Априлски бебета 2026 ❤

• 9 711
  • 342
  •   7
Отговори
# 60
  • Melmak
Честито, Мама!

# 61
Ето на това аз му казвам: майка-героиня! Честито, дано всичко е наред!🤗

# 62
  • Melmak
Момичета, вие казахте ли на някого, освен на бащата?

На мен ми е много рано да споделя, а и все пак рисковете в началото са много, ще ми е тъпо ако тази бременност не се случи, а ние сме казали на близките.
В момента съм казала на психолога ми и на една приятелка, която живее в чужбина. Много ми е близка, не можах да скрия от нея. Особено с това, че не съм емоционално стабилна откакто видях двете черти. Приятелката ми не познава другите ми приятели и няма да каже на никого.

До някаква степен изпитвам страх да споделим на родителите си. Не съм суеверна, не е страх да не загубя бебето. Имам страх от реакцията им. Не знам дори как се казва такова нещо. Гледам в интернет хората правят някакви кутии, купуват разни бебешки обувчици и ги подаряват на родителите си с послание “честито, бабо и дядо”. Грам нямам мерак за тия неща, но и като цяло не искам да го споделяме още.

# 63
Ние казахме на най-близките. Ние също не сме по изненадите с кутии и т.н. Просто ходихме на гости у нашите и им казахме. По същия начин процедирахме и с близките на.мъжа ми. Всеки си преценява. Ако не се чувстваш готова да кажеш,  това е твое право. Аз очаквах реакция от нашите от сорта: (колко ще ви е трудно и т.н) , за щастие нямаше такава. Но не ни интересува реално кой какво мисли. В крайна сметка ние ще си ги гледаме тия деца.

# 64
И ние казахме на най близките хора.Даже много се зарадваха ,защо да крием ,само Бог да помага всичко да върви добре и това е .Няма да мислим за лоши неща Мамчета.

# 65
  • Melmak
Вие с таткото ли ходите на прегледи?

Кога се чува пулс?

Имам час за петък, като ще съм в 6 седмица вече. Питам, защото ако се чува пулс може и той да иска да чуе. А аз никога не съм ходила с мъжа си по гинеколози, не знам пускат ли мъже, прието ли е изобщо той да влиза..

# 66
Вие с таткото ли ходите на прегледи?

Кога се чува пулс?

Имам час за петък, като ще съм в 6 седмица вече. Питам, защото ако се чува пулс може и той да иска да чуе. А аз никога не съм ходила с мъжа си по гинеколози, не знам пускат ли мъже, прието ли е изобщо той да влиза..
Аз бях с мъжа и детето вътре Simple Smile идете заедно и попитайте дали може да влезе и той. Не мисля, че ще има проблем

# 67
  • Melmak
Благодаря за отговора. А дали толкова рано се чува пулс?

# 68

Извинявам се за нахлуването, от мартенската тема съм.

При нас в началото на 6 г.с се видяха пулсации на ембриона, а пулс чухме в 6 г.с и 5 дена.

# 69
  • Melmak

Извинявам се за нахлуването, от мартенската тема съм.

При нас в началото на 6 г.с се видяха пулсации на ембриона, а пулс чухме в 6 г.с и 5 дена.
Благодаря за отговора!

# 70
Здравейте! Днес чухме сърчице Heartpulse
В 7+4 съм, както ми го изчисли приложението.
Годеникът ми дойде с мен и го извикахме, когато гледахме ембриона, не го карах да присъства на целия преглед. Sweat Smile
По повод казването - още не сме казали на родителите, защото искахме да чуем сърце, но за сметка на това общо 8 човека ни надушиха и вече знаят, защото попитаха директно и нямаше какво да отговорим. Satisfied
Ние сме на мнение, че няма смисъл да чакаме до втори триместър, за да кажем на близките, но това е изцяло личен избор.

# 71
  • Melmak
Аз днес бях при д-р Влахов, ендокринолог, от малкото, на когото имам вяра. Винаги е много сърдечен и добър, не само като специалист, като човек.
Каза да спра с мерформина и инозитола, които пия от години. Щях да се разрева в кабинета. Преживявам толкова тежко всичко, не знам дали ще го родя това бебе, но аз самата ако изляза жива ще е чудо!

# 72
Здравейте и от мен! 🫶🏼

Нова съм в БГ мама и не съм супер наясно с форума, но с ваша помощ ще се ориентирам 😄
Иначе в майчинството не съм нова. Имам две деца и съм бременна с трето. Миналата седмица в четвъртък ми беше положителния тест ( 2 дни преди МЦ). Термин около 25.04.2026 според апликацията която ползвам. Тази сряда отивам на преглед да потвърдим. Интересното е, че АГ не ме попита нищо, така че не знам рано ли е, не е ли... 🤔 Позабравила съм, защото последния път ми беше преди 9 години 😄

П.П. Още никой не знае. Освен мъжа ми и маникюристката ми 💅

Радвам се да участвам тук с вас.

# 73
Честито МорскаЗвезда , лека бременност Simple Smile

# 74
Честито МорскаЗвезда , лека бременност Simple Smile

Благодаря, Моника! 🌻 На теб също лека и приятна бременност. Да се насладим на всеки момент 😊

Общи условия

Активация на акаунт