Априлски бебета 2026 ❤

• 18 731
  • 738
  •   2
Отговори
# 690
n_ilieva8, добре дошла! Имай търпение за резултатите от nipt. Всичко си е в срок, понякога са готови към 10-я ден. Времето за обработка няма връзка с релултатите, а по-скоро с боря проби.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 16:22 от ilieva_i

# 691
Добре дошла 🥰 спокойно, ще се справиш с всичко, нормално да си малко шашната в началото, ама после ще видиш, че всичко си идва на място. Аз днес бях на преглед, всичко е нормално, малчо е оформено вече, видяхме го как си опъваше краката, аг-то вика още му е широко 😄 и че вероятно ще е пак момче хахах, ама ще видим и на ФМ другата седмица какво ще кажат. Иначе и аз усещам лека болка в гърлото, че и малкия е със сополи, та ще видим, предния път ми се размина.

# 692
  • Ботевград
Привет и от мен.
Добре дошла на новата мама❤️
Аз чакам ФМ на 15ти и вече нямам търпение.
Минавам да ви кажа,че Со фармаси са пуснали златен комплект за новороденото на Мустела и аз туко що се сдобих с един.
Цената е много добра и продуктите са напълно достатъчни 😊 30% им е отстъпката и е с подарък раница 😍

# 693
  • София
Излезе моя nipt тест на 9тия ден следобед. Всичко е с нисък риск и чакаме втори син 💙 тайно се надявах на девойка, но и с трима мъже вкъщи мисля че ще ми е добре ❤❤ сега чакам да го видя на 15ти и са го измери докторката 💙💙💙

# 694
  • Melmak
Моето бебе многоо скача. На цялата фм оня ден гледам доктора как се мъчи да го измери и да ѝ брои пръстите. Беше много смешно как не се спира. 😆😆

Ох, на мен ми предлагат бизнес трип през ноември и се чудя да приема ли…

Вие какво бихте направили на мое място?

# 695
Ако се чувстваш добре, защо да не приемеш? Разбира се, ти си знаеш какво е натоварването и ще ти понесе ли, но аз бих. Това е разнообразие и според мен ще те зареди положително.

# 696
  • София
Моето бебе многоо скача. На цялата фм оня ден гледам доктора как се мъчи да го измери и да ѝ брои пръстите. Беше много смешно как не се спира. 😆😆

Ох, на мен ми предлагат бизнес трип през ноември и се чудя да приема ли…

Вие какво бихте направили на мое място?

Аз отказах командировка, мен много ме схваща кръста на моменти и едвам ходя. Също така нашите трипове са обвързани с много ходене и реших, че ще измисля нещо да не отида. Още не съм казала в работа и мисля да мълча докато корема ми го позволява 😂 иска ми се да изкарам до декември, за да взема бонус плюс 13та заплата, но едва ли ще успея …

# 697
Аз не бих, защото почти през целия ден съм като парцал. Буквално има 2/3 часа, в които съм добре.
Но пък ти каза, че се чувстваш сравнително добре, така че защо не. Използвай възможността.

Аз имам странен въпрос: Колко ви струваха ФМ?

# 698
  • Melmak
Аз се чувствам добре. Пътуването е до Англия, след месец. Ще пътуваме примерно вторник, сряда е all day event и в четвъртък си тръгваме.
Като цяло само ме притеснява как ще се чувствам, сега съм ок, обикалях Валенсия и Барселона.
Не знам дали да приема, а нямам много време да мисял.
Казах на мениджъра, че съм бременна и той е каза сама да си преценя и ако откажа няма проблем.

В Надежда ме ядосаха, защото ме чарджнаха 176 лв за фм и 64 лв за бхс (кръвни). Обаче ми отказаха кръвните, защото съм правила пренатален. И сега излизам с дълг 64 лв в приложението. Върнаха ми парите на касата, а излизам с дълг, все едно не е сторнирано. Звънях, писах, нищо!

# 699
Явно не само мен ме боли кръстът... Аз по принцип постоянно съм схваната, но от известно време ми прави впечатление колко ме боли. Снощи си стоях на кревата и, когато се изправих, куцах... Прави ми впечатление, че болката се появява основно вечер. По едно време си мислех, че пак съм прищипала нерв... Такава неприятна болка.
Не мога да си обясня защо...

