Да ти метна моите 4-5 да ги свалиш

Сега съм си купила и нови екипи, да имам мотивация горката че след цял ден на "тръстиката", два часа ме гърчи треньорът 😸

Аз вярно че преди това бях на гости при нашите, но и не е съвсем да съм го ударила на разврат там. Но си бях задържала вода, дори ден-два след като се върнах, а бих очаквала за това време да я изкарам. И като се почна едно пикаене... Хора, сутринта в деня когато видимо изхвърлях се бях теглила. Бях си действително по-тегка от преди гостито,не ми е драма. От любопитство се претеглих и на другия ден... 2.300кг разлика надолу 🤣 Станах си колкото си бях преди, де, не мислете че съм се свършила. Но чак смешно ми стана. Как ги правя тия работи и аз не знам, по-логично ми звучеше да я изкарам тая вода в първите ден-два като се прибрах, а не още да си я разнасям...
Но не се сещам нищо специфично, което да помогне. По-скоро просто се върнах в нормално състояние, аз рядко задържам така. Но ти си стриктна с храната, не си в никакъв случай застояла, имаш ли реално съществена вода за изхвърляне? 
На мен не ми звучи вкусно това нещо за кюфтета и въобще с месо, но ако на теб ти допада - защо не? Аз съм предубедена, де, ненавиждам анасон и всичко което мирише подобно.
От бебе я мразя тая миризма, вероятно я свързвам с коликите че за тях са ми давали чай от анасон и пак бая съм се мъчила.
Те като млада не ми отиваха малко кила, че сега ли - аз и винаги съм изглеждала с 10тина по-лека ако ме "претегли" човек на око. Та, аз освен и че на вид не съм особено слаба, всъщност тежа и още повече. И онова розовото само ме обижда
И аз не му оставам длъжна, но не е там въпросът.
Точно една или може би 2 от купешките, фино пасирани че сакън да не лапна парченце чушка
Някои са с по-слаб вкус на чушки а повече се усеща другото в тях.
Може и още някой вид да има като за мен, но пък някои марки са само в големи буркани така че няма да ги пробвам. Избягвам и етикет да чета защото хептен никаква няма да си купя, дори и тези 2-3 пъти годишно дето са ми сега...