Отговори
# 315
Ако беше жена и имаше цикъл и играещи хормони, щеше да се озърташ още повече, даже и след режимна храна. Така че не го мисли толкова!😀

# 316
Споделям промяната в метаболизма... когато си на 50+ всяка хапка организма гледа да се изтарикати и да я складира някъде...

Точно. Гад голема.
Едва ли не помни преражданията дето съм гладувала.
Joy
Права е Долче. Ако беше жена още по-зле щеше да си.

# 317
Аз като ви разправям че нашият режим разглезва... Grinning
На някой друг иди разправяй за такива "поражения" и се приготви да ти се смее, ама много.
Шегата настрани, наистина се забелязват по-лесно отклонения когато вече не са ти постоянно част от живота, но и прекалено вторачване не е добре.

# 318
Аз пък "документирах" -3 см разлика в талията днес (естествено, +3 см беше вчера обиколката, защото ми дойде цикълът😅). Без да съм яла нищо нережимно тези дни...

# 319
Аз нали ви разправях наскоро как изпиках над 2 кила от една сутрин до следващата 😂
Толкова хванах на кантара де, това да се претегля в поредни дни е рядкост и реално може и повече рязлика да съм направила заедно с деня преди или след това. Знаех си че бях задържала де, то какво да стане от няколко дни гости при мама в комбинация с умора и недоспиване. Аз там навъртам по няколко хиляди крачки без да ходя никъде, само из къщата и около нея, смятайте дали се спирам особено,че това все пак не са безцелни разходки а все има нещо за вършене. Отразява си се и умората дали ти работи всичко съвсем добре.

# 320
Храната днес - кайма с яйца плюс две (големи) кюфтета, маринован лук и Халапеньо:

По-късно ще хапна нещо дребно (най-вероятно варени яйца или кашкавал).

# 321
Душици златни, вие с келтската сол солите ли си манджата или само я смучете?
Аз смело давам акъл в темата с тренировките при загуба на електролити какво да правят и чак след това реших да си купя. Половин кило разфасовка и ако го употребявам , когато ми падне кръвното, ще стигне за 2-3 живота. Има ли противопоказания това да си го слагам в яденето? Примерно има ли опасност да оставя кафява следа, като след английската сол? Че и тази е произведена в UK. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 322
Ох бе... Така изцвилих че щях да си изплюя кафето Joy
Келтската сол си е просто хубава морска сол, не е нещо екзотично. Е, по-бутикова е, де, води се че не само дето не е рафинирана и обработвана, ами и сушена на слънце, събирани на ръка бучките и незнамсикакво...
Но си е просто сол, ползваш си я както и всяка друга. Само в мелничка не бих я сложила че тя стои по-влажна и според мен няма да и добре. Хималайска съм слагала но тя си е съвсем суха, тази не е.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 15:00 от natka

# 323
Душици златни, вие с келтската сол солите ли си манджата или само я смучете?
Аз смело давам акъл в темата с тренировките при загуба на електролити какво да правят и чак след това реших да си купя. Половин кило разфасовка и ако го употребявам , когато ми падне кръвното, ще стигне за 2-3 живота. Има ли противопоказания това да си го слагам в яденето? Примерно има ли опасност да оставя кафява следа, като след английската сол? Че и тази е произведена в UK. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ами готви си с нея, лошо няма, но я слагай накрая на манджата. Така знам за келтската.
Понякога соля салатите с нея, но не често, забравям и посягам към солницата редовно.
Но и тя е морска био уж, от зоя.

# 324
Аз още не съм купувала келтска сол, но някой път ще си купя.
Днес ОМАД - мързеливи кюфтета (намачках ги с шпатулата директно в тигана без да си цапам ръцете, а подправките върху тях😂), яйца в масло, броколи, гъби, Халапеньо:

И лъжица цедено кисело мляко и половин малък грейпфрут извън кадър, много ми се беше приял.😊

# 325
И аз купувам келтска, като ми попадне, чела съм, че е по-супер-дупер, имала магнезий и не знам си какво още. Обаче на мен ми се струва, че трябва двойно количество на обикновената, не ми соли хич.

# 326
Днес пуешки наденички, яйца, авокадо, Халапеньо, маринован лук:

Извън кадър салата от китайско зеле и 1/2 малък домат.
По-късно 200 грама котидж сирене и 1/2 малък грейпфрут (купила съм много вкусни от Лидъл - КЗ е ок, когато ги комбинирам с белтъчини, нищо общо с това, което е след други плодове).
Похвалвам пуешките наденички Делиа, много ни харесаха.🙂

# 327
Откъде са тия наденички делиа и читави ли са?

# 328
Елора, аз ги купих от Кауфланд:

Имат и кайма, кюфтета, мини кебапчета, бургери (и месо също).
Съставът на наденичките е 95% месо, лук, подправки, сол. Много вкусни (приготвих ги в масло в тиган).

# 329
Ама готови наденички ли са?

Общи условия

Активация на акаунт