Леко лирично отклонение, извинявам се, ако съм лек офтопик, ще почерпя за компенсация
Ако има начин, разбира се... Много се радвам, когато има определен тип трудности и неудобства, които спасяват някои малко останали места в нашата скъпа Родина

Например липсата на паркинг, никакви табели, труден достъп и особено МНОГО стълби

Такъв е и един от плажовете на юг от Варна.
Много е меко казано за много хора. Например някои наши близки ъпсурд да ги навия да дойдат с нас на море. Ако разберат, че това са порутени стълби от соц време, каменни, с голяма денивилация, над 500 на брой, не съм ги броил... съпоставими са с паметника на Шипка, само че са на много места разрушени, стръмни и на зиг-заг

А след като си се пържил няколко часа на пясъка и изкачването обратно си е предизвикателство

Друг е момента, че на плажа има едни малки виненки, такива мушички, които не хапят, обаче постоянно шарят по тялото ти... и ако кацнат две, три... хайде пет - изтрайват се, обаче като те покрият двайсетина и сърбежа е повече от предизвикателен

И трябва да правиш някаква аеробика... дали лежа и как лежа аз си измислям едни движения с ръце така, че да правя добре развити движения, да вляза във фаза 2 и да си правя нормално кардио, докато не давам шанс на нито една гад за кацане

Хем си правя силовата за крака, 15 минути е без да се спира стълби нагоре, пулс на моменти скача над 130

Хем си правя аеробиката... Хем си вземам малко плуване, не малко витамин Д... хем няма народ и плажа е чист...
Утре съм пак там
Но като студентка беше брутално де, по 2 пъти на ден ходехме и все с доста бодра крачка че все бързахме... сестра ми се беше изказала в него период че съм направила крака като на футболист
Тя и останалата част от маршрута дето не бише стълби пак не е равна де, то там е равно само на центъра около реката.
. Аз всеки път любезно отказвам, но тоя път поиска да й ДОКАЖА,че нямам анемия
.
. Но и глюкозата 5, а винаги ми е била 4,5 макс. Обаче сега подозирам, че беше толкова, защото точно преди да седна да ми вземат кръв, личната ме вбеси по друг повод и бая си бях нервирана, та предполагам затова.