувало за продължаване на образованието му. Той ѝ брат му Мариус си остана с гимназията и сега безделничи. Тук пишеше, че ще става работещ роял, но затова не трябва ли нещо повече от гимназия, някаква подготовка, образование? Всички учат висше от младите рояли.

Deni-meni, а високата скорост и алкохолът? И те ли не могат да се избегнат? Да не се качваш при пиян шофьор и такъв който шофира рисково?

# 65
Изпратиха я в Австралия,  за да я отдалечава от скандала с брат й. Изобщо не вярвам, че там е било най-доброто място 😀
Но всъдруго се замислям и то е в каква точно среда са израснали и на какво са ставали свидетели.

Изчезна Фенрис с новините от там, поне разбира езика и можеше да дава информация, дано се върне скоро.

# 66
Това едно на ръка. И добре почерпени сме ги виждали даже. Нееднократно.
Нищо странно и страшно за млади, необвързани студенти.
Прекален светец и Богу не е драг.

# 67
Ингрид е млада,да я оставим да си изживее студентските години. Колкото по- далеч от майка и и компрометирания и брат, толкова по-добре и по- здравословно е за това момиче. Едно време Елизабет осигури медиен комфорт на Уилям през студентските му години, човекът се наживя, намери свястна жена и прави каквото трябва. Същият комфорт се полага на всички млади кралски особи, които ще носят корона един ден и ще демонстрират поведение и пример.

# 68
Тино, другият брат нямало да бъде работещ роял, Фенрис такава информация писа преди време.
Deni-meni, а високата скорост и алкохолът? И те ли не могат да се избегнат? Да не се качваш при пиян шофьор и такъв който шофира рисково?
Много фактори са се насъбрали там - нетрезво състояние + високата скорост + липсата на колани.
Жалко за погубените животи.
Аз друго се чудя обаче - защо бързаш?! За къде?! При положение,  че е известен фактът, че Даяна сама се е обаждане на папараците. Може точно тази вечер да не й е било кеф за снимки, но какво толкова би могло да стане, че да има нужда да се шофира като на F1 .....

# 69
  • Някъде там
Датчаните всичките са много готини, малката  бузанка е страшен бонбон. Най-много ми харесва полата на Изабела, блузата не, с друга бяла по-лятна ще е върхът.
На Мери роклята е много хубава, има романтично ретро усещане - само цветово не е моето.
На Кристиан май предното гадже повече ми харесва.

Времето наистина лети

Какви бонбони сладки бяха Леонор и София.
Нали ? Забавляваха всички заедно, личи им че са си близки с братовчедите, естествени и непринудени. Танцуваха пяха и пляскаха с малките,  забавляваха се.
И пак не мина без инцидент. Патица се блъсна в сградата на двореца и шокира младежите.Много тъжно за птицата и на младежите им стана гадно.

# 70
Не знам, защо в темата периодично се ровят костите на Даяна, загинала трагично преди почти 30 г.
Някой спомена, че ако си била сложила колана в колата, щяла да е жива. Това са хипотези. Нито през 2025 г., нито през далечната 1997 г. возещите се в лимузини и скъпи коли отзад слагат колани. Въобще не съм сигурна, че в подобни коли има колани за задните седалки.
Прочети тези две статии и не пиши глупости по отношение на коланите.
https://forum.opelclub-bg.net/index.php?/topic/8992-%D0%B8%D1%81 … 0%BB%D0%BA%D0%B8/

