Кралски работи и клюки - август 2025

• 75 316
  • 1 050
  •   1
Отговори
# 840
Април, и аз на нея най-харесвам как седят тези шапки, много елегантно седят. Но тя почти няма модел шапка, която да не ѝ ходи.

Колко да е освежена не знам, но със сигурност не е като други роялки опъната. Аз виждам бръчки над едната вежда дори. 😄

# 841
Дейлито и те са писали, че Кейт била с няколко тона по-светла коса, та може и да е права потребителката, която го предположи.

# 842

Уилям, Уилям … 😂

# 843
Затова не носи килт. 😆

# 844
JoyJoy
Този Уилям!

# 845
Същ Уилям Уолъс от емблематичната сцена от  "Смело сърце". Joy

# 846
Затова не носи килт. 😆
И аз това аи помислих. 😂
Диво детенце си е бил, затова пък сега е толкова възпитан и сдържан мъж.

# 847
  • София
Изобщо не го носи по правилата.
Да се надяваме в бъдеще да носи килт и да е както си трябва - какви са тези гащи отдолу?!
По без бельо трябва да е. Satisfied

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 12:08 от Eiger

# 848
Не виждам промяна в цвета на косата на Катрин - изглежда същия, с който бе на Уимбълдън

# 849
Жалко, че не се вижда с каква шапка е Софи.

# 850
  • Някъде там
Преди да посети днес националния парк Бьорнлендетс,  Виктория присъства на вечеря в областната резиденция на губернатора на Västerbottens län Хелене Хелмарк Кнутсон.
Хубава Виктория.

# 851
Преди да посети днес националния парк Бьорнлендетс,  Виктория присъства на вечеря в областната резиденция на губернатора на Västerbottens län Хелене Хелмарк Кнутсон.
Хубава Виктория.

Много ми харесва Виктория днес, полата е прекрасна.

# 852
Виктория много рядко ми харесва, но тук е много добре. И с тези обувки, чудесен завършек на визията.

# 853
Ръкавите, по-скоро дължината им,  не ми харесват изобщо, полата е красива.

# 854
Всеки може да пише каквото си иска. Така разбрах, когато последно обсъждахме авторът на нова книга, в която се разказваше за добрите отношения между Уилям и брат му.

Общи условия

Активация на акаунт