Априлски бебета 2026 ❤

• 15 435
  • 589
  •   4
Отговори
# 570
Рипсената материя съм я пипала и наистина е много мека, сравнително топла, разтеглива е и е удобна. Първата ми се стори леко по-малка като размери и взех предвид, че не е от разтеглив плат, затова поръчах с размер нагоре Simple Smile Дори и сега да е свободна, после ще е перфектна. За всичко това дадох малко по-малко от 130 лв., което е прекрасно.
Преди 10-15 години е било доста скъпо да се обличаш по време на бременност.
Плюс - поръчах си рокля оттам и за гражданския брак, да видим дали ще облека нея. Доста интересна ми се стори, за бременни е - ще видим. Ако я харесам и съм с нея, след подписа, ще ви пусна снимки Laughing

# 571
  • Melmak
Аз “да се похваля” с хрема… сигурно от 3-4 години не съм имала хрема! Направо .. баш сега. Подсмърчам като първокласник, ставащ за училище… 😄

# 572
Ужас, дано се оправиш бързо!

Момичета, аз имам един проблем - от година съм се научила да спя по корем и, колкото и да се старая, се хващам, че и до ден днешен понякога спя така. ММ ме буди да се наместя, ако той ме види, но малко ме притеснява...
Чудя се дали отсега да не си взема възглавница за бременни, а дали ще помогне... Не е ясно.

# 573
Цял живот спя по корем, в момента с термин 28.03 все още спя по корем и не ми пречи. С предната бременност в един момент вече няма как, така че и ти сама ще си промениш позата.  На мен лична не ми беше удобна възглавница за бременни, чувствах се много притисната😂 Но масово на жените са им удобни. Ако имаш приятелка, която да ти заеме да пробваш преди да купиш ще е супер.

# 574
Една приятелка ще ми даде, благодаря ти! Интересно ми е дали ще се въртя с нея, защото това при мен е голям проблем също

# 575
Здравейте мамчета ,аз днес правих БХС и ще чакам другата седмица резултати,.Минах и първа фетална морфология за сега е наред всичко с бебчето ,размер всичко върви добре .Но аз ще почвам да пия Акард че не достига кръвотока и да не стане Прекламсия и отделно бия и Фраксипарин няма да го спирам.

# 576
Мисля в първите месеци, че не е проблем да се спи по корем. Аз също обожавам, но с първата и с тази бременност щом разбрах спрях да спя така. Не знам как, но някак инстинктивно, не съм се и събуждала по корем. Намерих си сега една поза настрани, почти все едно съм по корем, но не баш и се чувствам добре така.

Ужас, дано се оправиш бързо!

Момичета, аз имам един проблем - от година съм се научила да спя по корем и, колкото и да се старая, се хващам, че и до ден днешен понякога спя така. ММ ме буди да се наместя, ако той ме види, но малко ме притеснява...
Чудя се дали отсега да не си взема възглавница за бременни, а дали ще помогне... Не е ясно.

# 577
  • Melmak
И аз спя по корем, но в началото май не е проблем. По-нататък ще го мисля. И по гръб ли не е редно да се спи?

Аз днес влизам в 12 седмица! Не мога да повярвам избутах почти първия триместър!

# 578
Аз доколкото знам, докато още няма корем, изобщо не е проблем кой как спи. А когато вече дадена поза стане опасна за бебето, тогава и физически няма да има възможност да легнем така. А иначе аз спя само по гръб и иначе не мога..

Пандорче, бързо оздравяване! Аз самата последните дни покашлям, но нямам абсолютно никакви други симптоми. И се чудя – дали е начало на настинка или това са някакви шеги на бременността 😄

Имам друг въпрос, момичета. Спазвате ли препоръките да се избягва горещата вода? Аз просто не мога да се насиля - изобщо не мога да се къпя без гореща вода, сякаш ми е студено.

П050505, успех!

# 579
Аз започнах да си ползвам възглавницата за бременни. Удобна ми е. Рано е още за нея, но ми е удобно, точно защото и аз обичам да спя по корем. За горещите душове. Обичам ги и се къпя с гореща вода. Не съм спазвала такава препоръка първият път и сега не спазвам. Иваче и на мен ми е студено 🤣 Смятам, че щом се чувствам конфортно и бебето се чувства така.

# 580
Много ми е трудно да спазвам това с горещата вода. 😄 Аз от малка се къпя с гореща, а зимата с вряла вода, не излизам от банята, докато не стана като рак червена. 😄 Но след трансфера са ми забранени горещи душове и лятото донякъде успявах с по-хладна вода да се къпя, но сега застудя и ми е много сложно. Да не говорим, че от известно време ми е вечно студено, все се надявам от хормоните да ми стане по-топло.
Вчера ми мина феталната, всичко е наред за момента, мога да си отдъхна и да се порадвам вече на всичко случващо се. 🥰

# 581
  • София
Хора хормоните ми ще ме издадат накрая 😅😅 вярвате ли, че ми се насълзяват очите от всичко. Изнервям се от най-малкото, спи ми се постоянно, а мъжът ми е поел изцяло грижите за сина ни, аз само му се радвам 😂 чуди се как да ми помогне, аз се изнервям за всичко и гледам да се успокоявам и не успявам в повечето случаи. Ям по цял шоколад на ден, като сладко не ядях почти преди, сега ако нямам нещо сладко на бюрото пак започва да ме тресе нервата … да не говорим, че момента със съсредоточаване на работа ми е толкова сложен … само аз ли съм така 😂

# 582
Аз съм с толкова променливи настроение, че мм често се шегува, че дори и прецизно да си подбере думите, не знае дали ще се разплача, засмея или ще започна да крещя и да се ядосвам...Satisfied
Понякога си мисля, че на мъжете им е по-трудно по време на бременността SmileySmileySmiley

# 583
Понякога си мисля, че на мъжете им е по-трудно по време на бременността SmileySmileySmiley
И аз така мисля. Снощи насън без да искам ударих мъжа ми по рамото, а той подскочи изплашен и пита дали е станало нещо и какво трябва да се направи. А аз просто се опитвах да си намеря удобно положение 😅

# 584
И аз като видя на моя измъчената физиономия...Laughing Ако, недай си Боже, изохкам... Ела гледай какво става... Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт