Отговори
# 210
Смарт алармата е когато нагласиш аларма за събуждане от самата гривна, да ти следи фазите на съня и да гледа да те събуди през фаза на лек сън а не на дълбок. Има вероятност заради това да те събуди няколко минутки по-рано но абсолютно си струва, голяма глезотия е. Събуждаш се като от лека дрямка а не както преди ставах и буквално се блъсках в стените на път за кафемашената... Аз сутрините никога няма да ги заобичам, но стават по-лесни за преживяване ако събуждането е лесно.

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 17:33 от natka

# 211
Реакциите от лененото брашно бяха тежест в стомаха (все едно топка за боулинг го притиска), къркорене и гадене. Май имаше и остатъчен послевкус в устата, крайно неприятен, но не мога да твърдя със сигурност. Говоря за ленените палачинки, които си правих, в киша нямаше дертове, защото за цялата смес са 20 грама.

# 212
Мале, това е гениално да имаш такава аларма. На мен целия ден ми отива на кино, ако ми звънне насред дълбок сън. Ако съм в лека фаза - никакви грижи.
За първи път чувам за такава, добре са я измислили, ама аз пък не спя с часовник…

# 213
Няма такава аларма, но за човек събуждащ се 90 на 100 преди будилника не е много важна. Е, или не я намирам. GPS също не намирам, въпреки, че при инсталацията ме пита дали позволявам достъп. При такава драстична разлика се съмнявам да има. Сигурно крачки изчислява по някакъв сложен алгоритъм, който не е много точен.

# 214
GPS гривните предимно нямат техен си, те затова искат достъп до този на телефона.
Arwen, невероятна глезотия е такава аларма, изобщо не преувеличавах това за блъскането в стени и мебели сутрин. Много е яко да се събудиш лесно и да си будна наистина, а не да се наритваш да си отвориш очите. Нещо, което Гущерът явно го е постигнал по естествен път по това което описва - с умната аларма същото се получава. Да кажем че преди ми идваше стресиращо още от сутринта, а така просто си го спестявам този стрес.

# 215
Аз принципно също имам вътрешен доста точен био часовник и в 90 на сто се будя 5 мин преди алармата. Но докато се нагласи, или ако сменя часа, тогава се получава това с прекъснатото сънуване и е кошмар. Наистина ме боли глава цял ден и ходя кат ударен самолет няколко часа.

# 216
Всъщност как гривната/телефона установява в кой цикъл на съня си? Само по пулс ли?

# 217
Не знам какво точно измерва, пулс със сигурност но може би следи и още нещо откъм движения, не съм запозната.

# 218
На моя мъж часовникът му казва колко часа е спал дълбоко, колко леко, хъркал ли е и разни такива. Фитбит е неговият. Предполагам, че всички я имат тая функция, понеже неговият е стар и евтин.

# 219
Чак за хъркане не съм засичала да има на гривните дето съм носила. Но пък последните следят и SpO2, както и ми дават статистика за дишането с каква честота ми е било докато съм спала. Не че е чак толкова релевантно SpO2 де, за такива като мен дето спят на една страна Grinning Само като погледна графиката и мога да ти кажа кога на коя страна съм била, то си личи кога съм спала върху ръката с гривната и съответно там циркулацията е по-бавна и пада този показател Grinning
На друго приложение което работеше с по-старите модели на Ми Банд ми показваше и колко пъти съм се обръщала докато спя, при мен си бяха стабилни числа там, че не ме свърта хич... Много ми липсва но не работи с последните им, май от 7 не ставаше вече. В него смарт алармата освен вибрация на гривната включваше и аларма на самия телефон и за мен така беше най-добре. Тя почваше с много тих звук и постепенно се усилваше ако не я чуеш съвсем в началото, абе много ми харесваше.

# 220
Здравейте, приятели отдавна не съм писала но ви чета най - редовно !
С много зор съм вече трайно 68 кг или - 4 кила.
Доволна съм видях, че няма невъзможни неща.
Трябва постоянство и стриктен хр режим. Бях на кратка почивка и там не изядох нищо непозволено, все ме черпеха торти, кексове, хляб, но държах фронта 😸 Обясняваше ми се как нищо нямало да ми стане да съм си хапнела, но като знам с какъв зор се свалят кг.  бях бетон арме!
Рибка, месце и салатка  и воала кантара ме възнагради и без оземпик 😸

# 221
Браво.
Да ти метна моите 4-5 да ги свалиш Joy

# 222
Любимият ми лаф - е какво ще ти стане ако си хапнеш тоя път?
Обикновено питам а какво ще ми стане пък ако не реша да го изям това Grinning
Очевидно не съм се споминала от тая работа...
Сега, не се правя на светица и не съм все стриктна. Но няма и на някой друг кофти изборите да ми се намесват на мен пък. Като реша че искам, съм способна всякаква глупост да изям. И го правя, просто е много рядко и когато аз реша, а не други.
3 дена преди цикъл съм, време в което доста жени отпускат режима, включително и аз но не с пасти и сладки де. Все нещо ми се яде, а даже не знам какво Joy Е, като не знам какво е, няма да се занимавам с глупости я... Ако го измисля в крайна сметка, най-вероятно ще ям. Веднъж. Евентуално, че не се знае ще мога ли да си го набавя. Ако не - ами да съм го измислила, никой не ми е виновен Grinning Но на други глупости, подадени от някого, не се връзвам. И без това, шансът е поне 99 процента да "не е това" тъй че смисъл няма Joy
Като гледам, май за тоя месец глезотията ми преди цикъл ще е да си сложа и малко картофи в яхнията, ако ми се осъществи планът за готвене довечера Grinning Основното в нея ще са едни джолани, де, да не помислите че за картофена яхния говоря.

# 223
  • В полите на Пирин планина
Аз мислех да правя любимото ми горе-долу режимно брауни (80% от количеството изяжда големият ми син), с идеята, че ми се яде нещо по-така, но от други манджи, които са доста по-подходящи за режима, не ми остана време вчера.
Е, ядох сьомгова пъстърва с домати и краставици.

# 224
Аз съм така - дояжда ми се нещо понякога, но докато се наканя да си го набавя или направя и е спряло да ми пука. Или откровено не ми се занимава за малко количество Grinning И за режимни неща се отнася ако са по-врътливи за приготвяне, де. Но за нещо извън режима е много по-вероятно да стане така - аз живея сама и съотвенто и ще си изям сама каквото приготвя, т.е. трябва да е много малко. А повечето неща не си струват занимавката или просто няма как да станат добре в много малко количество. И редовно остават "за някой друг път" дето я настъпи в обозримо бъдеще, я не. Не ми пречи това, даже и нямам чувството че съм си забранила нещо - аз си имам намерението да си го направя "някой ден", а веднъж взела това решение, може и дори само от това да мирясам Grinning
Това му харесвам на нашето хранене - любимият ми лаф "наяж се с кюфтета да не си мислиш за глупости" с пълна сила Grinning Прегладнял човек много по-лесно се изкушава. Но ние не сме такива!

Общи условия

Активация на акаунт