https://carmarket.bg/saveti/mitovete-svyrzani-s-predpaznite-kolani-8858

В Германия са задължителни от 1976 г. !!!  за всички пътници в колата.
Мерцедеса, в който загина  Даяна е лек автомобил от висок клас. С всички системи за безопасност, които са задължителни през 1997, включително колани за пътниците на задните седалки.
Умните пътници във фаталната нощ очевидно са решили да не ги използват. И доказаха за пореден път статистиките, че коланите спасяват човешки живот. Доди е умрял на място от полиорганна травма от удара в облегалката на шофьора.
Статия с обасненията за конкретните физически причини за смъртта им, която звучи напълно логично и достоверно, имайки предвид десетките други подобни обяснения на подобни случаи, които съм чела. https://www-marica-bg.cdn.ampproject.org/v/s/www.marica.bg/svqt/ … -na-greshno-mqsto
Сигурно още има някои в покрайнините на Европа като нас, да не слагат колани. Но то идиоти има винаги и навсякъде. Не е задължително да са богаташи с луксозни коли.
Лимузина е друг вид автомобил. В нея има преграда между шофьора и пътниците.
Доди е бил самонадеян плейбой, който всячески се е опитвал да се изфука пред Даяна. А тя - достатъчно глупава и безотговорна, че да търчи от кола в кола уж да не я снимат папараците и да не сложи предпазния колан.
Може и да й е харесвала играта на котка и мишка с фотографите, кой знае.

И не виждам какво ви възмущава обсъждането на Даяниното житие-битие. Много сериозен пример какво да не прави човек с живота си е. След като Хари на лягане и на ставане й повдига костите публично, защо не и ние.

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 06:05 от dariVale

# 71
Явно дългогодишните усилия на пиарите на Чарлз и кралското семейство по чистене на имиджа му с Камила през дискредитиране на Даяна добра работа са свършили. Тази жена умря обичана и беше изпратена от цялата нация като никоя друга, а смъртта и едва не гътна монархията, включително и се говореше за прескачане на реда на Чарлз и Камила всъщност съвсем наскоро получи публичната благословия да бъде кралица. Дори така и не посмя да се нарече принцеса на Уелс...

Колкото до пияния шофьор, това е съвсем не общоприета хипотеза, там има повече загадки, отколкото изяснени неща.
Даже ми се ще да напомня, че най-споделяното меме от сватбата на Хари, на което кралицата гледа намусено към Мегън намекваше за организиране на катастрофа,... Общественото съзнание не може така лесно да се манипулира даже с цялата власт на фирмата.

https://akm-img-a-in.tosshub.com/indiatoday/images/bodyeditor/20 … NiC.RigKhDkHbmmjE

Колкото до момичето с виното, какво толкова има в една бутилка вино, дори не е твърд алкохол.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 22:52 от Iris04

# 72
  • София
Убийството на Даяна, организирано от АКС граничи с фантасмагория. Нали е ясно, че монархията е конституционна и няма почти никаква власт. Подобно действие би изисквало намесата на правителството, за да се задействат съответните тайни служби.
За мен смъртта на Даяна е в следствие на нелеп инцидент. От който има две основни жертви - Уилям и Хари. При Хари явно е по-голяма травмата, както стана ясно от публикуваната му книга. Мъката на детето е трансформирана в гняв и злоба на млад човек към семейството му, включително брат му. Уилям е като затворена мида, не се знае какво чувства.

# 73
Ехее, и аз като бях на 12 вярвах в тази теория на конспирацията, много беше вървежна. Слава Богу,  пораснах, поумнях,  попрочетох  😀

Мисля всичко тръгна от слухът,  че Даяна е бременна от Доди и са се опитали да го скрият от пресата. В което напълно откривам логика, тази информация на никому не е нужна, а само може да нарани.  Но да оркестрираш на чужда територия такова нещо ... Joy

# 74
Явно дългогодишните усилия на пиарите на Чарлз и кралското семейство по чистене на имиджа му с Камила през дискредитиране на Даяна добра работа са свършили. Тази жена умря обичана и беше изпратена от цялата нация като никоя друга,а смъртта и едва не гътна монархията, включително и се говореше за прескачане на реда на Чарлз и Камила всъщност съвсем наскоро получи публичната благословия да бъде кралица. Дори така и не посмя да се нарече принцеса на Уелс...
Няма нужда от усилия на пиари. Има достатъчно нейни интервюта и словоизлияния, за да си създаде всеки мнение. Всеки има собствено мнение, което споделя. Други пък си създават фалшива представа за Даяна, сякаш е била най-перфектната, едва ли не спасителката на света.
Интересно как едва не бутнали монархията, като само с намеса на правителството може да стане. Както и уж убийството ѝ.
Та може ли да кажеш какво значи това? Простести ли е имало, какво ли? Референдум? Та толкова категорично го твърдиш.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 23:15 от Tinо

Общи условия

Активация на акаунт