Кралски работи и клюки - август 2025

• 75 273
  • 1 050
  •   1
Отговори
# 885
Не е само в зимните. Сега се сетих, че self portrait, които коментирахме наскоро имат доста буклета с къс ръкав.

Не претендирам да съм особено запозната, ама значи няма такъв ретро вайб буклето щом никога не е излизало от мода.

# 886
Обожавам букле за сака и палта, седи ми супер елегантно и изискано. От много години е модерно, дори и по бюджетните марки го предлагат.

# 887
Пореден урок по стил. Много елегантна е кралицата. Много ми харесва целия тоалет, дори и сандалите.
На мен ми  са с чантичката и диадемата много добре ми стоят обувките.
Чудесно за лятна обиколка. Брошката също изключително подходяща за обиколка на Дания с кораба

Ох, и чантичката много ми хареса. На мен сакото ми се струва много по- тънко от зимните и есенни букле сака. То се вижда, че е тънко като лист. Пък и не вярвам да излезе с нещо, което не и е удобно.

# 888
  • Някъде там
Не е само в зимните. Сега се сетих, че self portrait, които коментирахме наскоро имат доста буклета с къс ръкав.

Не претендирам да съм особено запозната, ама значи няма такъв ретро вайб буклето щом никога не е излизало от мода.
Масово роклите им са с букле в горната и тюл или тънък плат с дантела в долната. Дори без ръкави имат. Май Маделин имаше такава?
Мери много носи букле, още от първите години като принцеса и има страшно много модели.
Това сако е носено 2011-та за първи път, но то пък се оказа, че не е букле.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 09:02 от daviz

# 889
Ей с тези обувки си предстваих това сако и пола... хем не са съвсем летните сандали, хем на са всесезонните им стилето...

# 890
За мен не сакото е проблемът в аутфита на Мери, а полата. Материята не ми харесва, модела е никакъв и не дава хубав силует, много е вдигната и талията. Малко ми изглежда все едно се е омотала в парче плат.
Сандалите също не се връзват с нищо по нея, нито стилово, нито цветово.

# 891
Дам, някой каза, че Мери е урок по стил. С червената рокля и сако е такава кукличка.

# 892
  • Някъде там
Ох, и чантичката много ми хареса. На мен сакото ми се струва много по- тънко от зимните и есенни букле сака. То се вижда, че е тънко като лист. Пък и не вярвам да излезе с нещо, което не и е удобно.
Тук се вижда това което казваш. Супер фино и тъничко е.

Разкошна снимка.Heart

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 09:08 от daviz

# 893
Всички показани комбинации на Мери на букле с нещо си са страхотни.

# 894
Буклето се носи от години от всички кралски дами. Той е наложен най-вече от Chanel, тъй като Коко Шанел въвежда през 50-те години емблематичните си жакети и костюми от букле, които и до днес са символ на марката.

Елизабет имаше страхотна колекция от букле палта.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 16:37 от Moderator (Bubanka)

# 895
Хаха, да давиз, то направо прозрачно изглежда в контражур Joy
Много хубава снимка на Фреди и Мери. И двамата в синьо, за морската тематика Blue Heart

# 896
  • Някъде там
Хаха, да давиз, то направо прозрачно изглежда в контражур Joy
Много хубава снимка на Фреди и Мери. И двамата в синьо, за морската тематика Blue Heart
И вече преоблечени подходящо за следващото приключение.

Крал Фредерик и кралица Мери пристигнаха на Råbjerg Mile, където се срещат с младшите рейнджъри на община Фредериксхавн. След това на краля и кралицата ще бъде организиран поход с екскурзовод в една от най-големите дюни в Европа.

# 897
Екстра са, спортни и двамата.

# 898
  • Някъде там
Официалните портрети на бъдещите велики херцози.
Красива рокля.
Харесва ми портрета.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 08:53 от daviz

# 899
Много е симпатична Стефани. Не е красавица, но е мила и приветлива жена. Мъжът ѝ също изглежда спокоен, уравновесен човек. Харесвам ги и двамата. А децата са бонбони 🥰

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 17:05 от Moderator (Bubanka)

Общи условия

Активация на акаунт