Априлски бебета 2026 ❤

• 15 488
  • 589
  •   1
Отговори
# 585
  • Melmak
Аз за сега удържах фронта, но днес рухнах. Като цяло ми няма нищо, освен, че зверски ми потече носа. Хрема, не съм болна нещо. Тъпото е, че сме в чужбина, на гости на приятелка, опитваме да купим апартамент. Приятелката ми е бременна, последното нещо, което искам е да окихам друга бременна.
Ходим по цял ден по огледи и кръстосваме град с размерите на София.
И днес не издържах, имахме среща с един брокер, до последно не казват кой е номера на сградата и като видях просто се отказах да вляза и се разревах. Беше ужасно място и не поисках да влезем дори. Прибрахме се с убер и се хидратирам.

# 586
  • София
Емоции да искаш .. явно всички сме на едно положение г/д, да ви кажа утре съм на пренатест в cell genetics , ще правя niptify. Имам спомен, че имаше мама която си го е правила, за колко време дойдоха резултатите?

# 587
Аз “да се похваля” с хрема… сигурно от 3-4 години не съм имала хрема! Направо .. баш сега. Подсмърчам като първокласник, ставащ за училище… 😄

Пандора, можеш да вземеш Биозин Мама ако го има там където си и да пиеш по три на ден. На мен ми го изписа АГ превантивно, тъй като сме в такъв сезон. Успех с покупката на апартамент! 🍀

Аз бях в понеделник на преглед и не можах да повярвам какво видях... такова мятане, такива движения и кълба правеше това малкото в корема ми. А аз дори не го усещам още 😄

ФМ и БХС ще имам на 13.10.

За дрехите - дънки вече и аз не мога да нося. При предишните два пъти чак след 15 г.с. спрях да нося дънки. Сега вече много ми стягат.

Възглавница за бременни си ползвах и преди да бях бременна. Просто защото не мога без да си сложа нещо между краката 🤣

# 588
Емоции да искаш .. явно всички сме на едно положение г/д, да ви кажа утре съм на пренатест в cell genetics , ще правя niptify. Имам спомен, че имаше мама която си го е правила, за колко време дойдоха резултатите?

Аз го направих на 17 септември и резултатът беше готов на 23 септември. Сравнително бързи са, защото тестът се прави в Естония, а CellGenetics пращат проби всеки ден, ако не се лъжа.
Пожелавам едни чудесни резултати и леко бременеене! 🌹

До всички дами с леки неразположения - бързо връщане в ритъм. Сезонът е такъв, че май доста от нас не ни подмина. Мен миналия месец ме боля едната сливица няколко дни, после мина и започна другата. Карах го на исла цитрус и мед, физиологичен разтвор за носа и чай от плод на бъз с мед. Бързо пресече каквото имаше там.
При мен емоциите също са на макс. Гледам вечер да се лъжа с чай от мента, за сега работи :Д

# 589
  • Melmak
Благодаря ви!

Аз също правих niptify, за 6 работни дни стана готов! Пращат пробата в Естония в деня на пробовземане.

Едит- момичета, имате ли вълни? Вече се чудя бременна ли съм, или в менопауза. Седя на стол или си лежа на дивана. Не правя нищо и изведнъж топла вълна бааам! Ужасно е, все едно започвам да умирам от жега.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 00:26 от Pandora1

Общи условия

Активация на акаунт