Отговори
# 225
Браво.
Да ти метна моите 4-5 да ги свалиш Joy
Давай ги 😸 Моята цел е 60 😁
Сега съм си купила и нови екипи, да имам мотивация горката че след цял ден на "тръстиката", два часа ме гърчи треньорът 😸

# 226
Аз нали ви бях разказвала наскоро че незнайно как изхвърлих много вода за един ден, тогава някой го приписа на пълнолунието... Тия дни пак същото стана, но още по-драстично. И не беше по пълнолуние Grinning Аз вярно че преди това бях на гости при нашите, но и не е съвсем да съм го ударила на разврат там. Но си бях задържала вода, дори ден-два след като се върнах, а бих очаквала за това време да я изкарам. И като се почна едно пикаене... Хора, сутринта в деня когато видимо изхвърлях се бях теглила. Бях си действително по-тегка от преди гостито,не ми е драма. От любопитство се претеглих и на другия ден... 2.300кг разлика надолу 🤣 Станах си колкото си бях преди, де, не мислете че съм се свършила. Но чак смешно ми стана. Как ги правя тия работи и аз не знам, по-логично ми звучеше да я изкарам тая вода в първите ден-два като се прибрах, а не още да си я разнасям...

# 227
Купих едни нови добавки за изхвърляне на вода дадох сумати пари но не съм ги почнала още на Форс лаб. Просто имам още бая сланина за стапяне, като видях Гущера какъв манекен е станал 😁

# 228
Ако разбера аз какво направих че изкарах толкова, ще споделя Grinning Но не се сещам нищо специфично, което да помогне. По-скоро просто се върнах в нормално състояние, аз рядко задържам така. Но ти си стриктна с храната, не си в никакъв случай застояла, имаш ли реално съществена вода за изхвърляне?

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 14:49 от natka

# 229
  • Sofia
Бриа,  ако на 60 кг имаш още много сланина, трябва да си дребничка? Аз на 60 кг съм скелет.

# 230
Натка, първа четвърт беше фазата на Луната на 16-ти. При мен понякога има такъв ефект ден преди/след фаза на Луната.
Кажете дали мога да добавям ким към кайма и кюфтета?🤔 Купих това - по етикет кимион, обаче си е точно ким, с анасоново-ментов аромат е.😂

Смляно е (за първи път виждам млян ким, а млян кимион си има).
Бриа, 🤗

# 231
Ако е за можене - не виждам кой би те спрял Grinning На мен не ми звучи вкусно това нещо за кюфтета и въобще с месо, но ако на теб ти допада - защо не? Аз съм предубедена, де, ненавиждам анасон и всичко което мирише подобно.
Като малка много обичах соленки, едната ми леля ги правеше с ким отгоре... Не знаете калко бързо ми минаваше меракът да ги ям Grinning От бебе я мразя тая миризма, вероятно я свързвам с коликите че за тях са ми давали чай от анасон и пак бая съм се мъчила.

# 232
Добре че си падам по индийски манджи и харесвам почти всякакви аромати!😂

# 233
Абе точно това ми звучи като голямо извращение за в кюфтета, по-добре пробвай само в малка кайма Grinning

# 234
Както казах, то е и смляно, та за поръски на крекери (примерно) не става...Та за нещо режимно ще е.

# 235
Карен 170 см но най се харесвам на 58-60 кг.

# 236
До структура си е, аз съм 166 но стабилно набита, освен и с доволно извивки. На такова тегло биха ми стърчали кокалите като на стара биволица... освен че на тия години сигурно бих се и набръчкала вече Grinning Те като млада не ми отиваха малко кила, че сега ли - аз и винаги съм изглеждала с 10тина по-лека ако ме "претегли" човек на око. Та, аз освен и че на вид не съм особено слаба, всъщност тежа и още повече. И онова розовото само ме обижда Joy И аз не му оставам длъжна, но не е там въпросът.

# 237
Не мога да си отговоря на един екзистенциален въпрос...Натка лютеница яде ли?😃😂
По-късно ще пробвам да сложа ким в яйцата.😉 Може и да ми хареса, защото в Италия ме пристрастиха към надениците със семена от резене❤ и съм претръпнала, както се казва.🙂

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 17:50 от dolce miele

# 238
Хахахаха Joy Точно една или може би 2 от купешките, фино пасирани че сакън да не лапна парченце чушка Grinning Някои са с по-слаб вкус на чушки а повече се усеща другото в тях.
Друг е въпросът че и от нея ще е колкото да си изцапам кюфтето и дори малък буркан най-често мухлясва преполовен... А много мразя да хвърлям храна и още по-рядко ми хрумва да си взема. Като се събираме с моите хора - те пък харесват едро смляна и мрънкат че трябва да дояждат моята Grinning Може и още някой вид да има като за мен, но пък някои марки са само в големи буркани така че няма да ги пробвам. Избягвам и етикет да чета защото хептен никаква няма да си купя, дори и тези 2-3 пъти годишно дето са ми сега...

Щом харесваш резене, може и да ти допадне и така с ким. Аз само да помириша подобие на анасон, плюя и бягам. Отказвала съм да седна на маса ако е до човек пред който има мастика...

# 239
Добавих ким и гранулиран чесън към яйцата с чушки и сметана и ми допадна.🙂
Другото хранене за деня беше сардини със салата от китайско зеле с Халапеньо и маринован лук, както и бри извън кадър:

Скрит текст:

Като се замисля, все "манджи" не по вкуса на Натка.🤣

Общи условия

Активация на акаунт