Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 799
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Mediterraneo
На снимката съм без сутиен Simple Smile

# 1 141
mariat,
На тези години само силови упражнения с тежести. Наемаш си фитнес треньор за час, обяснява ти всичко и ти прави програма. След като ги свалиш можеш да продължиш с упражнения в къщи - йога, гимнастика и т.н.
За бюст от фитнес треньор знам, че упражнения за повдигане и уголемяване не съществуват. Колкото повече тренираш мускула под гърдата, той се развива (като при мъжете), но толкова повече млечната жлеза (гърдата) се смалява. Т.е. всички упражнения за развиване на гръдния мускул смаляват размера на бюста. 100% практически доказано. Решението е само силикон.

# 1 142
Сиска, от тоя ъгъл на снимане аз съм 50/50 за рамките.

# 1 143
Сиска,  не ми харесват рамките.
Успех на Божидара.

# 1 144
  • Велико Търново
Аз набързо се снимах, то дори не им личи колко са хубави.

# 1 145
Сис, не знам за рамките…Специфични са и трябва да те гледам как се движиш и как гледаш
през тях.

# 1 146
Рамките ми допадат, защото не виждам рамка, а само стъкло, т.е. не ограничават погледа.
Очила като цяло не са ми любим аксесоар, само слънчевите са ми страст.

Тарталета, ами само мога да кажа супер, късметлийка си.

# 1 147
  • Велико Търново
Сис, не знам за рамките…Специфични са и трябва да те гледам как се движиш и как гледаш
през тях.

Според собственичката на нашата бюти зона са ми идеални, тя завърши за оптик, обаче цената им е ужасна+стъклата, които се правят само в завода за да не се загуби дизайнерското изпълнение.Ама аз нали без очила нищо не виждам.

# 1 148
Siska,
Много добър късмет, успех и щастие на момичето ти!

Ти грееш в червено! Със сигурност са се обръщали след теб.

Ще има сълзи .. ще усетиш липсата на дъщеря си. Когато синът ми напусна къщата ми, три дни не знаех къде съм. И все на рев ме избиваше. Отне ми време да призная, че е само на 20 минути....

За килограмите.
Папурче е права. Подкрепям я.
Знаете ме. Дебеличка съм.
жалко, че в темата не пишат закръглени дами.

# 1 149
  • Mediterraneo
Е, как да не пишем!

# 1 150
  • Велико Търново
Ранелка, благодаря!Мина каза, че на летището са ни гледали, ама аз без очила нищо не виждам.
Тегаво ще ми е вероятно, но тя е толкова щастлива, че аз просто се радвам с нея.

# 1 151
Тарти,
Моля те Simple Smile къде се слагаш в "моята" група Simple Smile

Siska,
Важно е децата да са щастливи и да следват уверено мечтите си. Ние сме зад тях, независимо от разстоянията. Нека го знаят и усещат.

# 1 152
Сега пък и да не се показваме 🫤 мислех, че темата е за всякакви фигури и за това как съумяваш, съчетаваш и изразяваш себе си. Не всички сме стройни и с идеални мерки. А да не забравяме, че и повечето сме над 50 и менопаузата яко ни гони 🥴😁
Мисля, че снимките допълват и разнообразяват темата, правят я интересна.

# 1 153
Ооо, какво изчетох в последните страници.., ама момичета - показвайте се! Всяка от вас е уникална по своему с всичко, което притежава, или не притежава. Еднакви хора няма, едни са ниски, други високи, трети слаби ( и плоски като мен - вече не така слаби и с доста целулит, но за сметка на това все така плоски), четвърти са по-сочни - за всеки вкус по нещичко Simple Smile Спорта и храната са важни за здравето на човека, но всеки сам си преценява какво му е и дали точно в този момент му е до това. Едни имат воля, желязна, други нямат сили по една или друга причина, но както вече казах - всеки носи уникалното в себе си.
Сиска, много късмет на детето, щастие и всичко най-прекрасно. Аз като мама само на едно от сега съм със свито сърце как в един момент ще отлети от гнездото, а знам че трябва да се случи..Добре изглеждат рамките, аз като знам с моите, които още не са готови на какво ще приличам.., но важното е да са удобни на главата. Червената рокля е супер!
Ал, изтървах те с кецовете, но и аз често така нося панталоните, болят ме краката от другите обувки.

Пак съм за корен, пак трябва да намеря време за мацане с къна. Седя и се чудя на себе си защо се боядисвам от 15 годишна, като тогава имах разкошна коса. Ех, ако можех да върна времето..
Адаш, разкошна чиния!
Ани, ти ли беше с елечето и панталонките - супер седи.
Тарти, ант - разкошни жени сте.

# 1 154
Сиска, със сигурност са ви гледали на летището. С тази огнена визия си ги заковала!
Аз нещо не възприемам тези огромни очила на фините лица.
От цяла оптика изпробвани само 1 чифт ми стана. То голяма наука как да ти легнат на носа и да няма луфт! Но ти тези неща ги разбираш щом толкова носиш очила.
Агент, аз като човек носещ големи пръстени имам следната теория.
Едно голямо бижу на 1 ръка. ( на другата максимум халката). Съчетавам с едри обеци или едро колие. Ако са двете - едното трябва да е мнооого фино.
От скоро проносих повече и гривни. Слагам я на ръката с пръстена.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 17:25 от MarietaYo

Общи условия

Активация на акаунт