# 700
  • Melmak
Мен ме болеше като ходехме по цял ден 10-12 км и мисля, че е от лоша стойка. Но ми се е случвало и като небременна.

# 701
В Надежда ме ядосаха, защото ме чарджнаха 176 лв за фм и 64 лв за бхс (кръвни). Обаче ми отказаха кръвните, защото съм правила пренатален. И сега излизам с дълг 64 лв в приложението. Върнаха ми парите на касата, а излизам с дълг, все едно не е сторнирано. Звънях, писах, нищо!

Това звучи повече от странно. Аз правих ранен БХС миналата седмица в Надежда, но си мълчах за резултатите от nipt. Май е било добра идея.
Мен ме подразни факта, че в деня на прегледа получих резултати след ехографа с възрастова статистика и такава след измерването на ефографа. Но не давали онлайн да си провериш кръвните резултати, което за мен няма грам логика. Лекарката ми остави телефон, но не го вдига, нямам и обаждане от тях. Въобще явно тези кръвни изследвания потъват, направени или не.

Има ли някой с подобен опит и как си е достигнал до резултатите?

Update: Вдигнаха най-накрая и щели да ми кажат резултатите по телефона. Някъде бях чела, че не всяка болница/лекар си давал резултатите на хартиен или дигитален носител, но защо нямам идея. Иначе от прегледа и самия лекар съм изключително доволна, държа се професионално, вдъхва спокойствие и там ще правя и останалине изследвания.

# 702
Мен от лоша стойка ме боли горната част на гърба, но с кръста проблеми до преди да забременея почти не съм имала, камо ли такива...
А ходя бая - и в момента, и преди - в нормален ден 13-14 000 крачки си правя. Не обичам много градски транспорт, работя баш в центъра и не живея крайно далеч... По моите критерии Laughing

Аз не знам за Надежда, но в Щерев не ми ги дадоха единствено заради това, че забавихме плащането, защото отидохме в почивен ден и ги нямаше момичетата от Информация, а искахме разяснение за пакетите, защото се оказа, че в сайта е много объркано и не разбрахме в крайна сметка кой е най-пълният - и като време, и като включени манипулации.

# 703
Здравейте, момичета!
Скоро открих темата и днес се престрашавам да се представя. Аз съм с термин на 19.04. и съм бременна за първи път. За сега се следя в болница Надежда при д-р Бозова. Мисля да се запиша и на женска консултация при нея. Миналата седмица на 02.10. направих прена тест niptify в cellgenetics и още нямам резултати, а влизам по 10 пъти на ден да проверявам. Д-р Бозова каза, че в нашия случай няма нужда от него, но ние решихме за наше спокойствие да го направим. На 15.10. съм на пренатална диагностика при д-р Патрикова, чух много добри отзиви за нея. Надявам се всичко да е наред. Доста съм притеснена дали ще се справя както с бременността, така и след това с грижите за бебето. Много се радвам, че тази тема съществува, за да си помагаме една на друга. Аз мислех да започвам пазаруването през декември месец, за да не чакам до третия триместър, когато ще ми тежи корема. За момента съм качила 1кг в 12г.с. + 4 дни. Пожелавам на всички успех и леко бременеене!

Добре дошла! Аз съм със същия термин 🙂

Не съм писала от както се представих преди няколко седмици, тъй като този път, за разлика от първата бременност, имам доста симптоми през първия триместър и се чувствам като парцал. Днес си получих резултатите от NIPT и всичко е с нисък риск. Най-после си отдъхнах, сега остава само да ми мине това гадене за да мога да се наслаждавам на бременността.

# 704
  • Melmak
Аз не намерих смисъл да си мълча за пренаталния. Най-малкото го коментирах със следящата ме АГ и тя знае за добрите резултати. Съответно е отбелязала в досието, че съм правила теста.

В Надежда за бхс първо плащаш, после отиваш на ехографа и на кръвни. И съответно аз платих, после отидох при лекаря за ехографията и той каза, че няма смисъл от кръвните, да ида да ми върнат пари. Върнаха ми ги, ама.. сега седи като неплатено. Утре съм на преглед и ще се разправям пак!

Общи условия

Активация на акаунт